Bookmarks

   

  Εκδικάστηκαν την προηγούμενη Δευτέρα (9/12) οι 9 προσφυγές ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στο περσινό ρόστερ του Α.Ο.Κ. και παρά το γεγονός ότι η πρωτόδικη απόφαση ήταν καταδικαστική σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Γιώργο Τσοκτουρίδη, δεν συντρέχει λόγος ανησυχία. Ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα και κάτοχος του 48% των μετοχών Γιώργος Τσοκτουρίδης μίλησε αποκλειστικά στο www.kavalagoal.gr για το θέμα αυτό ενώ υπογράμμισε ότι πρόθεσή του είναι να απεμπλακεί από τα Διοικητικά της Καβαλιώτικης ΠΑΕ με τη διάδοχη κατάσταση να υπάρχει, εννοώντας τους νέους επενδυτές της ομάδας και οι οποίοι έχουν αναλάβει τους τελευταίους μήνες το μάνατζμέντ της.

   

  Η συνέντευξη του Γιώργου Τσοκτουρίδη

  στο www.kavalagoal.gr

  Σε ότι έχει να κάνει με τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών που εκδικάστηκαν σε πρώτη φάση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης μέσα από τις δηλώσεις τις οποίες έκανε στο www.kavalagoal.gr δεν έδειξε να ανησυχεί και χαρακτηριστικά μας δήλωσε τα εξής:

   

  -«Οι προσφυγές γνωρίζω ότι έχουν εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό και προσωπικά εκτιμώ ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Γνωρίζαμε για τις προσφυγές, ξέρουμε ότι εκδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολύ μέλλον μπροστά προκειμένου να οριστικοποιηθεί το όλο θέμα, να τελεσιδικήσει δηλαδή. Άλλωστε και οι νέοι επενδυτές στην ΠΑΕ Καβάλα γνώριζαν για την ύπαρξη αυτών των προσφυγών και έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους προκειμένου αυτές να αντιμετωπιστούν. Γνωρίζουμε επίσης ότι η αποπληρωμή των συγκεκριμένων υποχρεώσεων θα γίνει σε έναν πολύ μεγάλο μηνιαίο αριθμό δόσεων. Όταν δηλαδή οριστικοποιηθεί και τελεσιδικήσει το θέμα των προσφυγών των συγκεκριμένων παικτών τότε θα προσδιοριστεί και σε πόσους μήνες (δόσεις) θα πρέπει να γίνει η συγκεκριμένη αποπληρωμή. Πάντως εξ όσων γνωρίζω ο αριθμός των δόσεων θα είναι πάρα πολύ μεγάλος».

   

  -Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης αναφέρθηκε και στο θέμα της μεταβίβασης των ποσοστών (48%) που ο ίδιος διαθέτει στην ΠΑΕ Καβάλα στους νέους επενδυτές και στην πλευρά του Βλάση Τσάκα. Για το θέμα αυτό δήλωσε τα εξής:

  -«Οι συζητήσεις θέλω να σας πω ότι προχωράνε, η όλη διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχει οριστικοποιηθεί. Γενικότερα μου δίνετε τη δυνατότητα να πω ότι είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για την έκβαση της όλης υπόθεσης».

   

  -Δηλαδή πρόθεσή σας κ. Τσοκτουρίδη είναι να εμπλακείτε μια και καλή από τα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα και να παραχωρήσετε το 48% που διαθέτετε;

  -«Η πρόθεσή μου αυτή είναι ξεκάθαρη από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα. Ο λόγος για τον οποίο ανέλαβα εκείνη την περίοδο διότι ήθελα να βοηθήσω την πόλη μου και εκείνη τη στιγμή πιστεύω ότι ήμουν ο μοναδικός άνθρωπος για να κάνει κάτι τέτοιο γιατί κανένας δεν ήθελε να αναλάβει το ρίσκο. Από την πρώτη στιγμή είχα δηλώσει στα άτομα του περιβάλλοντός μου ότι η επιθυμία μου δεν ήταν να ασκήσω Διοικητικά καθήκοντα στην ΠΑΕ Καβάλα αλλά να βρω τη διάδοχο κατάσταση και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, αυτή έχει βρεθεί».

   

  Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

  Σε αγωνιστικό επίπεδο βάρος στην τακτική έδωσε σήμερα Τετάρτη (11/12) ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής προπόνησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού κάτω από τσουχτερό κρύο. Το ευχάριστο μάλιστα είναι ότι ο Ξανθιώτης προπονητής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για τη δύσκολη εκτός έδρας έξοδο στην Καλαμαριά κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα για την 12η αγωνιστική στον 2ο όμιλο στη Football League. Και αυτό γιατί δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα και ο Γιώργος Μαραντάς υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο Κύδωνας Καρλόπουλος ανεβάζει ρυθμούς και κυρίως για προληπτικούς λόγους ο Γιώργος Μαραντάς παρά το ότι τον είχε στην αποστολή στο παιχνίδι με την Κασσιόπη, δεν τον χρησιμοποίησε. Να τονιστεί ότι δύο ποδοσφαιριστές των «Αργοναυτών» που έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσουν την ποινή τους τις επόμενες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα ο Χρυσόστομος Ρεβυθμόπουλος στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό και ο Παντελής Ντουτσαρίδης στην πρεμιέρα του 2ου γύρου και στην αναμέτρηση του Καυταντζογλείου με τον Ηρακλή. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες αφίχθησαν στην Καβάλα δύο ποδοσφαιριστές συμμετέχοντας στις προπονήσεις με τον έναν εξ αυτών, Κροάτη στην καταγωγή ήδη να έχει επιστρέψει στην πατρίδα του. Αντίθετα ο 21ος ετών στόπερ Μπονά Τέρζικ εξακολουθεί να παραμένει στην Καβάλα και να συμμετέχει στις προπονήσεις.

   

  Ο Δημήτρης Καραντώνης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. στην Καλαμαριά

  Ο Δημήτρης Καραντώνης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (15/12) στο γήπεδο της Καλαμαριάς μεταξύ του τοπικού Απόλλωνα και του Α.Ο.Κ.. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Παπαδημητρίου (Ε.Π.Σ. Λάρισας) και Γεώργιος Πετρίδης (Ε.Π.Σ. Χίου) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Ηλία Αναστασίου της Ε.Π.Σ. Λάρισας και παρατηρητή διαιτησίας τον Ιωάννη Παπαδημητρίου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

  Comments are closed.