Bookmarks

     

    Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα αντικατάστασης του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» και αυτό διαμηνύουν κύκλοι προσκείμενοι προς την ΠΑΕ Καβάλα και ταυτόχρονα συνεργάτες του Βλάσση Τσάκα, με αφορμή την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών αλλά και σχετικά με τα όσα γράφτηκαν στο γραπτό αλλά και ηλεκτρονικό τύπο. Έτσι λοιπόν ο Καστοριανός προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης παραμένει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. αλλά ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει για κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν προσέφεραν καθόλου ή τα αναμενόμενα στην Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά και στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League.

     

    Έτσι λοιπόν κάποιοι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαια συνεργασίας τους με τον Α.Ο.Κ. ενώ μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε την ίδια πόρτα αναμένεται να περάσουν και κάποιοι άλλοι παίκτες. Πιο συγκεκριμένα παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της Καβάλας, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Καζανάς, Νίκος Γαβαλάς, Γιώργος Κυριακάκης ενώ ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Αλεξανδρής πήρε 6 μήνες άδεια από την ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση λόγω του προβλήματος του τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Από κει και πέρα την πόρτα της εξόδου της ΠΑΕ Καβάλα αναμένεται να περάσει και ο Γερμανός τερματοφύλακας Σεμπάστιαν Τιντζάι με τις μαζικές εκκαθαρίσεις στον Α.Ο.Κ., με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται να ακολουθούν άμεσα τον ίδιο δρόμο.

     

    Τα μεταγραφικά βρίσκονται στο επίκεντρο

    Και ενώ οι αποχωρήσεις στον Α.Ο.Κ. βρίσκονται σε εξέλιξη την ίδια ώρα τα μεταγραφικά βρίσκονται σε εξέλιξη και οι ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ προσπαθούν να βρουν τις ιδανικότερες λύσεις προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Μάλιστα σύμφωνα με τις δηλώσεις τις οποίες έκανε ο Βλάσσης Τσάκας, παίκτης του Α.Ο.Κ. θα πρέπει να θεωρείται ο γνώριμος Μπαρί Ουζμάν Πάτο ο οποίος πέρσι αγωνίζονταν στον Α.Ο.Κ. και φέτος αγωνίζεται στο Πολωνικό πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα θετικά είναι τα μηνύματα τα οποία στέλνει μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις ο 27χρονος Ισπανός μέσος ποδοσφαιριστής Μανουέλ Ερνάντεθ Σονσέκα Ερβάς ο οποίος δεν αποκλείεται και να αποκτηθεί κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Φήμες υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες και για τους ποδοσφαιριστές Κυβελίδη, Σνάουτσνερ και Θ. Τοπούζη ενώ το σίγουρο είναι πως στην περίπτωση που λυθεί το συμβόλαιο του Γερμανού τερματοφύλακα Σεμπάστιαν Τιντζάι τότε θα αποκτηθεί εκ νέο ένας γκολκίπερ στον Α.Ο.Κ..

     

    Διπλή ήταν η προπόνηση

    Με την προγραμματισμένη διπλή προπόνηση η οποία το πρωί περιελάμβανε ταχυδύναμη και το απόγευμα στο γήπεδο του Χαλκερού ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη (20/11) το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή (24/11) με τη Δόξα Δράμας στο γειτονικό ντέρμπι. Μία αναμέτρηση όπου για τους «Αργοναύτες» κίνητρο δεν είναι μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών για τη βελτίωση στο βαθμολογικό πίνακα αλλά και το γόητρο και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ.. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Κύδωνας Καρλόπουλος δείχνει ότι ξεπερνάει το πρόβλημα του τραυματισμού του και μάλλον υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη ενώ το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Χόρτσα ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βατανιακό. Αντίθετα στα πλάνα του Καστοριανού προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας δεν υπολογίζεται ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της θλάσης που υπέστη στο δικέφαλο.

     

    Οι τιμές των εισιτηρίων

    Από την ΠΑΕ Καβάλα έγιναν γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας. Για τη θύρα 4 (πέταλο) του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» όπως επίσης και για τις κερκίδες που βλέπουν στην παραλία το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 10 ευρώ ενώ για τις θύρες που βρίσκονται κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία (6-7-8) το εισιτήριο του αγώνα με τη Δόξα Δράμας κοστίζει 15 ευρώ.

     

    Ο Νίκος Τεβεκέλης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Δράμας

    Ο διαιτητής Νικόλαος Τεβεκέλης της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (24/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της Δόξας Δράμας για την 9η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Παπαδόπουλος και Νικόλαος Περικλείδης της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Άγγελο Αγγελάκη (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Ιωάννη Στρατούδη της Ε.Π.Σ. Έβρου. Εξάλλου για την ίδια αγωνιστική την αναμέτρηση στο Καυταντζόγλειο στάδιο μεταξύ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Α.Ο. Κασσιόπης, ορίστηκε ο διαιτητής Φώτης Τερετίδης της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    Comments are closed.