Bookmarks

     

    Στην Καβάλα θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα (21/10) το γνωστό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), Γιώργος Δούρος ο οποίος το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα διδάξει στους Καβαλιώτες διαιτητές για τους νέους κανονισμούς, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της τοπικής Ένωσης. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση και σ’ αυτήν αναφέρεται το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή.

     

    Την ίδια ώρα στο σχετικό δελτίο τύπου της τοπικής Ένωσης γίνονται γνωστές οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πέντε αναμετρήσεων για τη β΄ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας ενώ παράλληλα ενημερώνονται τα σωματεία ότι για την έκδοση δελτίου ποδοσφαιριστή τα φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών που υποβάλουν, να φέρουν θεώρηση για το ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτότυπου (ΚΕΠ-Αστυνομία).

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Την Τετάρτη 23-10-2013 θα διεξαχθούν οι αγώνες κυπέλλου Β’ φάσης ως ακολούθως:

    Βερούλειο, 15.15: Ηρακλής Καβάλας-Α.Ε. Πιερέων

    Αντιφιλίππων: 15.15: Μ.Α. Αντιφιλίππων-Δόξα Λυδίας

    Κρυονερίου: 15.15: Χελιδόνια-Α.Ε. Καβάλας

    Αμισιανών 15.15: Μακεδονικός Αμισιανών-Κεραυνός Κρηνίδων

     

    2. Την Τετάρτη 30-10-2013 θα διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου για τη Β’ φάση.

    Χρυσοχωρίου: 15.15: Απόλλων Χρυσοχωρίου-Αναγέννηση Λιμεναρίων

     

    3. Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας η κλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος υποδομής και συγκεκριμένα για τις κατηγορίες (Κ17), (Κ15) και (Κ13).

    4. Ενημερώνουμε όλα μας τα σωματεία ότι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 11.π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού κινηματογράφου ΟΣΚΑΡ θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα «Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση – Χειρισμός και λειτουργία απινιδωτή – Αθλητισμός και υγεία – Τραυματισμοί Οφθαλμών». Υποχρεούνται όλοι οι προπονητές ποδοσφαίρου καθώς και οι διαιτητές της ένωσης μας να παρακολουθήσουν την ανωτέρω ημερίδα, έτσι ώστε να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τέτοιου είδους θέματα. Προαιρετικά την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν παράγοντες και  ποδοσφαιριστές. Όσοι παρακολουθήσουν την ημερίδα θα τους δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

     

    5. Προς αποφυγής κάθε ταλαιπωρίας, αλλά και οικονομικής επιβάρυνσης, κάνουμε γνωστό σε όλα τα σωματεία ότι για την έκδοση δελτίου ποδοσφαιριστή τα φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών που υποβάλουν, να φέρουν θεώρηση για το ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτότυπου (ΚΕΠ-Αστυνομία). Έτσι θα αποφεύγεται οποιαδήποτε ταλαιπωρία καθώς και ο κίνδυνος απόρριψης της αίτησης. Διότι σε περίπτωση απόρριψης το σωματείο θα έχει την εκ νέου επιβάρυνση του παραβόλου των δεκαπέντε (15)€.

     

    6. Την Δευτέρα 21-10-2013 και ώρα 7.μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα διδάξει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. κ. Δούρος Γεώργιος.

     

    7. Την Τετάρτη 23-10-2013 και ώρα 6.30.μ.μ. στο Ζουμπουλάκειο Γυμνάσιο Καβάλας θα υποβληθούν σε γραπτά τεστ πιστοποίησης όλοι οι διαιτητές των τοπικών κατηγοριών της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    8. Οι αγώνες του Σαββάτου 19-10-2013 Δόξα Θεολόγου-Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου και Ν.Μ.Α. Ορφανίου-Χελιδόνια θ’ αρχίσουν στις 3.μ.μ. ώρα.

     

    9. Ο αγώνας Φίλιππος Χρυσοκάστρου-ΜΑ Μεσορόπης για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 20-10-2013 και ώρα 11.π.μ.

     

    10. Οι αγώνες της Κυριακής 20-10-2013 Θεαγένης Θάσου-Βύρων Καβάλας και ΑΟ Ποταμιάς-Παγγαϊκός θ’ αρχίσουν στις 3.μ.μ και 3.15.μ.μ ώρα αντίστοιχα.

     

    11.Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Π.Ο. Κεραμωτής-Απόλλων Χρυσοχωρίου για το πρωτάθλημα της LEAGUE θα διεξαχθεί την Κυριακή 20-10-2013 και ώρα 4.μ.μ.

     

    12. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Κεραυνός Καλλιράχης-ΑΟ Ελαιοχωρίου θ’ αρχίσει στις 3.15 ώρα.

     

    13. Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα ο παράγοντας του σωματείου Α.Ε Πιερέων κ. Καρυοφύλλης Σταύρος για όσα αναγράφει στο Φ.Α. ο διαιτητής της συνάντησης ΑΕ Πιερέων-Δόξα Θεολόγου. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 21-10-2013.

     

    14. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο πενήντα 50€ ο προπονητής του σωματείου Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου για όσα αναγράφει στο Φ.Α. ο διαιτητής της συνάντησης Κεραυνός

    Κρηνίδων-Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου.

     

    15. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου

    ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας κ. Νέγκογλου Κ.

     

    16. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές

    Τερζόπουλος Χρ. Θράκη Γραβούνας 1 αγωνιστική

    Παπαβασιλείου Ε. Παγγαίο 1 αγωνιστική

    Σκόρδος Β. Δόξα Θεολόγου 2 αγωνιστικές

    Χαλκιάς Σ. ΑΟ Ποταμιάς 4 αγωνιστικές

    Μαυρομάτης Σ. ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας 1 αγωνιστική

    Νικολής Μ. ΑΟ Φάρος Μαριών 3 αγωνιστικές

    Νέγκογλου Γ. Ποντιακός Ποντολιβάδου 1 αγωνιστική

    Κωνσταντινίδης Γ. Ποντιακός Ποντολιβάδου 1 αγωνιστική

    Διαμαντί Μπλέρι Καβάλα 2004 1 αγωνιστική

    Χαράτση Β. Οι Λύκοι 1 αγωνιστική

    Κατενίζογλου Π. Φρίξος Ελευθερούπολης 1 αγωνιστική».

    One Response to “Στην Καβάλα θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα (21/10) το γνωστό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), Γιώργος Δούρος ο οποίος το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα διδάξει στους Καβαλιώτες διαιτητές για τους νέους κανονισμούς, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης”