Bookmarks

    Στην απόφαση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της Νίκης Βόλου προχώρησε σήμερα Πέμπτη (14/11) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ έκανε δεκτή την αίτηση των Γεωργίου Βακουφτσή και Λεωνίδα Γαρδικιώτη, καθώς η Νίκη τους χρωστάει χρήματα. Οι «κυανόλευκοι» έχουν περιθώριο 20 ημερών να τακτοποιήσει το ζήτημα πριν μπει σε σοβαρές περιπέτειες.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Αίτηση του αθλητή Γεωργίου Βακουφτσή και του προπονητή Λεωνίδα Γαρδικιώτη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.»

    Αίτηση του τρίτου Ζαχαρία Σωτηρίκα περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ.ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ»

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (14/11) δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή (17/11) στις 3 το μεσημέρι, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Πρόκειται για το ένα εκ των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αναμετρήσεων που θα δώσει το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» αφού ως γνωστών και την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά μπροστά στο κοινό του, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, στο γειτονικό ντέρμπι.

     

    Έτσι λοιπόν οι «Αργοναύτες» θέλουν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον παράγοντα έδρα στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με τη Νίκη Βόλου και τη Δόξα Δράμας και θέλουν το απόλυτο των δύο νικών προκειμένου η ομάδα να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας, στον 2ο όμιλο της Football League. Το σίγουρο είναι ότι οι «Αργοναύτες» μπορούν να ξεπεράσουν και τα δύο εμπόδια με επιτυχία, στην προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να πλησιάσουν την πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα και ο στόχος για την κατάκτηση δύο νικών απέναντι στη Νίκη Βόλου και στη Δόξα Δράμας, είναι ένας στόχος ιδιαίτερα εφικτός.

     

    Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία των «Αργοναυτών» συνεχίζεται για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου χωρίς επιπρόσθετα προβλήματα για τον προπονητή της Καβάλας Απόστολο Χαραλαμπίδη ο οποίος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Βαλεριάνου ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να συνεχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, λόγω του ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Πλην της περίπτωσης του Γιώργου Βαλεριάνου, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο βλέποντας όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. να είναι υγιείς και να υπολογίζει σ΄ αυτούς. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Κύδωνα Καρλόπουλου ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Την ίδια ώρα θετικά είναι τα μηνύματα τα οποία στέλνει μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις ο 27χρονος Ισπανός μέσος Μανουέλ Ερνάντεθ Σονσέκα Ερβάς. Ο 27χρονος Ισπανός μέσος χρησιμοποιήθηκε από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Α.Ο.Κ. με την ομάδα U20 της ΠΑΕ Καβάλα και άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη ο Απόστολος Χαραλαμπίδης να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα γι’ αυτόν και μέσα από τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν και θα συμμετέχει ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ο τεχνικός της Καβάλας θα σχηματίσει πιο ολοκληρωμένη άποψη. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία θα ξεκινήσει στις 3 και θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μάλιστα κατά τη διάρκειά της και στο οικογενειακό δίτερμα που θα ακολουθήσει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα δοκιμάσει κάποια σχήματα για την 11άδα που θα κατεβάσει κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

    Comments are closed.