Bookmarks

    Τα επόμενα 24ωρα, της 3ης συνεχόμενης ήττας που γνώρισαν οι «Αργοναύτες» στον 2ο όμιλο της Football League και μάλιστα εντός έδρας από τον Εθνικό Γαζώρου με σκορ (1-2), βρίσκουν  σε διαρκή επαγρύπνηση τόσο τους Διοικούντες στον Α.Ο.Κ. όσο και τον προπονητή της ομάδας Απόστολο Χαραλαμπίδη με τον προβληματισμό να θεωρείται δεδομένος είτε από τη μία είτε και από την άλλη πλευρά. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο το ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής, Τρίτη (22/10) απογευματινής προπόνησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» έγινε παρουσία του Προέδρου της ομάδας Φάνη Ελευθεριάδη, αρκετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και βέβαια του εκπροσώπου των επενδυτών στην ΠΑΕ Καβάλα, Βλάσση Τσάκα.

     

    Με την παρουσία τους αυτή η οποία δε συνοδεύτηκε με κάποια ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές μέσα στα αποδυτήρια, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα ήθελαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς τους παίκτες ότι παρόμοιες εμφανίσεις όπως εκείνη με τον Εθνικό Γαζώρου θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν και παράλληλα ότι η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή (27/10) μέσα στην Κατερίνη με τον Πιερικό.

     

    Προβληματισμός από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη

    Ανάλογος βέβαια προβληματισμός υπάρχει και από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας και ειδικότερα του προπονητή της ομάδας Απόστολου Χαραλαμπίδη ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

    -«Μ’ αυτή την ομάδα που έχουμε δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο, αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουμε, μ’ αυτούς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ότι μπορούμε περισσότερο. Θέλω όμως να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν εμπειρία, δεν έχουν παραστάσεις, δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά το 90λεπτο και γι’ αυτό το λόγο χαθήκαν παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Πιστεύω πως μέσα από τη συζήτηση, μέσα από τη δουλειά μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα, επαναλαμβάνω ότι θέλει πάρα πολύ δουλειά και ακόμη μεγαλύτερη υπομονή και αυτό γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι σε μικρή ηλικία, δε διαθέτουν μεγάλες παραστάσεις και στην παρούσα χρονική περίοδο εκτός από τη δουλειά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο».

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη με τον Πιερικό, μία αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα «ψέμματα έχουν τελειώσει» και πως ο Α.Ο.Κ. δε θα πρέπει να αφήσει ούτε ένα βαθμό στη συγκεκριμένη εκτός έδρας «μάχη» που θα δώσει. Δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουμε ότι η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά θα αγωνιστεί με την «πλάτη στον τοίχο» μετά τις 3 συνεχόμενες ήττες και η νίκη για τον Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι της Κατερίνης αποτελεί μονόδρομο. Σε ότι έχει να κάνει με το ιατρικό απουσιολόγιο τα προβλήματα για τον Καστοριανό προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη είναι γνωστά λόγω των απουσιών των ποδοσφαιριστών Γιώργου Βαλεριάνου, Κύδωνα Καρλόπουλου και Γιάννη Ντόση. Ο Γιώργος Βαλεριάνος ως γνωστών έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο του ποδιού, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η επιστροφή του στην ενεργό ποδοσφαιρική δράση προσδιορίζεται στα μέσα του επόμενου μήνα. Ναι μεν τα πράγματα για τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών Κύδωνα Καρλόπουλου και Γιάννη Ντόση εξελίσσονται πιο θετικά αλλά ωστόσο οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται, στα πλάνα του Απόστολου Χαραλαμπίδη για το παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Κύδωνας Καρλόπουλος και Γιάννης Ντόσης ξεκίνησαν από σήμερα Τρίτη (22/10) ατομικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει μόνο τρέξιμο αλλά ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν προλαβαίνουν το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη. Τέλος να σημειώσουμε ότι τράβηγμα στην σημερινή προπόνηση επέστη ο αμυντικός Κονατέ.

    19 Responses to “Τα επόμενα 24ωρα, της 3ης συνεχόμενης ήττας που γνώρισαν οι «Αργοναύτες» στον 2ο όμιλο της Football League και μάλιστα εντός έδρας από τον Εθνικό Γαζώρου με σκορ (1-2), βρίσκουν σε διαρκή επαγρύπνηση τόσο τους Διοικούντες στον Α.Ο.Κ. όσο και τον προπονητή της ομάδας Απόστολο Χαραλαμπίδη – Tράβηγμα στην προπόνηση επέστη ο Κονατέ”