Bookmarks

     

    Μετά την πρώτη του ήττα που γνώρισε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο γήπεδό του από τον Κιλκισιακό για την 8η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ανακατατάξεις σημειώθηκαν στο ρετιρέ της βαθμολογίας και το σίγουρο είναι ότι η 9η αγωνιστική αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αρκετά ντέρμπι τόσο για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδό τους όσο και για εκείνες οι οποίες θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να παραμείνουν στην κατηγορία. Μάλιστα στην 9η αγωνιστική φιλοξενείται το ντέρμπι του Νομού Καβάλας μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης και του Άρη Ακροποτάμου ενώ την ίδια ώρα στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα υποδεχθεί τον Αγροτικό Αστέρα ενώ ο Ορφέας Ελευθερούπολης θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Κοσμίου.

     

    «Όλα τα λεφτά» το ντέρμπι της Χρυσούπολης

    Το σίγουρο είναι ότι για την 9η αγωνιστική δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι του Νομού Καβάλας μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης και του Άρη Ακροποτάμου. Δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική και βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο είτε αγωνιστικό είτε και ψυχολογικό. Η ομάδα της Χρυσούπολης ως γνωστών παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα του Διγενή Λακκώματος (2-0) στην επανάληψη ανεβάζοντας ρυθμούς όχι μόνο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Θάνου Χατζηαθανασίου αλλά, έφεραν το παιχνίδι τούμπα παίρνοντας την εντυπωσιακή νίκη με σκορ (2-4). Κατά τη διάρκεια της 8ης αγωνιστικής και ο Άρης Ακροποτάμου εντυπωσίασε με την άνετη νίκη του στο γήπεδο των Ελευθερών σε βάρος των Μουδανιών με (4-2) και το γεγονός ότι ο προπονητής του Νίκος Καραμπετάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά τον διευκολύνει στο σχεδιασμό των πλάνων του για το ντέρμπι με το Νέστο Χρυσούπολης. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου της Χρυσούπολης αναμένεται να είναι γεμάτες για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής περιμένοντας το φίλαθλο κόσμο και των δύο ομάδων να δουν καλό θέαμα και αρκετά γκολ.

     

    Επιστροφή στις νίκες θέλει το Βυζάντιο Κ.

    Μετά την εντός έδρας ήττα του, την πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας το συγκρότημα του Στέλιου Κατρακυλάκη θα επιδιώξει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα με αντίπαλο αυτή τη φορά το συγκρότημα του Αγροτικού Αστέρα. Σίγουρα η τεχνική ηγεσία του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η αναμέτρηση κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση και σίγουρα το μεταξύ τους παιχνίδι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι της αγωνιστικής μιας και οι δύο ομάδες μοιράζονται τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι ο Στέλιος Κατρακυλάκης βλέπει κάποιους παίκτες του να επιστρέφουν μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με το Βυζάντιο να αγωνίζεται κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα χωρίς σημαντικές ελλείψεις.

     

    «Με την πλάτη στον τοίχο» θα αγωνιστεί ο Ορφέας Ελ.

    Μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Εθνικό Αγιονερίου (3-2) την προηγούμενη αγωνιστική έχουν στενέψει και μάλιστα αρκετά πάρα πολύ τα περιθώρια για το συγκρότημα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη με την ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης πλέον να παίζει με την «πλάτη στον τοίχο». Αυτό θα γίνει και στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής μέσα στην έδρα του ΠΑΟ Κοσμίου παρά το γεγονός ότι η ομώνυμη ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο το συγκρότημα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς, οι παίκτες του να δουν με την ανάλογη σοβαρότητα τα παιχνίδια που ακολουθούν με αποτέλεσμα το συγκρότημα της Ελευθερούπολης να επιστρέψει στη βάση του με το νικηφόρο αποτέλεσμα σε βάρος του ΠΑΟ Κοσμίου.

     

    Η 9η αγωνιστική και οι διαιτητές της

    Πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν αλλά και οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

     

    ΠΑΟ Κοσμίου-Ορφέας Ελευθερούπολης: Ιωάννης Χανίδης, Ιωάννης Λιάρης-Ευστάθιος Μιχαηλίδης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Χρήστος Ανδρούτσος (Ε.Π.Σ. Έβρου)

     

    Δόξα Πετρούσας-Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ιωάννης Γκουγκούδης, Νικόλαος Κωτούλας-Βασίλειος Καμπούρης (Ε.Π.Σ. Σερρών) – Παρατηρητής διαιτησίας: Δημήτριος Κωνσταντάρας (Ε.Π.Σ. Καβάλας)

     

    ΠΟ Μουδανιών-Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Νικόλαος Μαρόπουλος, Μιχαήλ Κελεσίδης-Αθανάσιος Παπαδάκης (Ε.Π.Σ. Ημαθίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Πασχάλης Στεφάνου (Ε.Π.Σ. Σερρών)

     

    Μακεδονικός-Έβρος Σουφλίου: Νικόλαος Οικονόμου, Στυλιανός Γούτας-Αθανάσιος Διαμαντής (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής) – Παρατηρητής διαιτησίας: Εμμανουήλ Παπατριανταφύλλου (Ε.Π.Σ. Κιλκίς)

     

    Νέστος Χρυσούπολης-Άρης Ακροποτάμου: Γεώργιος Δρέσκας, Στέφανος Παρασίου-Κωνσταντίνος Γιάντσης (Ε.Π.Σ. Ημαθίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Εμμανουήλ Ταπατζάς (Ε.Π.Σ. Θράκης)

     

    Εθνικός Σιδηροκάστρου-Πανσερραϊκός: Αριστείδης Λυμπούδης, Θεόδωρος Αϊναλής-Χουσεΐν Κουλά (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Κωνσταντίνος Λουλουδιάκης (Ε.Π.Σ. Κιλκίς)

     

    Κιλκισιακός-Διγενής Λακκώματος: Λάμπρος Παπαργυρίου, Αναστάσιος Γιαμούζης-Γεώργιος Θεοδώρου (Ε.Π.Σ. Πιερίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ελευθέριος Καζαντζίδης (Ε.Π.Σ. Δράμας)

     

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Αγροτικός Αστέρας: Δημήτριος Δραγάτης, Γεώργιος Χριστάκογλου-Σωτήριος Νικηφορίδης (Ε.Π.Σ. Κιλκίς) – Παρατηρητής διαιτησίας: Αναστάσιος Χριστοδούλου (Ε.Π.Σ. Ημαθίας)

     

    ***Όλες οι παραπάνω αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.

     

    Η βαθμολογία

    Πανσερραϊκός (14-3) 18

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (8-5) 17

    Αγροτικός Αστέρας (13-5) 17

    Διγενής Λακκώματος (21-11) 14

    Νέστος Χρυσούπολης (10-9) 14

    Άρης Ακροποτάμου (14-12) 14

    Ηρακλής Αμπελοκήπων (12-8) 13

    Κιλκισιακός (8-4) 12

    Έβρος Σουφλίου (9-8) 11

    Δόξα Πετρούσας (4-4) 10

    Εθνικός Αγιονερίου (7-16) 9

    Εθνικός Σιδηροκάστρου (10-15) 8

    Μουδανιά (7-11) 7

    Ορφέας Ελευθερούπολης (5-11) 4

    Μακεδονικός (2-11) 2

    ΠΑΟ Κοσμίου (4-19) 2

    23 Responses to “Ματς φωτιά στη Χρυσούπολη την Κυριακή (1/12) με τον Νέστο να υποδέχεται στο ντέρμπι τον Άρη Ακροποτάμου – Για την 9η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής το Βυζάντιο θα υποδεχθεί τον Αγροτικό Αστέρα ενώ ο Ορφέας θα ταξιδέψει στην έδρα του ΠΑΟ Κοσμίου”