Bookmarks

     

    Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League στην Καλαμαριά με τον τοπικό Απόλλωνα και βασικό μέλημα του προπονητή Γιώργου Μαραντά είναι αφενός να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του στον ψυχολογικό τομέα αφετέρου δε μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε να προχωρήσει στις καλύτερες επιλογές, για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (15/12).

     

    Άπαντες ωστόσο εντός των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Καβάλα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η αναμέτρηση με την Καλαμαριά στο γήπεδό της είναι μία αναμέτρηση πέρα για πέρα δύσκολη και αυτό γιατί ο Α.Ο.Κ. μετά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και με μόλις 6 βαθμούς στο ενεργητικό του, βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση. Ωστόσο την ίδια ώρα η αισιοδοξία που επικρατεί είναι δικαιολογημένη στις τάξεις της ΠΑΕ Καβάλα για απόσπαση του θετικού αποτελέσματος κόντρα στην Καλαμαριά σε ένα παιχνίδι κρίσιμο πέρα για πέρα, και με τους «Αργοναύτες» να αγωνίζονται κόντρα στον Απόλλωνα μόνο για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

     

    Ολοκληρώνει τα πλάνα του ο Γιώργος Μαραντάς

    Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία της Καβάλας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (15/12) στην Καλαμαριά με τον τοπικό Απόλλωνα συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη (12/12) με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά σιγά σιγά να ολοκληρώνει τα πλάνα του εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα. Το ευχάριστο είναι ότι ο Ξανθιώτης προπονητής δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και το γεγονός αυτό σίγουρα τον διευκολύνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό προκειμένου να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του, για την 11άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. κόντρα στον Απόλλωνα της Καλαμαριάς. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της σημερινής μεσημβρινής προπόνησης το μεγαλύτερο βάρος από τον προπονητή Γιώργο Μαραντά έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής ενώ στην αυριανή (13/12) τελευταία ουσιαστικά προπόνηση πριν από το παιχνίδι ο ίδιος στο οικογενειακό δίτερμα που θα προχωρήσει αναμένεται να δοκιμάσει διάφορα σχήματα με συγκεκριμένους παίκτες σε κάθε θέση. Ωστόσο πέρα για πέρα ευχάριστο για τον ίδιο, αποτελεί το γεγονός ότι το ιατρικό «απουσιολόγιο» της ομάδας είναι λευκό αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τα έχουν ξεπεράσει έχοντας τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μαραντά για το παιχνίδι με την Καλαμαριά. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο Κύδωνας Καρλόπουλος ανεβάζει ρυθμούς και κυρίως για προληπτικούς λόγους ο Γιώργος Μαραντάς παρά το ότι τον είχε στην αποστολή στο παιχνίδι με την Κασσιόπη, δεν τον χρησιμοποίησε. Να τονιστεί ότι δύο ποδοσφαιριστές των «Αργοναυτών» που έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσουν την ποινή τους τις επόμενες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα ο Χρυσόστομος Ρεβυθμόπουλος στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό και ο Παντελής Ντουτσαρίδης στην πρεμιέρα του 2ου γύρου και στην αναμέτρηση του Καυταντζογλείου με τον Ηρακλή. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες αφίχθησαν στην Καβάλα δύο ποδοσφαιριστές συμμετέχοντας στις προπονήσεις με τον έναν εξ αυτών, Κροάτη στην καταγωγή ήδη να έχει επιστρέψει στην πατρίδα του. Αντίθετα ο 21ος ετών στόπερ Μπονά Τέρζικ εξακολουθεί να παραμένει στην Καβάλα και να συμμετέχει στις προπονήσεις.

     

    Κρίθηκε ένοχος ο Βλάσης Τσάκας

    Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας έκρινε σήμερα Πέμπτη (12/12) ένοχο τον Βλάση Τσάκα και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση. Ο εκπρόσωπος των επενδυτών της ΠΑΕ Καβάλα, κρίθηκε ένοχος με την κατηγορία της απάτης έπειτα από μήνυση του επιχειρηματία Ντίνου Κανάκη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο, ο Βλάσης Τσάκας έλαβε το ποσό των 80.000 ευρώ από τον επιχειρηματία, χωρίς να επιστρέψει τα χρήματα, όταν η αίτηση για το δάνειο απορρίφθηκε από την ξένη τράπεζα. Ο Εισαγγελέας τον έκρινε ένοχο και η εισήγησή του ήταν η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα μόνο με καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση χωρίς καμία απολύτως εγγύηση. Να σημειωθεί ότι ο Βλάσης Τσάκας δεν έδωσε το παρών αφού απουσίαζε στο εξωτερικό.

    Την ίδια ώρα ο δικηγόρος υπεράσπισης του Βλάση Τσάκα Καβαλιώτης δικηγόρος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις στο www.kavalagoal.gr και σχετικά μας υπογράμμισε τα εξής:

    -«Είναι παντελώς άδικη η απόφαση που βγήκε σήμερα διότι  πιστεύω ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα σε πρόσωπα και καταστάσεις κατήσχησε των εγγράφων αποδείξεων τα οποία προσκομίστηκαν από πλευράς του κατηγορουμένου και  η εγκυρότητα δεν προσεβλήθη ούτε καν από την αντίθετη πλευρά. Αλλά παρά τον νόμο δεν ελήφθησαν υπόψη από το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο. Πιστεύω ότι η κατηγορία αυτή θα καταπέσει στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο αλλά επίσης πιστεύω ότι η επιβληθείσα ποινή είναι άκρως αυστηρή για τους λόγους που στην αρχή σας ανέφερα. Εξαιτίας δηλαδή της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα».

    Comments are closed.