Bookmarks

    Μέρα με τη μέρα ο νέος τεχνικός των «Αργοναυτών» Σίμος Ανθουλάκης όλο και πιο κοντά έρχεται στην προσπάθειά του για να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα και το σίγουρο είναι ότι μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις ο ίδιος προσπαθεί να τους γνωρίσει σε αγωνιστικό επίπεδο όσο καλύτερα γίνεται προκειμένου να βγάλει γρηγορότερα και περισσότερα συμπεράσματα για τον κάθε έναν ξεχωριστά. Συμπεράσματα τα οποία θα τον βοηθήσουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό προκειμένου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ της Λάρισας, για την 10η αγωνιστική της Football League να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα η οποία θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου δύσκολου αγώνα.

     

    Βεβαίως το σίγουρο είναι ότι ο Σίμος Ανθουλάκης χρειάζεται κάποιο χρόνο προκειμένου να έχει μία ολοκληρωμένη και σφαιρική άποψη αλλά με τη συμπαράσταση του άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» θα ολοκληρώσει τα συμπεράσματά του πιο γρήγορα. Την ίδια ώρα το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» πέφτει κυρίως σε θέματα ανάτασης της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών αφού είναι γνωστό ότι προς αυτή την κατεύθυνση τα πράγματα δεν κυλάνε και τόσο ομαλά λόγω των ατυχών αποτελεσμάτων τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου επιχειρούν να τονώσουν το ηθικό των παικτών και ταυτόχρονα προσπαθούν να πάρουν από αυτούς ότι περισσότερο γίνεται. Βέβαια σε αγωνιστικό επίπεδο το μεγαλύτερο βάρος πέφτει σε θέματα τακτικής με τα πράγματα μέχρι τώρα να εξελίσσονται θετικά και τα προβλήματα να είναι γνωστά λόγω των απουσιών τόσο του Βαλεριάνου όσο και του Καρλόπουλου.

     

    Σχεδιάζει τα πλάνα του

    σιγά σιγά ο Σίμος Ανθουλάκης

    Η αντίστροφη μέτρηση για τη δύσκολη εκτός έδρας έξοδο του Α.Ο.Κ. στη Λάρισα, για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (1/12) κόντρα στον Τύρναβο στις 3 το μεσημέρι, έχει ξεκινήσει και ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Σίμος Ανθουλάκης σχεδιάζει σιγά σιγά τα πλάνα του έχοντας βγάλει αρκετά συμπεράσματα μέχρι τώρα μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της προπόνησης σήμερα Πέμπτη (28/11) που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής με τους Σίμο Ανθουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου να δοκιμάζουν κάποια σχήματα και κυρίως να δοκιμάζουν κάποιους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο σχεδιασμός των πλάνων βεβαίως και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης που θα γίνει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» αύριο Παρασκευή (29/11) ο Σίμος Ανθουλάκης μέσα από το οικογενειακό δίτερμα το οποίο θα ακολουθήσει θα αρχίσει σιγά σιγά να αποκρυσταλλώνει άποψη γύρω από την 11άδα η οποία θα αγωνιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Αλκαζάρ της Λάρισας με τον Τύρναβο. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι στο σχεδιασμό των πλάνων του Σίμου Ανθουλάκη δεν υπολογίζεται ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος ναι μεν έχει μεγάλη πρόοδο στη θλάση στο δικέφαλο την οποία υπέστη αλλά στην παρούσα χρονική περίοδο θεωρείται ανέτοιμος αφού δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ναι μεν σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται ο έταιρος τραυματίας στο στρατόπεδο των «Αργοναυτών» Κύδωνας Καρλόπουλος που είναι τραυματίας, ναι μεν η τραυματική του κατάσταση παρουσιάζει σημαντική βελτίωση αλλά ωστόσο όπως όλα δείχνουν δε θα συμπεριληφθεί εκτός απροόπτου στην αποστολή του Α.Ο.Κ. για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ της Λάρισας. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου (30/11) με την προγραμματισμένη προπόνηση και ακολούθως ο Σίμος Ανθουλάκης αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή η οποία το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τη θεσσαλική πόλη προκειμένου το βράδυ της ίδιας ημέρας να καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

     

    Τσανάκαλης και Κασκαμπανιώτης

    στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Καβάλα

    Ο πρώην γκολκίπερ του Α.Ο.Κ. Κώστας Τσανάκαλης με σημαντική θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο γυμναστής Γιάννης Κασκαμπανιώτης έχουν πλέον ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο των «Αργοναυτών» και ήδη έπιασαν δουλειά ο κάθε ένας στο δικό του πόστο. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Τσανάκαλης έχει αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στους «Αργοναύτες» αντικαταστώντας τον Δημήτρη Καρδάρα που παραιτήθηκε ενώ στη θέση του πρώην γυμναστή Αντώνη Ανδρουλάκη, νέα καθήκοντα ανέλαβε ο Γιάννης Κασκαμπανιώτης.

    14 Responses to “Στόχος του του νέου προπονητή του Α.Ο.Κ. Σίμου Ανθουλάκη η τόνωση της ψυχολογίας των παικτών εν όψει του δύσκολουεκτός έδρας αγώνα με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ – Εκτός μάχης οι Βαλεριάνος και Καρλόπουλος – Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Κώστας Τσανάκαλης και γυμναστής ο Γιάννης Κασκαμπανιώτης”