Bookmarks

    Κλειστές βρήκαν σήμερα Δευτέρα (11/11) το πρωί οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα τη σιδερένια πόρτα του δημοτικού γηπέδου του Χαλκερού όταν μετέβησαν οι ποδοσφαιριστές για το καθιερωμένο χαλάρωμά τους, μετά τον αγώνα με τον Βατανιακό στην Κατερίνη. Έτσι ο προβληματισμός ο οποίος ακολούθησε σε συνάρτηση βέβαια με την ανάλογη δυσανασχέτηση που ήταν δικαιολογημένη αφού εκ των πραγμάτων οι άνθρωποι της ΠΑΕ Καβάλα ήταν υποχρεωμένοι να αναζητήσουν αριστερά ή δεξιά ένα γήπεδο προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη πρωινή της προπόνηση.

     

    Παρά τις επίπονες προσπάθειες και με δεδομένη τη μη παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» από τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στην ΠΑΕ Καβάλα η αποστολή επέστρεψε εκ νέου στα αποδυτήριά της, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μάλιστα λόγω έλλειψης αγωνιστικού χώρου για την προγραμματισμένη προπόνηση, η λύση δόθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και τελικά το όλο θέμα είχε αίσιο τέλος.

     

    Το μυαλό όλων στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου

    Παρελθόν για τους «Αργοναύτες» αποτελεί η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Βατανιακό στην Κατερίνη (1-1) και πλέον το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (17/11) με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο και για τον Α.Ο.Κ. η νίκη κόντρα στους Βολιώτες αποτελεί μονόδρομο. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Γιώργος Βαλεριάνος θεωρείται το μεγαλύτερο ερωτηματικό για τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη αφού άγνωστο παραμένει το εάν θα ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει με τη θλάση που υπέστη στο πόδι του. Αντίθετα τα μηνύματα τα οποία έρχονται για την περίπτωση του Κύδωνα Καρλόπουλου είναι πιο αισιόδοξα και το πιο πιθανό είναι ο Καστοριανός προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης να τον υπολογίζει για τη δύσκολη εντός έδρας μάχη κόντρα στη Νίκη Βόλου, ενώ δεν υπολογίζει στον στόπερ Χόρτσα που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Βατανιακό.

     

    Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη

    Ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης ήταν ευχαριστημένος με τον βαθμό που πήρε η Καβάλα στην Κατερίνη, με τον Βατανιακό. Ο προπονητής των Αργοναυτών μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα μέσα στην Κατερίνη με τον Βατανιακό έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ και μεταξύ άλλων υπογράμμισε τα εξής:

    -«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, κυνήγησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα και στο τέλος εκείνο το οποίο καταφέραμε ήταν να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Έστω και στο 95’ βάλαμε το γκολ και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας μέσα σε μια δύσκολη έδρα από την οποία δεν πέρασαν Ηρακλής και Αιγινιακός. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και το σίγουρο είναι ότι στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που θα ακολουθήσουν με τη Νίκη Βόλου και τη Δόξα Δράμας θέλουμε το απόλυτο, δύο νίκες δηλαδή για να αναρριχηθούμε ακόμα πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας».

     

    Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μακεδονικής ομάδας κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα μέσα στην Κατερίνη με τον Βατανιακό που επιδόθηκε σε ρεσιτάλ επεμβάσεων και πιο συγκεκριμένα ο γκολκίπερ των «Αργοναυτών» Μάκης Γιαννίκογλου έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης και ανέφερε τα εξής:

    -«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, κατά τη διάρκεια του αγώνα και προσπαθήσαμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταφέραμε έστω να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ήρθαμε για να πάρουμε αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο παίζει και η τύχη».

    One Response to “Κλειστές βρήκαν σήμερα Δευτέρα (11/11) το πρωί οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα τη σιδερένια πόρτα του δημοτικού γηπέδου του Χαλκερού όταν μετέβησαν οι ποδοσφαιριστές για το καθιερωμένο χαλάρωμά τους – Aπόστολος Χαραλαμπίδης: -«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, κυνήγησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα και στο τέλος εκείνο το οποίο καταφέραμε ήταν να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας»”