Bookmarks

     

    Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο δημοσιογράφος Πέτρος Β. Πετρόπουλος την οποία απέστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης απαντώντας σε όλους όσους επιχειρούν να ταυτίσουν την ιδιότητα του ως γραφείο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα και την εμπλοκή της ίδιας γενικότερα, στις ευχές που ο ίδιος ανέβασε στην αθλητική ιστοσελίδα www.kavalagoal.gr αλλά και στο facebook προς τον Μάκη (Χρυσόστομο) Ψωμιάδη, λόγω της ονομαστικής του εορτής.

     

    Γραπτή δήλωση

    Αναλυτικά στη γραπτή ανακοίνωση την οποία απέστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο Δημοσιογράφος Πέτρος Β. Πετρόπουλος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τις ευχές που ανέβασε ο ίδιος λόγω της ονομαστικής του εορτής στον Μάκη Ψωμιάδη αναφέρει τα εξής:

     

    – «Με έκπληξη διάβασα στον ηλεκτρονικό τύπο και σε διάφορες ιστοσελίδες την αντίδραση ορισμένων για τις ευχές τις οποίες ανήρτησα στην αθλητική ιστοσελίδα www.kavalagoal.gr αλλά και στο facebook προς τον Μάκη (Χρυσόστομο) Ψωμιάδη, λόγω της ονομαστικής του εορτής την προηγούμενη Τετάρτη (13/11). Ενδεχομένως και οι ευχές αυτές οι οποίες συνοδεύονταν με τη φράση «Σε περιμένουμε» να μην ήταν αρεστές σε ορισμένους και βεβαίως αυτό είναι δικαίωμά τους. Ωστόσο δεν έχει κανένας, κανένα απολύτως δικαίωμα να αφήνει υπονοούμενα, αιχμές αλλά και πάσης φύσεως κακοπροαίρετα σχόλια για τη φράση «Σε περιμένουμε» την οποία ο κάθε ένας μπορεί να ερμηνεύσει όπως ο ίδιος θέλει, όταν είναι ειλικρινής και κυρίως απευθύνονται σε ανθρώπινο επίπεδο.

     

    Άλλωστε όταν περιμένεις κάποιον να αποφυλακιστεί, δε σημαίνει αυτόματα ότι το γεγονός αυτό αποτελεί αιχμή ή οποιασδήποτε μορφής, μομφή προς τη σημερινή Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα. Είναι μία φράση την οποία όσοι εξακολουθήσουν να παρερμηνεύουν και να κάνουν λόγο για αχαριστία τότε το μόνο που κάνουν είναι να ζημιώνουν την ομάδα και τίποτα περισσότερο. Εκτός και αν αυτό αποτελεί αυτοσκοπό για τους ίδιους, το να βλάψουν δηλαδή τα συμφέροντα της ΠΑΕ Καβάλα. Δηλώνω δε κατηγορηματικά ότι οι ευχές που εξέφρασα και ενδεχομένως να τις εξέφρασαν και πολλοί άλλοι με οποιονδήποτε τρόπο, ήταν αποκλειστικά και μόνο σε προσωπικό επίπεδο, δεν έχουν να κάνουν με την ιδιότητά μου ως υπευθύνου του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα και όσοι συνεχίσουν να δείχνουν ότι ενοχλούνται μάλλον ενοχλούνται από το γεγονός της παραμονής μου στο γραφείο τύπου της Καβαλιώτικης ΠΑΕ».

     

    Με εκτίμηση

     

    Πέτρος Β. Πετρόπουλος

     

    Δημοσιογράφος

    One Response to “Πέτρος Β. Πετρόπουλος: «Οι ευχές μου προς τον Μάκη Ψωμιάδη είναι σε προσωπικό επίπεδο και όχι με την ιδιότητα μου ως υπευθύνου του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα»”