Bookmarks

    Αμετακίνητη στις θέσεις της φαίνεται να είναι η πλευρά του Φάνη Ελευθεριάδη και των επενδυτών της ΠΑΕ Καβάλα οι οποίοι είχαν αναλάβει τις τύχες της, τους τελευταίους μήνες, μετά την διένεξη που προέκυψε με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο των «Αργοναυτών» Γιώργου Τσοκτουρίδη. Μία διένεξη η οποία είχε ως αποτέλεσμα το να αποσυρθεί από τα δρώμενα της ΠΑΕ Καβάλα η πλευρά του Φάνη Ελευθεριάδη, με την ιδιότητα τον επενδυτών καθώς και ο εκπρόσωπος τους Βλάσης Τσάκας.

     

    Και όλα αυτά συνέβησαν την παραμονή των Χριστουγέννων όταν ο Φάνης Ελευθεριάδης με μία ανακοίνωση του δημοσιοποίησε την πρόθεση των επενδυτών να βάλουν «τέλος» στο όποιο ενδιαφέρον υπήρχε για την ΠΑΕ Καβάλα ρίχνοντας ευθύνες στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο Γιώργο Τσοκτουρίδη για παρακράτηση χρημάτων τα οποία θα πήγαιναν σε πληρωμές ποδοσφαιριστών. Η συμφωνία των 2 πλευρών που είχε ξεκινήσει πριν από περίπου 3 μήνες, παύει να υφίσταται πλέον με την κάθε μία πλευρά να τραβάει τον δρόμο της και με τον Α.Ο.Κ να βρίσκεται εν μέσω τριβών αλλά εν μέσω «συμπληγάδων» και όλα αυτά την ώρα που τα χαμόγελα είχαν επιστρέψει στην Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά μετά τη νίκη του Α.Ο.Κ σε βάρος του Αιγινιακού με σκορ (1-0).

     

    Αμετακίνητοι στις θέσεις τους

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι η πλευρά των Βλάση Τσάκα και Φάνη Ελευθεριάδη δείχνει να είναι αμετακίνητη στις θέσης της μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες. Η συγκεκριμένη πλευρά τονίζει πως αποτελεί παρελθόν από την ΠΑΕ Καβάλα, πετώντας το «μπαλάκι» στο εξής, στην πλευρά του Γιώργου Τσοκτουρίδη. Να σημειωθεί ότι στη Γερμανία ήδη βρίσκεται από τη παραμονή των Χριστουγέννων ο επενδυτής Φάνης Ελευθεριάδης, με τον Βλάση Τσάκα να δηλώνει ότι τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο, με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να έχουν «κουνήσει μαντήλι» από τον Α.Ο.Κ.. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι η πλευρά του Βλάση Τσάκα και των πρώην επενδυτών του Α.Ο.Κ έχουν διακόψει τις οικονομικές συνεργασίες που είχαν αναπτύξει τους τελευταίους μήνες σε θέματα που αφορούσαν τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ, και τους ποδοσφαιριστές όπως τα θέματα διατροφής σε συγκεκριμένο εστιατόριο αλλά και ενοικιάσεις σπιτιών και ξενοδοχείων. Κάτω από αυτές τις συνθήκες άγνωστο παραμένει που θα τρώνε οι παίκτες από την 1η Ιανουαρίου του 2014 και αν κοιμούνται και που κοιμούνται  ποιος θα πληρώνει το τίμημα του ενοικίου;


    «Σιγή ιχθύος» από τον Γιώργο Τσοκτουρίδη

    Την ίδια ώρα ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης μετά την απρόσμενη εξέλιξη που πήραν τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες τηρεί «σιγή ιχθύος». Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ που ως γνωστών διατηρεί το 45% των μετοχών αλλά και με τον μέτοχο Χαράλαμπο Τσοκτουρίδη. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις πλευρές δεν δείχνουν και τόσο διατεθειμένες προκειμένου να «σηκώσουν το βάρος» της λειτουργίας της ομάδας στο άμεσο μέλλον. Γιατί όποιος αναλάβει ένα τέτοιο μεγάλο βάρος εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος να δεσμευτεί ότι θα καταβάλει ένα μεγάλο ποσό τόσο για τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας όσο και για να τρέξει αυτή τις επόμενες εβδομάδες. Και όλα αυτά την ώρα που αγωνιστικές δραστηριότητες δεν υπάρχουν για τον Α.Ο.Κ λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, με τους «Αργοναύτες» να επιστρέφουν σε ποδοσφαιρική δράση στις 5 Ιανουαρίου με το εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Μέχρι εκείνη την ημέρα το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση γιατί άλλωστε είναι γνωστές οι προθέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Τσοκτουρίδη από το καλοκαίρι κιόλας, ότι δεν είναι διατεθειμένος δηλαδή να βάλει άλλα χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Επέστρεψαν στις προπονήσεις

    Το τι τελικά θα γίνει κανένας δεν το γνωρίζει την ώρα που οι ποδοσφαιριστές πλέον έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το 3ήμερο ρεπό που του δόθηκε για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Τόσο τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ και ειδικότερα ο Γιώργος Μαραντάς και οι συνεργάτες του όσο και οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σήμερα Παρασκευή (27/12) στις προπονήσεις με την αβεβαιότητα αλλά και την αγωνία να είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα αλλά και στις καρδιές τους. Οι ίδιοι τους γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι το μέλλον αλλά και η τύχη του Α.Ο.Κ «κρέμεται σε μία κλωστή» και από ‘κει και πέρα οι ελπίδες για να εξευρεθούν λύσεις είναι πολύ μικρές έως και ελάχιστες. Με βάση όλα τα παραπάνω και με δεδομένο ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες οι ποδοσφαιριστές αλλά και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ θα ζουν με την αβεβαιότητα αυτήν, μήπως και φανεί κάποιο «φως στο τούνελ». Βέβαια η πραγματικότητα είναι ψυχρή και εάν τελικά δε βρεθεί κάποια λύση τότε κάτι από περισσότερο από δεδομένο θα πρέπει να θεωρήσουμε το ότι η αντίστροφη μέτρηση για τον υποβιβασμό του Α.Ο.Κ στη Γ’ εθνική κατηγορία και μάλιστα πρόωρα, έχει ξεκινήσει. Βέβαια η ελπίδα πάντοτε πεθαίνει τελευταία, μήπως και τελικά βρεθεί κάποια λύση έτσι ώστε το καραβάκι να διασωθεί και να μην διασυρθεί τις επόμενες εβδομάδες σε πρόωρο υποβιβασμό στη Γ’ εθνική κατηγορία.

    Comments are closed.