Bookmarks

     

    Με διαφορετικά συναισθήματα προσήλθαν στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» οι προπονητές των δύο ομάδων Aπόστολος Χαραλαμπίδης και Νίκος Ζαλίκας αλλά και οι ποδοσφαιριστές για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και από το περιεχόμενο των δηλώσεων που προχώρησαν ο κάθε ένας μπορεί να αντιληφθεί τα κύρια συναισθήματα που επικρατούσαν μετά τη λήξη του αγώνα


    Οι δηλώσεις του

    Απόστολου Χαραλαμπίδη

    Από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης παρουσιάστηκε πέρα για πέρα προβληματισμένος από την έκβαση του αγώνα αλλά και από τη νέα βαθμολογική απώλεια των «Αργοναυτών» και στις δηλώσεις του υπογράμμισε τα εξής:

    -«Δυστυχώς το παιχνίδι και ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ (2-0) καταφέραμε για να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να ισοφαρίσει και αν εξαιρέσουμε το τελευταίο 10λεπτου του πρώτου ημιχρόνου δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Πιστεύαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα ήμασταν καλύτεροι αφού ήμασταν μπροστά στο σκορ με (2-0), θα μπαίναμε και θα παίζαμε με διαφορετική ψυχολογία αλλά δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα. Στην ομάδα υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα και εγώ προσωπικά σηκώνω τα χέρια. Σε δύο μέρες μαζεύτηκαν κάποια παιδιά για να ανταποκριθούν στο πρωτάθλημα της Football League, προετοιμασία σωστή δεν έγινε, πολλά πράγματα δεν μπορούμε να κάνουμε στην προπόνηση και δυστυχώς φαίνεται το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει. Οι φίλαθλοι της Καβάλας έχουν δει την ομάδα σε μεγάλες στιγμές και όταν μία ομάδα δεν κερδίζει φταίνε όλοι. Και εγώ φταίω και οι ποδοσφαιριστές φταίνε, γενικά όλοι φταίνε. Άλλοι φταίνε λιγότερο, άλλοι περισσότερο και αν μία ομάδα δεν κερδίζει φταίει πρώτα ο προπονητής της και στη συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι».

     

    -Σε ερώτηση αν υπάρχει θέμα παραίτησής του ο Απόστολος Χαραλαμπίδης απάντησε το εξής:

    -«Ειλικρινά θέλω να σας πω ότι έχω κουραστεί. Πρώτη φορά ζω μια τέτοια κατάσταση. Σε όσες ομάδες έχω πάει έχω κάνει δουλειά και δεν έφυγα αποτυχημένος. Εγώ από την πλευρά μου δεν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μου είναι άπειροι σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχολογία. Τους έχει πάρει από κάτω, σίγουρα θέλουν να πάρουν μια νίκη, δεν ήρθαν κάποια θετικά αποτελέσματα που περιμέναμε με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Εγώ θα μιλήσω με τη Διοίκηση και σας δηλώνω ότι είμαι πάρα πολύ κουρασμένος».

     

    Οι δηλώσεις του Θωμά Γκαρακλίδη

    Ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας Θωμάς Γκαρακλίδης που βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου ζήτησε συγνώμη από τους Καβαλιώτες φιλάθλους και δήλωσε τα εξής:

    -«Θα ήθελα με την ευκαιρία που μου δίνεται να ζητήσω συγνώμη από τους Καβαλιώτες φιλάθλους εκ μέρους των ποδοσφαιριστών. Δικαιολογίες υπάρχουν αρκετές για τη μέχρι τώρα πορεία μας αλλά δε θα σταθώ σ’ αυτές. Όσοι φοράνε τη φανέλα αυτού του συλλόγου θα πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο και να ματώνουν. Όλοι φταίμε, πάνω απ’ όλα φταίμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές και ο καθένας απ’ την πλευρά του θα πρέπει να αναλογιστεί το μερίδιο ευθύνης που του ανήκει. Δουλειά γίνεται μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις αλλά όπως και να το κάνουμε η απειρία που υπάρχει φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι παίκτες μας δεν έχουν παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες, μέχρι ενός σημείου τα πράγματα είναι λογικά αλλά αυτό δεν δίνει καμία δικαιολογία. Είμαστε η ίδια ομάδα η οποία κέρδισε το πρώτο φαβορί του πρωταθλήματος αλλά είμαστε και η ίδια ομάδα που φέραμε την ομάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι θα πρέπει να καταφέρουμε να σηκώσουμε κεφάλι. Όποιος δεν μπορεί και δεν αντέχει δε θα συμμετέχει».

     

    Οι δηλώσεις του Νίκου Ζαλίκα

    Ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών γνώριμος στην Καβάλα αφού διετέλεσε προπονητής πριν από μερικά χρόνια και οδήγησε τους «Αργοναύτες» στη Β΄ Εθνική αφού ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα της Καβάλας και τον προπονητή της Απόστολο Χαραλαμπίδη υπογράμμισε τα εξής:

    -«Το ποδόσφαιρο είναι συνέπεια, έχει συνέχεια, απαιτεί υπομονή και γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως χτίστηκε η ομάδα της Καβάλας. Για το παιχνίδι θα ήθελα να πω ότι η ομάδα μου ξεκίνησε πάρα πολύ καλά, ελέγχαμε το ρυθμό στο πρώτο μέρος, παράλληλα προσπαθήσαμε να ελέγξουμε και τα ατού των αντιπάλων και πιστεύω ότι σε αρκετά μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Όμως στο 41΄ ήρθε το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους το οποίο κατά κάποιο τρόπο μας αποσυντόνισε με αποτέλεσμα να είχαμε υποτονική αντίδραση έως νωχελική. Δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ και σίγουρα το έργο μας δυσκόλεψε περισσότερο. Εκείνο το οποίο προσπαθήσαμε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό ώστε παράλληλα με τον έλεγχο το αγώνα και γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος είχε μία συγκεκριμένη αδυναμία να δημιουργήσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε αρχικά να ανακάμψουμε και στη συνέχεια να κυνηγήσουμε το σκορ. Σε αρκετά μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, βοήθησαν και οι αλλαγές και στο τέλος πήραμε ένα σημαντικό βαθμό».

     

    Οι δηλώσεις τουΧρήστου Παλάσκα

    Ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Παλάσκας που εκπροσώπησε τους παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δήλωσε τα εξής:

    -«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της Καβάλας για την αγωνιστικότητα και το ήθος που έδειξε και να της ευχηθώ καλή πορεία. Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου προσπάθησε να έχει την κατοχή, αυτό το πετύχαμε αλλά σε δύο φάσεις δεχτήκαμε ισάριθμα γκολ. Από κει και πέρα στην επανάληψη και αφού μιλήσαμε στα αποδυτήρια μπήκαμε αποφασισμένοι προκειμένου να παλέψουμε το παιχνίδι. Στην επανάληψη είχαμε την κατοχή με το μέρος μας, δημιουργήσαμε φάσεις την αντίπαλη εστία, μειώσαμε, φέραμε το παιχνίδι στα ίσια και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη».

    Comments are closed.