Bookmarks

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (8/11) στο γήπεδο του Χαλκερού ολοκληρώθηκε επί της ουσίας το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της Κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης στην Κατερίνη με τον Βατανιακό, για την 7η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Football League. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αλλά ωστόσο με τον Α.Ο.Κ. 5 αγωνιστικές να έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη το σίγουρο είναι ότι οι «Αργοναύτες» θα ταξιδέψουν στην Κατερίνη προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Βατανιακό και σε μία αναμέτρηση όπου το «τρίποντο» αποτελεί για τους «Αργοναύτες» μονόδρομο.

     

    Παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, παιχνίδι όπου ο Α.Ο.Κ. δε θα πρέπει να δει κανένα απολύτως αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και με τον «Ράμπο», Γιώργο Παπανδρέου στον πάγκο αλλά όχι στη σύνθεσή του θα πρέπει να επαναλάβει αυτό το οποίο έκανε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή. Μάλιστα η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου ως βοηθού του Απόστολου Χαραλαμπίδη καθώς και ως γενικού διευθυντή έχει βοηθήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό κυρίως στον ψυχολογικό τομέα μέσα στα αποδυτήρια, κάτι το οποίο ομολογουμένως το είχε ανάγκη η ομάδα. Έτσι λοιπόν ο Α.Ο.Κ. στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Βατανιακό θα αγωνιστεί με διαφορετικό αέρα, με τον αέρα της νίκης και από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα να επιστρέψει πάση θυσία στα νικηφόρα αποτελέσματα.

     

    Το πρόγραμμα της προετοιμασίας ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο (9/11) με την πρωινή προπόνηση και νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η αποστολή της Καβάλας θα ταξιδέψει για τον Νομό Πιερίας προκειμένου το βράδυ της ίδια ημέρας να καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

     

    Ίδια τα προβλήματα για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη

    Μάλλον «ούτε κρύο αλλά ούτε και ζέστη» για τον Καστοριανό προπονητή της Καβάλας Απόστολο Χαραλαμπίδη αφού τα προβλήματα είναι γνωστά σε αγωνιστικό επίπεδο και αυτά ισχύουν και για το παιχνίδι με τον Βατανιακό. Έτσι λοιπόν εκτός πλάνων είναι τόσο ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος είχε υποστεί θλάση στο αριστερό πόδι όπως επίσης και ο Κύδωνας Καρλόπουλος ο οποίος δεν είναι έτοιμος ακόμη προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Βέβαια από κει και πέρα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στη βασική 11άδα την οποία θα κατεβάσει κόντρα στον Βατανιακό, δίνοντας με τον τρόπο αυτό και κάποιες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές προκειμένου αυτοί αφενός να τις εκμεταλλευτούν αφετέρου δε να βοηθήσουν στην παρούσα χρονική περίοδο ώστε ο Α.Ο.Κ. να πάρει το πολυπόθητο γι’ αυτόν «τρίποντο».

     

    Η ερχόμενη 7η αγωνιστική

    Αναγέννηση Καρδίτσας-Πιερικός

    Απόλλων 1926-Κασσιόπη

    Αναγέννηση Γιαννιτσών-Εθνικός Γαζώρου

    Αιγινιακός-Τύρναβος

    Βατανιακός-Καβάλα

    Ηρακλής-Δόξα Δράμας

    Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος

     

    Η βαθμολογία

    1. Κέρκυρα 15-2 18

    2. Νίκη Βόλου 11-2 13

    3. Απόλλων Καλαμαριάς 7-5 13

    4. Eθνικός Γαζώρου 6-5 10

    5. Αναγέν. Καρδίτσας 5-5 9

    6. Τύρναβος 5-6 9

    7. Ζάκυνθος 5-8 9

    8. Αιγινιακός 4-2 7

    9. ΑΕΠ Ηρακλής 6-7 7

    10. Πιερικός 2-3 6

    11. Δόξα Δράμας 3-7 5

    12. Καβάλα 6-9 4

    13. Αναγέν. Γιαννιτσών 5-9 4

    14. Βατανιακός 2-12 4

    19 Responses to “Με τον «Ράμπο» Γιώργο Παπανδρέου στον πάγκο ο Α.Ο.Κ. και με διαφορετικό αέρα, αυτόν μόνο της νίκης θα ταξιδέψει στην Κατερίνη για τρίποντο σε βάρος του Βατανιακού – Για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League – Γνωστά και τα ίδια είναι τα προβλήματα για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη που θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην 11άδα”