Bookmarks

     

    Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος γνώρισε την ήττα μέσα στο γήπεδό του για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με την ισοπαλία να σφραγίζει το ντέρμπι της Χρυσούπολης μεταξύ του τοπικού Νέστου και του Άρη Ακροποτάμου (1-1) ενώ εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα για τον Ορφέα Ελευθερούπολης που πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα του ΠΑΟ Κοσμίου με σκορ (0-4). Όλα αυτά για την 9η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η 9η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας δεν επιφύλασσε εκπλήξεις και κατ’ επέκταση σημαντικές ανακατατάξεις στο βαθμολογικό πίνακα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Και αυτό γιατί τα περισσότερα φαβορί του ομίλου επικράτησαν των αντιπάλων τους, είτε εύκολα είτε δύσκολα. Στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος και μετά από μία επεισοδιακή αναμέτρηση το Βυζάντιο του Στέλιου Κατρακυλάκη γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη και μάλιστα εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά από τον Αγροτικό Αστέρα με σκορ (0-1) με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να πάρουν τους βαθμούς της νίκης. Την ίδια ώρα στο γήπεδο της Χρυσούπολης στο ντέρμπι του Νομού Καβάλας είχαμε μοιρασιά με τον τοπικό Νέστο και τον Άρη Ακροποτάμου να αναδεικνύονται ισόπαλο με σκορ (1-1) και πλέον τα συγκροτήματα του Θάνου Χατζηαθανασίου και Νίκου Καραμπετάκη να «συγκατοικούν» στην 5η θέση της βαθμολογίας. Το ξέσπασμα του Ορφέα Ελευθερούπολης ήρθε στην έδρα του ΠΑΟ Κοσμίου με το εντυπωσιακό (0-4) που σημείωσε η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη. Το συγκρότημα της Ελευθερούπολης κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι παίκτες του ξεχώρισαν για την αγωνιστική πειθαρχία τους κυρίως δε για την αποτελεσματικότητά τους και πλέον με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν έστω και την 9η αγωνιστική η ομάδα της Ελευθερούπολης έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για τις περαιτέρω υποχρεώσεις της στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

     

    9η αγωνιστική Τα αποτελέσματα

    ΠΑΟ Κοσμίου – Ορφέας Ελευθερούπολης 0-4

    Δόξα Πετρούσας – Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-0

    Μουδανιά – Εθνικός Αγιονερίου 0-2

    Μακεδονικός – Έβρος Σουφλίου 0-2

    Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Ακροποτάμου 1-1

    Εθνικός Σιδηροκάστρου – Πανσερραϊκός 1-2

    Κιλκισιακός – Διγενής Λακκώματος 1-3

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Αγροτικός Αστέρας 0-1

     

    Η βαθμολογία (9η αγωνιστική)

    Πανσερραϊκός (16-4) 21

    Αγροτικός Αστέρας (14-5) 20

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (8-6) 17

    Διγενής Λακκώματος (24-12) 17

    Νέστος Χρυσούπολης (13-8) 15

    Άρης Ακροποτάμου (15-13) 15

    Έβρος Σουφλίου (11-8) 14

    Δόξα Πετρούσας (6-4) 13

    Ηρακλής Αμπελοκήπων (12-10) 13

    Κιλκισιακός (9-7) 12

    Εθνικός Αγιονερίου (9-16) 12

    Εθνικός Σιδηροκάστρου (11-17) 8

    Ορφέας Ελευθερούπολης (9-11) 7

    Μουδανιά (7-13) 7

    Μακεδονικός (2-13) 2

    ΠΑΟ Κοσμίου (4-23) 2

     

    Η επόμενη 10η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή (8/12) για την 10η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι οι εξής:

    Δόξα Πετρούσας-ΠΑΟ Κοσμίου

    Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Σιδηροκάστρου

    Ορφέας Ελευθερούπολης-ΠΟ Μουδανιών

    Άρης Ακροποτάμου-Κιλκισιακός

    Ηρακλής Αμπελοκήπων-Μακεδονικός

    Πανσερραϊκός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Εθνικός Αγιονερίου-Νέστος Χρυσούπολης

    Διγενής Λακκώματος-Αγροτικός Αστέρας

    2 Responses to “Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το Βυζάντιο K. γνώρισε την ήττα μέσα στο γήπεδό του, με την ισοπαλία να σφραγίζει το ντέρμπι της Χρυσούπολης μεταξύ του τοπικού Νέστου και του Άρη Ακροποτάμου (1-1) ενώ εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα για τον Ορφέα Ελ. που πέτυχε την πρώτη του νίκη στην έδρα του ΠΑΟ Κοσμίου με σκορ (0-4). – Όλα αυτά για την 9η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής”