Bookmarks

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (15/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της Κυριακάτικης εντός έδρας δύσκολης αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου για την 8η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο της Football League. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δύσκολο και κυρίως καθοριστικό για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι δε βλέπουν κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν του «τρίποντου» απέναντι στη Νίκη Βόλου θέλοντας να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παράλληλα να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για αναρρίχηση στον πίνακα της βαθμολογίας.

     

    Κατά τη διάρκεια της προτελευταίας προπόνησης ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είδε τους παίκτες του να παρουσιάζονται ορεξάτοι, με πάθος και δύναμη στην τακτική στην οποία ο ίδιος προχώρησε, με τον Καστοριανό προπονητή να ολοκληρώνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, τα πλάνα του για την 11άδα που θα κατεβάσει κόντρα στη Νίκη Βόλου. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι εκτός πλάνων βρίσκεται ο Γιώργος Βαλεριάνος λόγω του ότι εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά τη θλάση που υπέστη και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους προσδιορίζεται μετά από δύο περίπου εβδομάδες. Εκτός και ο τιμωρημένος Χόρτσας. Την ίδια ώρα ερωτηματικό εξακολουθεί να παραμένει η περίπτωση του Κύδωνα Καρλόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής ναι μεν δείχνει να παρουσιάζει κάποια βελτίωση η δραματική του κατάσταση αλλά ωστόσο την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης που θα γίνει το Σάββατο (16/11) το μεσημέρι. Μία προπόνηση η οποία θα είναι η τελευταία πριν από το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και ακολούθως, αφού ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριλάβει στην αποστολή στη συνέχεια οι «Αργοναύτες» θα καταλύσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

    Πριμ 10.000 ευρώ

    Πριμ ύψους 10.000 ευρώ έταξε ο Βλάσσης Τσάκας στους παίκτες της Καβάλας για νίκες σε βάρος της Νίκης Βόλου και σε βάρος της Δόξας Δράμας, για την 8η και 9η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League. Παράλληλα σήμερα Παρασκευή (15/11) οι παίκτες της Καβάλας πληρώθηκαν τον μισθό τους ενώ στην περίπτωση που οι «Αργοναύτες» καταφέρουν να συγκεντρώσουν 6 βαθμούς στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν θα χαριστούν στους ποδοσφαιριστές τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν στο παιχνίδι με τον Πιερικό και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

     

    Κάλεσμα του κόσμου

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα απευθύνουν κάλεσμα στους Καβαλιώτες φιλάθλους προκειμένου να δώσουν δυναμικό παρών για τα δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου. Ήδη τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο αγώνα συνεχίζουν να διατίθενται στους Καβαλιώτες φιλάθλους και οι τιμές που ισχύουν είναι 10 ευρώ για τη θύρα 4 (πέταλο), 10 ευρώ για τις κερκίδες που βλέπουν στην παραλία του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και 15 ευρώ για τις κερκίδες οι οποίες βρίσκονται κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία. Μάλιστα στο πλαίσιο της πολιτικής της, η ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου να προσεγγίσει όσους περισσότερους φιλάθλους γίνεται στα δύο εντός έδρας συνεχόμενα παιχνίδια με 5 ευρώ επιπλέον οι Καβαλιώτες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν και την αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Δόξα Δράμας.

     

    Ο Χαράλαμπος Σελεμίδης

    σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. με τη Νίκη Βόλου

    Ο διαιτητής Χαράλαμπος Σελεμίδης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της Νίκης Βόλου για την 8η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Football League. Μία αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και βοηθοί του θα είναι οι Σταύρος Σήπκας (Ε.Π.Σ. Πέλλας) και Παναγιώτης Ρίγκος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Ανδρέα Καραλιόλιο (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) και παρατηρητή διαιτησίας τον Δημήτριο Ίτσκο της Ε.Π.Σ. Σερρών. Εξάλλου την αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Αναγέννησης Καρδίτσας ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης της Ε.Π.Σ. Καβάλας με α΄ βοηθό διαιητή τον Γεώργιο Λαζαρή από την ίδια Ένωση.

    Comments are closed.