Bookmarks

    Με την πίστη ότι ο Α.Ο.Κ. μπορεί να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα αναχωρεί αύριο Σάββατο (30/11) το μεσημέρι η αποστολή  για τη Λάρισα εν όψει της Κυριακάτικης (1/12) αναμέτρησης με τον Τύρναβο για την 10η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Football League. Ένα παιχνίδι κομβικό για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα με τα προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο να είναι γνωστά για τον προπονητή Σίμο Ανθουλάκη και τον βοηθό του Γιώργο Παπανδρέου.

     

    Αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα

    Στις τάξεις των «Αργοναυτών» εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας μάχης στο Αλκαζάρ της Λάρισας κόντρα στον Τύρναβο δικαιολογημένα υπάρχει η αισιοδοξία για την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος. Βέβαια όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού αλλά ωστόσο οι «Αργοναύτες» μπορούν να αποσπάσουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας και να βελτιώσουν τη βαθμολογική θέση στην οποία σήμερα βρίσκονται. Από κει και πέρα το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Σίμου Ανθουλάκη θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη συγκεκριμένη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και έχοντας βέβαια και την τύχη με το μέρος τους, όλα να πάνε καλά και ο Α.Ο.Κ. να επιστρέψει στη βάση του με το αποτέλεσμα που θέλει.

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/11) στο γήπεδο του Χαλκερού δόθηκε συνέχεια, στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας μάχης την Κυριακή (1/12) στο Αλκαζάρ της Λάρισας με αντίπαλο τον Τύρναβο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης προπόνησης το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών ενώ στο μικρό οικογενειακό δίτερμα που ακολούθησε ο Σίμος Ανθουλάκης δοκίμασε κάποια σχήματα με την τοποθέτηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις. Μάλιστα και όπως ο ίδιος δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στη θέση του προπονητή, ζήτησε από τους παίκτες του καλή και διαρκή κυκλοφορία της μπάλας και βέβαια να αναπτύξουν και στο παιχνίδι με τον Τύρναβο περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Τα προβλήματα ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι γνωστά για τον Σίμο Ανθουλάκη και τον βοηθό του Γιώργο Παπανδρέου σε αγωνιστικό επίπεδο αφού δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Γιώργου Βαλεριάνου αλλά και του Κύδωνα Καρλόπουλου οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν τα έχουν ξεπεράσει. Και οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για το εάν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα. Από κει και πέρα ο Σάκης Πρίττας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ενώ εκτός αποστολής θα είναι και ο Γιάννης Ντόσης ο οποίος ως γνωστών έχει προχωρήσει στο να καταθέσει προσφυγή για χρήματα τα οποία του οφείλονται από την περσινή περίοδο. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (30/11), στη συνέχεια ο Σίμος Ανθουλάκης θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους θα συμπεριλάβει στην αποστολή και ακολούθως οι «Αργοναύτες» θα αναχωρήσουν για τη Λάρισα όπου η ομάδα θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

     

    Δεν έχει δικαίωμα ο Α.Ο.Κ. να κάνει μεταγραφές

    έμπειρων ποδοσφαιριστών  άνω των 24 ετών

    Τελειωμό όπως όλα τελικά δείχνουν δεν έχουν τα προβλήματα στη φετινή σεζόν για τους «Αργοναύτες» αφού η ΠΑΕ Καβάλα δεν έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών  άνω των 24 ετών κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Με δεδομένο αυτό είναι λογικό, η συγκεκριμένη εξέλιξη ανατρέπει όλα τα πλάνα αλλά και τα σχέδια των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα, ενώ ο Βλάσης Τσάκας σημείωσε μεταξύ των άλλων, εξερχόμενος από τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ότι «τώρα, όντως, αρχίζουν τα δύσκολα». Ο εκπρόσωπος του των επενφυτών της ΠΑΕ Καβάλα αποκάλυψε ότι ο προκάτοχος του σημερινού διοικητικού σχήματος, δηλαδή η διοίκηση του νυν μεγαλομετόχου, Γιώργου Τσοκτουρίδη, εκτός του ότι δεν είχε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα το περασμένο καλοκαίρι, δεν κατέθεσε καν φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μεταγραφικός περιορισμός στον ΑΟΚ για τη φετινή χρονιά τόσο κατά τη θερινή περίοδο των μεταγραφών όσο και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου -«Αυτή τη στιγμή τέσσερις κλεισμένες μεταγραφές πηγαίνουν στον βρόντο», είπε χαρακτηριστικά ο Βλάσης Τσάκας που επέστρεψε σήμερα Παρασκευή (29/11) το βράδυ στην Καβάλα και συνέχισε: «Δεν έχουμε δικαίωμα να πάρουμε κανέναν παίκτη άνω των 24 ετών, είτε Έλληνα είτε ξένο, ενώ για ξένους μικρότερους σε ηλικία παίκτες, θα πρέπει να υπάρχουν κενές θέσεις. Τώρα, αρχίζουν τα δύσκολα». Σε ερώτηση για το αν η περίπτωση Πάτο θα απασχολήσει τον ΑΟΚ, είπε: «Ψάχναμε κάτι καλύτερο. Τώρα, αναγκαστικά θα στραφούμε σε παίκτες με παρόμοια ηλικία, όπως του Πάτο. Είναι γεγονός ότι μικροί παίκτες δεν υπάρχουν. Ποιος είναι τρελός να τους αφήσει ελεύθερους;». Παράλληλα, ο Βλ. Τσάκας ανέφερε ότι η ΠΑΕ Καβάλα θα καταθέσει αίτημα να προχωρήσει σε μεταγραφές κατ’ εξαίρεση για την κάλυψη κενών θέσεων έμπειρων παικτών, αν και ο ίδιος δε φάνηκε να είναι αισιόδοξος για θετική ανταπόκριση από την ΕΠΟ σε ένα τέτοιο αίτημα

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ

    Εξάλλου η  ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κωνσταντίνου Τσανάκαλη για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων και την αντίστοιχη του Ιωάννη Κασκαμπανιώτη για τη θέση του γυμναστή.

    17 Responses to “Με την πίστη ότι ο Α.Ο.Κ. μπορεί να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα αναχωρεί αύριο Σάββατο (30/11) το μεσημέρι η αποστολή για τη Λάρισα εν όψει της Κυριακάτικης (1/12) αναμέτρησης με τον Τύρναβο για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League. Ένα παιχνίδι κομβικό για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα με τα προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο να είναι γνωστά για τον Σίμο Ανθουλάκη – Δεν έχει δικαίωμα ο Α.Ο.Κ. να κάνει μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών”