Bookmarks

     

    Με γεμάτο το «οπλοστάσιο» και 6ο παίκτη το φίλαθλο κόσμο της, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας υποδέχεται το Σάββατο (13/10) στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Άπαντες στο «στρατόπεδο» της Καβαλιώτικης ΚΑΕ θέλουν να μπουν με το δεξί στις νέες υποχρεώσεις της ομάδας στην Α2 κατηγορία προκειμένου η ομάδα να ξεκινήσει όσο το δυνατόν καλύτερα, ατενίζοντας στη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις περαιτέρω υποχρεώσεις της.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Θωμάς Νίκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την κρίσιμη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και το γεγονός αυτό αναμένεται να βοηθήσει τον ίδιο όσο περισσότερο γίνεται στο να σχεδιάσει τα πλάνα του.


    Με «όπλο» τον κόσμο του

    Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενώ την ίδια ώρα άπαντες στην Καβαλιώτικη ΚΑΕ περιμένουν το κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» να είναι κατάμεστο και οι Καβαλιώτες φίλαθλοι με τη συμπαράστασή τους να βοηθήσουν την προσπάθεια που θα καταβληθεί προκειμένου η Ένωση να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα.

     

    Ο Θωμάς Νίκου στο www.kavalagoal.gr

    Πανέτοιμη από κάθε πλευρά είναι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή και από την πλευρά του ο προπονητής της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Θωμάς Νίκου στις δηλώσεις που έκανε στο www.kavalagoal.gr υπογράμμισε ότι περιμένει πολλά από τον κόσμο στην προσπάθεια που θα καταβληθεί προκειμένου η ομάδα να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά ο Θωμάς Νίκου δήλωσε στο www.kavalagoal.gr:

    -«Σίγουρα η αναμέτρηση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε μέσα στην έδρα μας. Το σίγουρο είναι ότι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης είναι μία ιστορική ομάδα που απαρτίζεται από ένα καλό και έμπειρο ρόστερ αλλά το σίγουρο είναι ότι εμείς από την πλευρά μας στη δεδομένη χρονική στιγμή είμαστε πανέτοιμοι από κάθε πλευρά για να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Με τη βοήθεια μάλιστα του κόσμου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Συνηθίζω να λέω ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στην έκβαση ενός αγώνα παίζουν πάντα οι παίκτες και μετά ακολουθούν όλοι οι άλλοι παράγοντες. Σίγουρα όμως για να παίξουν καλά οι παίκτες θα πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι βοηθάνε πάντα την ομάδα και αυτό πιστεύω ότι θα κάνουν και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Θα πρέπει δηλαδή να έρθουν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας, να δώσουν το κάτι παραπάνω έτσι ώστε η ομάδα να πάρει αυτό που θέλει δηλαδή τη νίκη».

    «Επίτιμο σχολείο» το 2ο Δημοτικό Καβάλας

    Με σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσε και συνεχίζοντας και φέτος το θεσμό του «επίτιμου Δημοτικού Σχολείου», η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και θέλοντας να φέρει πιο κοντά τα παιδιά στο να αγαπήσουν το μπάσκετ, έχει προσκαλέσει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

    Οι τιμές των εισιτηρίων για

    το παιχνίδι με τον Ηρακλή

    Την ίδια ώρα έγιναν γνωστές από την ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίριση Καβάλας οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» αύριο Σάββατο (13/10) στις 5 το απόγευμα με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης να υποδέχεται τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και αναλυτικά το δελτίο τύπου είναι το εξής:

     

    -«Τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας της Α2 της Ε.Κ.Καβάλας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 17.00’ στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα θα κοστίζουν 10 ευρώ  και τα παιδικά 5 ευρώ.

    Εξάλλου, συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας και οι έχουν ως εξής:

    POWER – BLUE…… .60  Ευρώ
    WHITE ……………….90   Ευρώ
    GOLD ………………..120  Ευρώ
    V.I.P ………………….400  Ευρώ

    Στο οικογενειακό πακέτο ο πρώτος πληρώνει κανονικά το εισιτήριο και τα υπόλοιπα μέλη με 50% έκπτωση.
    * Θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας.
    * Διάθεση από τα γραφεία της ΚΑΕ, στην Καλαμίτσα, ώρες αγοράς 2510-232.422».

     

    Α2 κατηγορία 1η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι τα εξής:

    Ίκαροι Σερρών-Ψυχικό

    Αρκαδικός-Λαύριο

    Ερμής Λαγκαδά-Κόροιβος Αμ.

    ΚΑΠ-Φιλαθλητικός

    Ένωση Καβ.-Ηρακλής

    Παγκράτι-Φίλιππος Βέροιας

    ΟΦΗ-ΑΕΚ

    Comments are closed.