Bookmarks

    Τα μπράβο και γενικότερα τα συγχαρητήρια τα οποία μοίραζε σήμερα Τρίτη (12/11), ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης, στους ποδοσφαιριστές των «Αργοναυτών» κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού ήταν μία ένδειξη της ικανοποίησης που επικρατεί στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Καβάλα όχι τόσο από το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Α.Ο.Κ. στον Βατανιακό (1-1), πολύ περισσότερο δε για την όρεξη, τη διάθεση αλλά και το πάθος το οποίο δείχνουν οι παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις. Έτσι λοιπόν στη σημερινή προπόνηση ο Καστοριανός προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από όλα τα παραπάνω και θέλοντας να επιβραβεύσει όλους τους ποδοσφαιριστές, έναν έναν σε προσωπικό επίπεδο τους μοίραζε συγχαρητήρια και μπράβο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

     

    Μία προπόνηση κατά τη διάρκεια της οποίας το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής, σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης ενώ κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διτέρματος που ακολούθησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έδωσε ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στην κίνηση των παικτών και στην ταχύτητα την οποία θα πρέπει να αναπτύσσουν. Τα πάντα στην προπόνηση κύλισαν ομαλότατα και η ικανοποίηση η οποία επικρατεί δικαιολογημένα ενθαρρύνει τις προσπάθειες όλων εν όψει της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή (17/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Νίκη Βόλου σε ένα ματς «ζωής ή θανάτου». Σε αγωνιστικό επίπεδο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο Κύδων Καρλόπουλος έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως και μάλιστα σε βαθμός 100% το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε με τη θλάση στους προσαγωγούς, έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μπορεί να τον υπολογίζει για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Αντίθετα ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος ως γνωστών έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού έχει μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου εκεί να ακολουθήσει συγκεκριμένο και ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Βέβαια ο ίδιος δεν μπορεί να υπολογίζεται στα πλάνα του Απόστολου Χαραλαμπίδη για το παιχνίδι κόντρα στους Βολιώτες. Από κει και πέρα ο Καστοριανός προπονητής της Καβάλας δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας να είναι ετοιμοπόλεμοι για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (17/10).

     

    Φιλικό του Α.Ο.Κ. με την ομάδα U20

    «Οικογενειακό» φιλικό έχει προγραμματίσει ο Α.Ο.Κ. να δώσει την Τετάρτη (13/11) στις 2.30 το μεσημέρι με την ομάδα U20 της ΠΑΕ Καβάλα, φιλική αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Χαλκερού. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου φιλικού ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας του Α.Ο.Κ. όπως επίσης και στον Ισπανό ποδοσφαιριστή Μανουέλ Ερνάντεθ Σονσέκα Ερβάς ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει στις καθημερινές προπονήσεις του Α.Ο.Κ.. Πρόκειται για τον 27χρονο Ισπανό αμυντικό μέσο ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Νορβηγική Βάλντρες, ομάδα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Παράλληλα ο Καστοριανός προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου φιλικού θα έχει τη δυνατότητα να δει και σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται σήμερα ορισμένοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας U20 της ΠΑΕ Καβάλα και οι οποίοι παρακολουθούνται τον τελευταίο καιρό από την επαγγελματική ομάδα. Πιθανολογείται μάλιστα ότι τρεις εξ αυτών και μάλιστα άμεσα θα υπογράψουν ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο στον Α.Ο.Κ.. Η αναφορά μας γίνεται στον 19χρονο πλάγιο χαφ Άγγελο Κυγαή, στον 17χρονο αμυντικό χαφ Αθανάσιο Μητσιό καθώς επίσης και στον 16χρονο επιθετικό χαφ Στυλιανό Μπλιό. Εκείνο το οποίο θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι από την πλευρά της η ΠΑΕ Καβάλα δίνει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας U20 της ΠΑΕ και προπονούνται υπό τις εντολές του προπονητή Σάκη Τσιρονίδη.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΠΑΕ Καβάλα μέσα από το οποίο γίνονται γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (17/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Νίκη Βόλου για την 8η αγωνιστική της Football League. Μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου γίνεται γνωστό ότι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν το εισιτήριο για το συγκεκριμένο αγώνα με επιπλέον 5 ευρώ τους παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας μάχη των «Αργοναυτών» στο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Δόξα Δράμας, αυτή τη φορά για την 9η αγωνιστική.

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου το οποίο απέστειλε η ΠΑΕ Καβάλα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με τις τιμές που θα ισχύσουν για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Νίκη Βόλου αλλά και για την προσφορά στην τιμή του εισιτηρίου για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, έχει ως εξής:

    -«Η ΠΑΕ Καβάλα ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι μας με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την Κυριακή 17/11/2013.

    Η διάθεση θα γίνεται από τα νέα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα (Δαγκλή 8, 5ος όροφος, τηλ: 251-0-211.181) από την Τέταρτη13/11 έως και το Σάββατο 16/11.

    Τιμές εισιτηρίων:

    Θύρα 2: 10 ευρώ

    Θύρα 4: 10 ευρώ

    Θύρα 6: 15 ευρώ

    Μάλιστα στο πλαίσιο της πολιτικής που ακολουθούμε, με επιπλέον 5 ευρώ ανά θύρα, εξασφαλίζετε την είσοδο σας και για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Καβάλα με τη ΠΑΕ Δόξα Δράμας για την 9η αγωνιστική του 1ο Ομίλου της Football League στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

    Η ΠΑΕ Καβάλα σας θέλει δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα και το αποδεικνύει έμπρακτα.

    Δείξτε λοιπόν και εσείς τη δύναμη του Α.Ο.Κ.

    Κάντε το «Ανθή Καραγιάννη» ΕΔΡΑ!!».

    One Response to “Μπράβο και συγχαρητήρια μοίραζε στους παίκτες του σήμερα Τρίτη (12/11) ο προπονητής Απ. Χαραλαμπίδης στην πρωινή προπόνηση για την διάθεση και το πάθος που δείχνουν – Φιλικό της ΠΑΕ με την ομάδα U20 την Τετάρτη (13/11) στο Χαλκερό – Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και με επιπλέον 5 ευρώ οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν και το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας”