Bookmarks

    Στις προπονήσεις επιστρέφουν από αύριο Τετάρτη (9/10) οι παίκτες της Καβάλας μετά το ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης για να ξεκουραστούν λόγω κυρίως του πολύωρου και κοπιαστικού ταξιδιού της επιστροφής της Καβαλιώτικης αποστολής στη βάση της, το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας (7/10). Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής στην Καβάλα οι παίκτες των «Αργοναυτών» πραγματοποίησαν χαλάρωμα προκειμένου να κερδίσουν ακόμη περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή τους.

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε μέσα στη Ζάκυνθο δεν κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα και αφού σπατάλησε ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε στη συνέχεια να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Το σίγουρο είναι ότι τέτοια παιχνίδια θα πρέπει οι παίκτες της Καβάλας να τα αντιμετωπίζουν με την ανάλογη σοβαρότητα και σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να «καίνε» στην κυριολεξία ένα ολόκληρο 45λεπτο προκειμένου στη συνέχεια να δείχνουν κάποια στοιχεία του καλού αγωνιστικού τους εαυτού. Αυτό λοιπόν έγινε και μέσα στη Ζάκυνθο με τον Α.Ο.Κ. να ανεβάζει ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, να προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και στο τέλος να μην παίρνει απολύτως τίποτα, σε επίπεδο βαθμολογικής συγκομιδής.

     

    Κατέγραψε τις αδυναμίες ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

    Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης κατέγραψε τις αδυναμίες αλλά και τα κενά που παρουσίασε ο Α.Ο.Κ. στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στη Ζάκυνθο και τις οποίες θα επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του αύριο Τετάρτη (9/10) λίγο πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, μιλώντας τους, στα αποδυτήρια του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Είναι πραγματικά κρίμα ο Α.Ο.Κ. μέσα από τα χέρια του να αφήνει να περνάει μια τόσο μεγάλη ευκαιρία ανεκμετάλλευτη αφού στην περίπτωση που οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη έδειχναν καλά στοιχεία όπως έδειξαν στο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης τότε η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά τότε, στην χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να είχε αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, δηλαδή το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στη Ζάκυνθο.

     

    Εν αναμονή της άφιξης του Αμπντούλ Ρασίντ

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να έρθει στην Καβάλα ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής απ’ την Γκάνα Αμπντούλ Ρασίντ προκειμένου να ενσωματωθεί στις καθημερινές προπονήσεις των «Αργοναυτών».

     

    Σε τρεις «δόσεις» η 3η αγωνιστική

    Σε τρεις «δόσεις» θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Football League και αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

    Σάββατο 12 Οκτωβρίου
    Πιερικός – Ηρακλής (6 μ.μ. OTE TV)

    Κυριακή 13 Οκτωβρίου
    Τύρναβος- Δόξα Δράμας (4 μ.μ.)
    Εθνικός Γαζώρου-Ζάκυνθος (4 μ.μ.)
    Απόλλων Καλαμαριάς – Βατανιακός (4 μ.μ.)
    Αναγέννηση Γιαννιτσών- Αιγινιακός (4 μ.μ.)
    Κέρκυρα-Νίκη Βόλου (6 μ.μ. OTE TV)

    Δευτέρα 14 Οκτωβρίου
    Αναγέννηση Καρδίτσας- Καβάλα (6 μ.μ. OTE TV)

     

     

    One Response to “Στις προπονήσεις επιστρέφουν από αύριο Τετάρτη (9/10) οι παίκτες της Καβάλας μετά το ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης για να ξεκουραστούν λόγω κυρίως του πολύωρου και κοπιαστικού ταξιδιού της επιστροφής της Καβαλιώτικης αποστολής στη βάση της, το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας (7/10) από τη Ζάκυνθο”