Bookmarks

    Στην παρουσίαση των παικτών οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή Καβάλας προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (30/10) ο Ηρακλής  Καβάλας, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε στο καφέ μπαρ «ΖΚ» στην Καβάλα. Ήταν μία σεμνή πέρα για πέρα τελετή, πάνω σε επαγγελματικά πλαίσια ωστόσο με την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή Καβάλας να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΚΑΣΑΜΑΘ το Σάββατο (2/11) με το εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του ΑΟ Σερρών.

     

    Στην παρουσίαση το παρών έδωσε σύσσωμο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τα μέλη της Διοίκησης και αρκετοί φίλοι ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος του συλλόγου Λάκης Γοργίας στις δηλώσεις που έκανε μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

    -«Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ γίνεται και από κει και πέρα ότι το καλύτερο προκύψει στη νέα προσπάθεια που θα καταβληθεί με πολλούς νέους αθλητές. Οι παίκτες που στελεχώνουν το δυναμικό της ομάδας μας είναι νεαροί και ταλαντούχο στην πλειοψηφία τους και έχουν δώσει την υπόσχεση ότι θα δώσουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα του Ηρακλή Καβάλας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του».

     

    Στον πάγκο του Ηρακλή Καβάλας θα καθίσει ο προπονητής Ραδής Θεοδωρίδης, παλιός γνώριμος από το πέρασμά του από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, τον Γ.Σ. Ελευθερούπολης και ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μεταξύ των άλλων σημείωσε και τα εξής:

    -«Μετά από 10 χρόνια επέστρεψα στον… τόπο του εγκλήματος μιας και ως γνωστών είχα συνεργαστεί με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την περίοδο 2013-14, στο ξεκίνημα του συλλόγου. Με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά θέλω να σας πω ότι δέχτηκα την πρόταση η οποία μου έγινε από τα μέλη της Διοίκησης και θέλω να τονίσω ότι στο σύλλογο υπάρχει διάθεση από όλους και αυτό το οποίο θέλω να πω είναι ότι στο τέλος θα κάνουμε ταμείο προκειμένου να δούμε τι έχουμε καταφέρει».

     

    Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των παικτών οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας από τον γνώριμο σε όλους μας Κώστα Παπαπαναγή ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους χορηγούς του Ηρακλή Καβάλας. Η φετινή προσπάθεια του Ηρακλή Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, θα στηριχθεί στους εξής καλαθοσφαιριστές: Γιώργος Βουδουλάκης, Νέστορας Ζεκάι; Νίκος Γερακίδης; Ιορδάνης Τουρπεσλής; Βασίλης Γοργίας; Νίκος Γοργόνης; Μάνθος Κουκουτίνη, Παναγιώτης Μακρίδης, Άκης Ναρλής, Κώστας Ντιμπ, Όμηρος Παπαδόπουλος, Κοσμάς Καραμανώλης, Παναγιώτης Σιώρας, Κώστας Χρυσαφούδης, Ανδρέας Ψύλλιας, Κώστας Χατζάτογλου.

    Έφορος της ομάδας είναι ο Στέλιος Καρασάββας, ρεφλεξολόγος ο Θόδωρος Πιπέρης και φυσικοθεραπευτής ο Χρήστος Γεωργιάδης. Πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί και το blog του συλλόγου: http://irakliskavalas.blogspot.gr/

    Comments are closed.