Bookmarks

    Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η πρωτοβουλία η οποία ανέπτυξε ο Κεντρικός Σύνδεσμος φιλάθλων του Α.Ο.Κ «Γαλάζιοι Αργοναύτες» σήμερα Δευτέρα (23/12) παραδίδοντας τρόφιμα στο ίδρυμα «Αγία Μαρίνα». Μια πρωτοβουλία πήρε σάρκα και οστά στο σπιτάκι το οποίο φιλοξενεί το ίδρυμα της «Αγίας Μαρίνας» στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας. Εκεί τα μέλη της διοίκησης του Κεντρικού Συνδέσμου φιλάθλων της Καβάλας «Γαλάζιοι Αργοναύτες» παρέδωσαν στον πρόεδρο του ιδρύματος Σταύρο Πεταλωτη τρόφιμα τα οποία συγκέντρωσαν προκειμένου να καλυφθεί μέρος των αναγκών του ιδρύματος

     

    Στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας τον πρόεδρο του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. Γιάννη Καραμάνη και τα υπόλοιπα μέλη των  «Γαλάζιων Αργοναυτών» τους περίμενε του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα» Σταύρος Πεταλωτής ο οποίος μέσα από τις δηλώσεις που έκανε έδειξε την απόλυτη ικανοποίηση του, για την πρωτοβουλία την οποία ανέπτυξε ο Σ.Φ.Α.Ο.Κ..

     

    Χαρακτηριστικά ο Σταύρος Πεταλωτής στις δηλώσεις τις οποίες έκανε μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής: -«Ως πρόεδρος του ιδρύματος για το «ειδικό παιδί Αγία Μαρίνα» θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βαθύ της καρδιάς μου τον Κεντρικό Σύνδεσμο φιλάθλων Καβάλας «Γαλάζιοι Αργοναύτες» για τα τρόφιμα έφεραν στα παιδιά τις άγιες αυτές ημέρες δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την αγάπη τους, την ευαισθησία και το φιλότιμο που διακρίνει τα μέλη του. Χαρακτηριστικά τα οποία διακρίνουν τον ΣΦΑΟΚ αλλά και όλους τους Καβαλιώτες οι οποίοι τις αγίες αυτές ημέρες και όλο το χρόνο δείχνουν την ευαισθησία τους στον ίδρυμα «Αγία Μαρίνα» Γενικά εκείνο το οποίο έχω διακρίνει είναι το γεγονός ότι οι Καβαλιώτες δείχνουν πολύ συχνά την ευαισθησία τους στο ίδρυμα έτσι ώστε να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά. Παράλληλα θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σ’ όλους με υγεία πάνω απ’ όλα και πολλά χαμόγελα για όλο τον κόσμο».

     

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Κεντρικού Συνδέσμου των φιλάθλων του Α.Ο.Κ «Γαλάζιοι Αργοναύτες» Γιάννης Καραμάνης έκανε δηλώσεις για την πρωτοβουλία την οποία ανέπτυξε ο Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και χαρακτηριστικά υπογράμμισε τα εξής: «Θα θέλαμε και εμείς από τη δική μας πλευρά να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα» και να την προτρέψουμε προκειμένου να συνεχίσει το σημαντικό έργο που κάνουν. Εμείς από τη πλευρά μας ως Σ.Φ.Α.Ο.Κ. κάναμε το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτά τα παιδιά. Παράλληλα θα ήθελαν ευχηθώ χρόνια πολλά σ’ όλο τον κόσμο και υγεία σ’ όλους τη νέα χρονιά. Εμείς από τη πλευρά μας παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη κρίση και η οποία έχει δοκιμάσει τους πάντες και τα πάντα και εμάς ως Σύνδεσμο φιλάθλων του Α.Ο.Κ, θα ήθελα να σας πω ότι θα συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο και μέσα στο 2014 αναπτύσσοντας, όσο μπορούμε τέτοιες εκδηλώσεις, για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας».

     

    Comments are closed.