Bookmarks

     

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας το οποίο υπογράφεται από τον Πρόεδρο του συλλόγου Αντώνη Πρασίνη και στο οποίο γίνεται αναφορά στη συνεργασία που ξεκίνησε με τον Μ.Α. Φιλίππων. Μάλιστα στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου υπογραμμίζεται ότι Α.Ε. Καβάλας και Μ.Α. Φιλίππων έχουν ξεκινήσει μία προσπάθεια με απώτερο στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσοτέρων παιδιών όλων των ηλικιών, τη διάδοση του αθλήματος σε αυτά, την προώθηση τους σε επαγγελματικούς συλλόγους και κυρίως το μέγιστο όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας.

     

    Το δελτίο τύπου της Α.Ε. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Α.Ε. Καβάλας είναι το εξής:

     

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

     

    -«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε προχωρήσει σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα στην έναρξη της συνεργασίας με ένα εκ των ιστορικότερων αθλητικών συλλόγων του Νομού μας και πιο συγκεκριμένα με τον Μ.Α. Φιλίππων.

    Από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν πολύ εύκολο να αντιληφθούμε την κοινή φιλοσοφία που έχουμε για το ποδόσφαιρο και την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Α. Φιλίππων. Διαπιστώσαμε πολύ γρήγορα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του, αποτελείται από ανθρώπους που «υπηρετούν» το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ανιδιοτελώς όπως και όλοι εμείς στην Α.Ε. Καβάλας και ενώνουν πλέον τις δυνάμεις τους μαζί  μας  έτσι ώστε ο σχεδιασμός στον οποίο προχωράμε να αγγίζει νέα όρια.

    Νέα όρια τα οποία απώτερο στόχο έχουν την προσέλκυση ακόμη περισσοτέρων παιδιών όλων των ηλικιών, τη διάδοση του αθλήματος σε αυτά, την προώθηση τους σε επαγγελματικούς συλλόγους και κυρίως το μέγιστο όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας. Παράλληλα οι δύο σύλλογοι αποσκοπούν με τη συνένωση των δυνάμεων τους στη βελτίωση της ποιότητας άθλησης των ποδοσφαιριστών τους, με συχνές και από κοινού δράσεις.

    Η Α.Ε. Καβάλας αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένη και υπερήφανη ότι στην προσπάθεια που ξεκίνησε τα τελευταία 4 χρόνια, βρήκε «σύμμαχο» τον Μ.Α. Φιλίππων. Πρόκειται για έναν ερασιτεχνικό σύλλογο ο οποίος διαθέτει την ίδια φιλοσοφία με εμάς, την ίδια όρεξη και μεράκι και κυρίως τις ίδιες «αδυναμίες».

    Με μεγαλύτερη εκείνη της προσφοράς στο Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς οφέλη, χωρίς το παραμικρό ίχνος συμφέροντος. Χέρι χέρι, λοιπόν έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια η οποία στηριζόμενη σε βάσεις γερές θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερες και πιο ουσιαστικές προϋποθέσεις, έτσι ώστε από κοινού, όλοι εμείς να αναδείξουμε ότι πιο θετικό γίνεται αξιοποιώντας τις συνεργασίες μας ακόμη περισσότερο και σε όλα τα επίπεδα»

     

    Comments are closed.