Bookmarks

    Οι φωνές του προπονητή της Καβάλας Απόστολου Χαραλαμπίδη προς τους ποδοσφαιριστές των «Αργοναυτών» σήμερα Τετάρτη (16/10), λίγο πριν από την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση, ακούστηκαν σε όλο σχεδόν τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και οι παρατηρήσεις του προπονητή είχαν να κάνουν σε σκληρό ύφος με το όχι καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Καρδίτσας με την τοπική Αναγέννηση. Έτσι λοιπόν ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στην κυριολεξία «βγήκε έξω από τα ρούχα του» και σε αυστηρό τόνο «τα έψαλε» στους παίκτες, δίνοντάς τους να καταλάβουν ότι με τέτοιες εμφανίσεις, ο Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να φτάσει στο στόχο που έχει βάλει εξ αρχής.

     

    Παράλληλα να σημειωθεί ότι στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, δεν περιορίστηκε μόνο στο να μιλήσει σ’ αυτούς με αυστηρό τόνο αλλά παράλληλα αναφέρθηκε εκτενώς τόσο στα ατομικά λάθη που έγιναν, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Παράλληλα ο Έλληνας προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του στα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο παιχνίδι μέσα στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Εθνικό Γαζώρου να δείξουν το απαιτούμενο πρόσωπο προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης που τόσο χρειάζεται.


    Σε εξέλιξη η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία έγινε σήμερα στο γήπεδο του Χαλκερού δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου την ερχόμενη Κυριακή (20/10) στις 4 το απόγευμα. Πρόκειται για μία αναμέτρηση η οποία χαρακτηρίζεται «κομβική» για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι θα πρέπει να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατόν την ήττα μέσα στη Ζάκυνθο αλλά και εκείνη μέσα στην Καρδίτσα και με το απαιτούμενο σοβαρό πρόσωπο που οφείλουν να δείξουν οι παίκτες της Καβάλας, η ομάδα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η νίκη μάλιστα σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου αποτελεί ανάγκη επιτακτική και αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Σε αγωνιστικό επίπεδο τρία είναι τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στους «Αργοναύτες» και ακούνε στα ονόματα των Γιώργο Βαλεριάνου, Γιάννη Ντόση και Κύδωνα Καρλόπουλου. Οι συγκεκριμένοι τρεις ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα μέσα στην Καρδίτσα, υποχρεώθηκαν σε αναγκαστικές αλλαγές και στη χειρότερη από τους τρεις «μοίρα» βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο, στο αριστερό του πόδι. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις χάνει τα επόμενα 3 παιχνίδια του πρωταθλήματος ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τη συμμετοχή των Γιάννη Ντόση και Κύδωνα Καρλόπουλου στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου.

     

    Ο Αθανάσιος Σέζος σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Αθανάσιος Σέζος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς ορίστηκε να διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Εθνικό Γαζώρου για την αγωνιστική ημέρα του 2ου ομίλου της Football League. Βοηθοί του στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Χρήστος Πεντζερετζής και Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης από την ίδια Ένωση με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Κωνσταντίνο Κότσανη της Ε.Π.Σ. Δράμας και παρατηρητή διαιτησίας τον Λουκά Διαμαντόπουλο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Εξάλλου παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης του Τυρνάβου με την Αναγέννηση Καρδίτσας ορίστηκε να είναι ο Καβαλιώτης Βασίλης Κυριακούδης.

     

    Κλήσεις σε απολογία από τη Football League

    Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 17/10/2013 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ  και φυσικά πρόσωπα:

    Την ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ  για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 23 , 24, του ΚΑΠ,  7 παρ. 4 και 29 παρ. 4 ΠΚ – ΕΠΟ και του άρθρου 18 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος  του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE (ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ  27-9-2013).

    Την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  και τον Α. ΠΑΤΣΗ(αντιπρόεδρος) για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ. 1, 2β, 4 παρ. 1, 6παρ. 3, 10 παρ. 1δ, 2β, 11παρ. 1,2,3, και 12  Π.Κ-ΕΠΟ(ΠΑΕ  ΝΙΚΗ  ΒΟΛΟΥ  – ΠΑΕ ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005  6-10-2013).

    Την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ. 1, 2β, 4 , 6παρ. 3α, 14 και 15 παρ. 2α Π.Κ-ΕΠΟ(ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  – ΠΑΕ ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 30-09-2013).

    Την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ. 1, 2β, 4 παρ. 1, 6παρ. 3α, 14 και 15 παρ, 2α Π.Κ-ΕΠΟ (ΠΑΕ  ΦΩΣΤΗΡ  – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 4-10-2013).

    Την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ για παράβαση των άρθρων των άρθρων 1, 3 παρ. 1, 2β,  4 παρ. 1, 6παρ. 3α, 14 και 15 παρ. 3α ΠΚ της ΕΠΟ(ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 7-10-2013)

    Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005  και τον Γ. ΚΟΛΤΖΟ(εκπρόσωπος) για παράβαση των άρθρων των άρθρων 1, 3 παρ. 1, 2β, 6παρ. 3, 11 παρ. 1, 2, 3, και 5 Π.Κ-ΕΠΟ σε συνδυασμό με άρθρο 10 παρ. 1 δ. Ι και 2β ΠΚ ΕΠΟ (ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 7-10-2013).

    Την ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ. 1, 2β,  6παρ. 3,  11παρ. 1,2,3 και 5,  14  Π.Κ-ΕΠΟ σε συνδυασμό  με άρθρο 10 παρ. 1 δ. Ι και 2β ΠΚ -ΕΠΟ(ΠΑΕ  ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ  6-10-2013).

    One Response to “Οι φωνές του προπονητή της Καβάλας Απόστολου Χαραλαμπίδη στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. προς τους ποδοσφαιριστές των «Αργοναυτών» σήμερα Τετάρτη (16/10), λίγο πριν από την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση, ακούστηκαν σε όλο σχεδόν τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη»”