Bookmarks

    Τελικός για τον Α.Ο.Κ. φαντάζει η αναμέτρηση της Κυριακής (24/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στη Δόξα Δράμας με τους «Αργοναύτες» να υποδέχονται στις 3 το μεσημέρι, τη Δόξα Δράμας σε ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» και με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Μάλιστα η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν επιτρέπει όχι μόνο καμία βαθμολογική απώλεια αλλά ταυτόχρονα δεν αφήνει όλους όσους βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της Καβάλας να σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

     

    Οι παίκτες του Α.Ο.Κ. πάση θυσία οφείλουν να πράξουν ώριμα, να παίξουν για τη φανέλα, την ιστορία και τον κόσμο της Καβάλας, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ματώσουν προκειμένου η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά να πάρει το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα και να δει με πιο αισιόδοξο μάτι τις περαιτέρω δύσκολες υποχρεώσεις της στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League.

     

    Θέμα τιμής η νίκη για τον Α.Ο.Κ.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι πέραν της ανάγκης για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που υπάρχει στο στρατόπεδο της Καβάλας για να βελτιώσει ο Α.Ο.Κ. τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα, αποτελεί θέμα τιμής για τους «Αργοναύτες», η νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας και μάλιστα αυτό χωρίς καμία σκέψη άλλη. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ο Α.Ο.Κ. ναι μεν θα αγωνιστεί με την «πλάτη στον τοίχο» αλλά ωστόσο η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι ένας στόχος εφικτός, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο.

     

    Με συμπαραστάτη τον κόσμο του

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι στην παρούσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε και με δεδομένη την άσχημη βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο Α.Ο.Κ. σήμερα, οι Καβαλιώτες φίλαθλοι στη «μάχη» κόντρα στους Δραμινούς θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», στηρίζοντας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό τις προσπάθειες των παικτών του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να παίξουν το ρόλο του 12ου ποδοσφαιριστή και η συνδρομή τους στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας θα πρέπει να είναι σημαντική όσο ποτέ άλλοτε.

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (22/11) στο γήπεδο του Χαλκερού δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» το οποίο οδεύει προς την τελική του ευθεία, εν όψει του αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Την ίδια ώρα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης όπως όλα δείχνουν έχει ολοκληρώσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τα πλάνα του για την 11άδα την οποία θα κατεβάσει κόντρα στη Δόξα Δράμας με τα προβλήματα να είναι γνωστά για τον Καστοριανό προπονητή αφού όπως όλα δείχνουν ο ίδιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του Κύδωνα Καρλόπουλου όσο βέβαια και του Γιώργου Βαλεριάνου. Ο πρώτος στις τελευταίες προπονήσεις, έδειξε ότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει θέτοντας τον εαυτό του εκτός μάχης για το γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας. Στα πλάνα του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν υπολογίζεται και ο Γιώργος Βαλεριάνοςο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας στην πρωτεύουσα προκειμένου να θεραπευτεί πλήρως μετά τη θλάση που υπέστη στο δικέφαλο.

    Την ίδια ώρα στα πλάνα του Απόστολου Χαραλαμπίδη υπολογίζεται ο αμυντικός Χόρτσας ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής ημέρας μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Βατανιακό και διεκδικεί θέση στην 11άδα. Κατά τα άλλα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο απολύτως πρόβλημα και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης του Σαββάτου (23/11) θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

     

    Οι τιμές των εισιτηρίων

    Από την ΠΑΕ Καβάλα έγιναν γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας. Για τη θύρα 4 (πέταλο) του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» όπως επίσης και για τις κερκίδες που βλέπουν στην παραλία το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 10 ευρώ ενώ για τις θύρες που βρίσκονται κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία (6-7-8) το εισιτήριο του αγώνα με τη Δόξα Δράμας κοστίζει 15 ευρώ.

     

    Ο Νίκος Τεβεκέλης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Δράμας

    Ο διαιτητής Νικόλαος Τεβεκέλης της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (24/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της Δόξας Δράμας για την 9η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Παπαδόπουλος και Νικόλαος Περικλείδης της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Άγγελο Αγγελάκη (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Ιωάννη Στρατούδη της Ε.Π.Σ. Έβρου. Εξάλλου για την ίδια αγωνιστική την αναμέτρηση στο Καυταντζόγλειο στάδιο μεταξύ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του ΑΟ Κασσιόπης ορίστηκε ο διαιτητής Φώτης Τερετίδης της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    One Response to “Τελικός για τον Α.Ο.Κ. είναι η αναμέτρηση της Κυριακής (24/11) στο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Δόξα Δράμας στο γειτονικό ντέρμπι – Καρλόπουλος και Βαλεριάνος έχουν τεθεί εκτός μάχης με τον Χόρτσα να επιστρέφει – 12ος παίκτης για την κατάκτηση της νίκης θα είναι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι”