Bookmarks

     

    Οι κουβέντες του Βλάσση Τσάκα έξω από τα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τη Νίκη Βόλου και τη βαριά ήττα (0-3) κρύβουν αναμφισβήτητα τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις των ιθυνόντων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ και την απογοήτευση για το ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές από τους οποίους η ομάδα περίμενε πολλά, μέχρι σήμερα δεν έχουν προσφέρει σχεδόν τίποτα, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League. Λίγο μετά την ολοκλήρωση του Α.Ο.Κ. με τη Νίκη Βόλου και έξω από τα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» ο Βλάσσης Τσάκας, όπως αποκαλύπτει το www.kavalagoal.gr ακούστηκε να λέει σε κάποιους εκ των συνεργατών του: «Ή θα φύγουμε εμείς ή θα πρέπει να φύγουν εκείνοι (αναφερόμενος προς τους παίκτες) οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τίποτα μέχρι τώρα στον Α.Ο.Κ.».

     

    Με τις κουβέντες αυτές μάλιστα ο Βλάσσης Τσάκας ήθελε να στείλει μήνυμα εντός των αποδυτηρίων των «Αργοναυτών» για το ότι όσοι δεν έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα τους περιμένει ορθάνοιχτη η πόρτα της εξόδου. Την ίδια ώρα κάποιοι μετά την ήττα του Α.Ο.Κ. από τη Νίκη Βόλου με σκορ (0-3) την προηγούμενη Κυριακή (17/11), Θεωρούσαν κάποιοι τελειωμένο τον Απόστολο Χαραλαμπίδη από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα. Όμως κύκλοι προσκείμενοι στη διοίκηση της Καβαλιώτικης ΠΑΕ και πρόσωπα τα οποία βρίσκονται δίπλα στον Βλάση Τσάκα αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη. Μάλιστα οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και στόχος όλων είναι ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή με νίκη του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» σε βάρος της Δόξας Δράμας, στο γειτονικό ντέρμπι.


    Αναμένονται εκκαθαρίσεις

    Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω και με τη δυσανασχέτηση να είναι εντονότατη κάτι περισσότερο από βέβαιο θα πρέπει να θεωρηθεί το γεγονός ότι και μάλιστα άμεσα, ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήρθαν για «τουρισμό» στην ομάδα ή δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα τους περιμένει η πόρτα της εξόδου. Έντονη μάλιστα είναι η φημολογία η οποία ακούγεται περί από κοινού λύσης των συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Σεμπάστιαν Τιντζάι καθώς και τον Καζανά, Γαβαλά και ενδεχομένως και κάποιων άλλων. Το σίγουρο πάντως είναι ότι εντός των ημερών αναμένεται να κληθούν στα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλα τουλάχιστον μία 7άδα παικτών προκειμένου να τους ζητηθεί να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την Καβαλιώτικη ΠΑΕ.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (19/11) στο γήπεδο του Χαλκερού δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει του δεύτερου συνεχόμενου εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας για την 9η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League την ερχόμενη Κυριακή (24/11) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Το μεγαλύτερο βάρος κατά τη διάρκεια της προπόνησης έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών ενώ συνέχεια στην προετοιμασία θα δοθεί αύριο Τετάρτη (20/11) με την προγραμματισμένη διπλή προπόνηση. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν ασκήσεις ταχυδύναμης στην αίθουσα βαρών του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και στην απογευματινή προπόνηση το βάρος θα πέσει κυρίως σε θέματα τακτικής. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Βαλεριάνος σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, αυτό με τη Δόξα Δράμας δεν υπολογίζεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για την περίπτωση του Κύδωνα Καρλόπουλου ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και γι’ αυτό το λόγο ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν τον υπολόγιζε για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Από την άλλη πλευρά ο αμυντικός-στόπερ Χόρτσας εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Βατανιακό και θα δώσει κανονικά το παρών του στο γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας.

     

    Νίκη με κίνητρο το γόητρο για τον Α.Ο.Κ.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι, εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο που έχουν οι παίκτες της Καβάλας για να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο της Δόξας Δράμας, είναι γνωστό ότι εδώ και πολλές δεκαετίες οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν ως βασικό κίνητρο το γόητρο. Έτσι λοιπόν οι παίκτες του Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (24/11) κόντρα στη Δόξα Δράμας θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, θα πρέπει να ματώσουν για τη φανέλα ώστε οι «Αργοναύτες» να πάρουν το «τρίποντο» που πάση θυσία θέλει ο Α.Ο.Κ. έτσι ώστε η ομάδα να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν οι παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και κυρίως θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στη Δόξα Δράμας ώστε ο Α.Ο.Κ. να πάρει το «τρίποντο» ώστε να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις περαιτέρω υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League. Ο αγώνας με τη Δόξα Δράμας είναι ένα ντέρμπι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο μιας και μετά τη βαριά ήττα (0-3) εντός έδρας με τη Νίκη Βόλου τα περιθώρια έχουν στενέψει σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

    18 Responses to “Οι κουβέντες του Βλάση Τσάκα έξω από τα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου και τη βαριά ήττα (0-3) κρύβουν αναμφισβήτητα τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις των ιθυνόντων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ: «Ή θα φύγουμε εμείς ή θα πρέπει να φύγουν εκείνοι (αναφερόμενος προς τους παίκτες) οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τίποτα μέχρι τώρα στον Α.Ο.Κ.»”