Bookmarks

     

    Στην Α1 γυναικών πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (9-10/11) η 5η και η 6η αγωνιστική για την επιτραπέζια αντισφαίριση με τον ΑΣΕΑ Καβάλας να έχει ένα ιδιαίτερα θετικό απολογισμό στους αγώνες που έδωσαν οι αθλήτριές του. Πιο συγκεκριμένα ο ΑΣΕΑ Καβάλας κατά τη διάρκεια των αγώνων της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, σημείωσε 2 ήττες και 1 νίκη. Ένας απολογισμός ιδιαίτερα θετικός ο οποίος στην μέχρι τώρα βαθμολογία οδηγεί τον Καβαλιώτικο σύλλογο στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Να σημειωθεί ότι οι  ήττες προήλθαν από το πρωτοπόρο και νυν πρωταθλητή Ελλάδος Πέρα Αθηνών με 1-4 (1 νίκη η Κανάρη) και η δεύτερη από τον 3ο στη βαθμολογία ΔΑΟ Ταύρου (πρωταθλητής το 2012) με 0-4. Το πρόγραμμα έκλεισε αργά το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, καθώς είχε μεγάλη διάρκεια και η αναμέτρηση του Α.Σ.Ε.Α Καβάλας με την Αθηνά. Κράτησε σχεδόν πέντε  ώρες και ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας με 4-3. Αρχικά η Γεωργία Χατζηλυγερούδη έχασε από την Κατερίνα Ράπτη με 3-0 σετ και η Μαρία Κρουστάλλη από τη Φιλία Εμίρη με 3-1. Η Καβάλα ισοφάρισε με δύο νίκες στο…όριο (3-2 σετ) όταν η Χριστιάνα Κανάρη έκαμψε τη Νίκη Μπρισκόλα και οι Κανάρη/Χατζηλυγερούδη στο διπλό τις Μπρισκόλα/Εμίρη. Η Αθηνά προηγήθηκε ξανά με την Εμίρη να καταβάλλει 3-2 σετ τη Χατζηλυγερούδη, όμως ακολούθησε η τελική ανατροπή με την Κανάρη να νικά 3-1 σετ τη Ράπτη και την Κρουστάλλη επίσης 3-1 την Μπρισκόλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Καβάλας είναι μια απο τις ομάδες με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας, με δύο 15χρονες(Κανάρη και Χατζηλυγερούδη). Στην αποστολή ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σταύρου είχε μαζί του τις 12χρονες Ζήσου και Ταουσάνη τις οποίες χρησιμοποίησε στον αγώνα με το Πέρα.

     

    Α1 γυναικών – Τα αποτελέσματα 

    Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 4-1

    Αθηνά Μαγκουφάνας-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης 2-4

    Δ.Α.Ο. Ταύρου-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 1-4

    Αετοί Πόλης-Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά 1-4

    Φοίνιξ Αγ. Σοφίας Πειραιά-Πέρα 0-4

    Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Σ. Αετοί Πόλης 4-1

    Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Δ.Α.Ο. Ταύρου 2-4

    Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας-Αθηνά Μαγκουφάνας 4-3

     

    Η βαθμολογία

    1. Α.Σ. Πέρα Αθηνών 12

    2. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 11

    3. Δ.Α.Ο. Ταύρου 10

    -. Α.Ο. Φοίνιξ Αγ. Σοφίας 10

    5. ΑΣΕΑ Καβάλας 8

    -. ΧΑΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8

    7. Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 7

    8. Α.Σ. Αετοί Πόλης 4


    Νίκη στις Σέρρες για την ομάδα των ανδρών

    Με νίκη εκτός έδρας εναντίον του ΓΣ Σέρρες ΄93 επέστρεψε η ομάδα των ανδρών του ΑΣΕΑ Καβάλας. Την αποστολή συμπλήρωναν οι Ζήσου, Κώτσης και Σαράντης. Στη βαθμολογία ο ΑΣΕΑ Καβάλας βρίσκεται στην 1η θέση με 8 βαθμούς, μια θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

     

    Comments are closed.