Bookmarks

    Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επί του Παγκρατίου με σκορ (96-82) ο προπονητής της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Θωμάς Νίκου ο οποίος μάλιστα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορία. Μπορεί μάλιστα οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» να ήταν σχεδόν άδειες, κατά τη διάρκεια του καθοριστικού αγώνα με την ομάδα του Παγκρατίου αλλά ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι οι παίκτες του Θωμά Νίκου έπαιξαν εκείνο το μπάσκετ που έπρεπε προκειμένου να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο της ομάδας της Αθήνας.

     

    Δίκαια στο τέλος μάλιστα η Καβαλιώτικη ΚΑΕ πανηγύρισε την κατάκτηση του δεύτερου ροζ φύλλου αγώνα στο πρωτάθλημα. Ήταν μία νίκη την οποία ήθελαν πάρα πολύ οι παίκτες του Θωμά Νίκου και αυτό το απέδειξαν μέσα στο παρκέ παίζοντας καλό μπάσκετ και στις 4 περιόδους σε μία αναμέτρηση πραγματικά όπου έγινε διαγωνισμός «τριπόντων». Και αυτό γιατί η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας συνολικά πέτυχε 14 τρίποντα απέναντι στο Παγκράτι που σκόραρε 9 τρίποντα.

     

    Χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Θωμάς Νίκου μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής:

    -«Έτσι όπως ήρθε η νίκη σε βάρος του Παγκρατίου θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική και το σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει ποια θα πρέπει να είναι η πορεία της. Οι 3 συνεχόμενες ήττες και τα κακά αποτελέσματα έφεραν αμηχανία και ταλάντευση όσον αφορά τις ικανότητές μας. Οι περισσότερες ομάδες όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί και τα τελευταία παιχνίδια όταν παίζουν μαζί μας παίζουν χωρίς άγχος αλλά σίγουρα το σκορ (96-82) σε βάρος του Παγκρατίου ήρθε με βάση την εικόνα την οποία παρουσίασαν και οι δύο αντίπαλοι. Εμάς οι αντίπαλοί μας μας έδωσαν πάρα πολύ χώρο, μας έδωσαν τη δυνατότητα να σουτάρουμε ελεύθερα και ευτυχίσαμε να πετύχουμε ξεμαρκάριστα σουτ. Τα οποία μας έδωσαν την ευκαιρία για να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο θέλαμε τόσο πολύ. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

    13 Responses to “Ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Θωμάς Νίκου υπογράμμισε για τη νίκη επί του Παγκρατίου: «Οι περισσότερες ομάδες όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί και τα τελευταία παιχνίδια όταν παίζουν μαζί μας παίζουν χωρίς άγχος αλλά σίγουρα το σκορ (96-82) σε βάρος του Παγκρατίου ήρθε με βάση την εικόνα την οποία παρουσίασαν και οι δύο αντίπαλοι»”