Bookmarks

    Η 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών με προπονητη Γιάννη Τζήμα είναι η βασική επιδίωξη για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στην αναμέτρηση που θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο (7/12) στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά. Μία ομάδα η οποία ναι μεν βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αλλά το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζει τον προπονητή Γιάννη Τζήμα ο οποίος κρατά σε διαρκή επαγρύπνηση τους καλαθοσφαιριστές του.

     

    Ο ίδιος μάλιστα είχε τη δυνατότητα να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα στο εκτός έδρας φιλικό που έδωσε με τον ΚΑΟ Δράμας η Καβαλιώτικη ΚΑΕ και η οποία παρά την ήττα της με (81-68) άφησε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο τεχνικός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του ενώ το μοναδικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει σε αγωνιστικό επίπεδο ακούει στο όνομα του Γιάννη Καραθανάση ο οποίος έχει να ξεπεράσει το πρόβλημα της φλεγμονής στο γόνατό του. Κάποια άλλα μικροπροβλήματα δε φαίνεται να ανησυχούν τον Γιάννη Τζήμα ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά όλους τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα στο www.kavalagoal.gr

    Μιλώντας στο www.kavalagoal.gr ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάνης Τζήμας αναφέρθηκε στις δύο τελευταίες νίκες που πέτυχε η ομάδα του, εντός έδρας με το Ψυχικό και στην Αθήνα με την Αγία Παρασκευή και αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    -«Ήταν δύο καλά αποτελέσματα για μας τόσο σε βάρος του μέχρι πρότινος αήττητου συγκροτήματος του Ψυχικού όσο και με την πρώτη εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε μέσα στην Αγία Παρασκευή. Νομίζω ότι ήταν δύο αποτελέσματα τα οποία χρειαζόμασταν πάση θυσία προκειμένου να σταθούμε στα πόδια μας είτε σε ψυχολογικό είτε και σε βαθμολογικό επίπεδο. Γιατί αν κουβαλάς κάποιες σερί ήττες κι αν μείνεις πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, υπάρχει μία απογοήτευση και καταλαβαίνετε ποια θα ήταν τα επακόλουθα. Για μας ήταν καλές νίκες οι οποίες συνοδεύτηκαν με καλές αποδόσεις και αυτό το οποίο μας χαροποιεί είναι ότι βγάλαμε δύο καταπληκτικά 4α δεκάλεπτα και στα δύο παιχνίδια και αυτό δείχνει ότι είχαμε ενέργεια, είχαμε πάθος και διαβάσαμε πάρα πολύ καλά τις αναμετρήσεις με το Ψυχικό και με την Αγία Παρασκευή».

     

    -Κύριε Τζήμα υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στο μπάσκετ και αναφερόμαστε στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή Λαγκαδά;

    -«Σίγουρα υπάρχουν διαφορές, κάποιες ομάδες είναι καλύτερες και κάποιες όχι. Και γι’ αυτό το λόγο διαχωρίζουμε τις ομάδες αυτές είτε λόγω της ποιότητας μπάσκετ που παίζουν είτε και λόγω της βαθμολογίας που βρίσκονται. Ο Ερμής Λαγκαδά είναι μία ομάδα η οποία όντως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις που έδωσε δεν αγωνίστηκαν δύο βασικοί παίκτες στην πεντάδα του οι Συκούρας και Ιωακειμίδης και όπως ξέρετε όταν απουσιάζουν βασικοί παίκτες σε ομάδες οι οποίες στηρίζονται σε 7 καλαθοσφαιριστές τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι τραυματίες παίκτες του Ερμή Λαγκαδά έχουν επανέλθει και για μας το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μία ιδιομορφία λόγω της αλλαγής προπονητή μιας και την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά ανέλαβε ο κ. Γεροφώτης. Δε γνωρίζουμε τι καινούριο μπορεί να μας παρουσιάσουν αλλά όπως όλοι αντιλαμβάνονται κάθε αλλαγή προπονητή εγκυμονεί και περισσότερους κινδύνους για τον αντίπαλο. Η Καβάλα είναι το φαβορί αλλά σε όλα αυτά τα παιχνίδια όπως αντιλαμβάνεστε, όλοι κερδίζουν όλους και αν δεν είσαι σοβαρός και προσγειωμένος μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων κάτι ο οποίο δε θέλουμε σε καμία περίπτωση. Εκείνο το οποίο θέλω να σημειώσω είναι το γεγονός ότι οι νίκες που πετύχαμε τόσο σε βάρος του Ψυχικού όσο και επί της Αγίας Παρασκευής στο γήπεδό της δημιούργησαν μία θετική αντίδραση από πλευράς του κόσμου τους οποίους και θέλουμε στο πλευρό μας με τον Ερμή Λαγκαδά, για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των παιδιών και να φτάσουμε στην 3η συνεχόμενη νίκη μας».

     

    Η 8η αγωνιστική για την Α2

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν το ερχόμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι τα εξής:

     

    8η Αγωνιστική (07/12/13) – 21η Αγωνιστική (29/03/14)

    ΟΦΗ – Ίκαροι Σερρών
    Παγκράτι – Αρκαδικός
    Ένωση Καβάλας – Ερμής Λαγκαδά
    ΚΑΠ – Ψυχικό
    ΑΕΚ – Λαύριο
    Φίλιππος Βέροιας – Κόροιβος Αμαλιάδας
    Ηρακλής – Φιλαθλητικός

     

    Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες)

    1. ΑΕΚ 14

    2. Ψυχικό 13

    3. Κόροιβος Αμαλιάδας 12

    4. Φίλιππος Βέροιας 12

    5. Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας 11

    6. ΟΦΗ 10

    7. Ηρακλής 10

    8. Παγκράτι 10

    9. Λαύριο 10

    10. Ίκαροι Σερρών 9

    11. Φιλαθλητικός 9

    12. Αρκαδικός 8

    13. ΚΑΠ 8

    14. Ερμής Λαγκαδά


    One Response to “Την 3η συνεχόμενη νίκη με προπονητη Γιάννη Τζήμα θέλει η Ένωση το Σάββατο (7/12) στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με τον Ερμή Λαγκαδά – Ο Γιάννης Τζήμας στο www.kavalagoal.gr: «Αν δεν είσαι σοβαρός και προσγειωμένος μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων κάτι το οποίο εμείς δε θέλουμε»”