Bookmarks

     

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας μέσα από το οποίο απευθύνονται ευχές με την ευκαιρία της έναρξης των νέων πρωταθλημάτων, σε όλες τις ομάδες του Νομού Καβάλας, τους παράγοντες, τους προπονητές, τους διαιτητές αλλά και τους φιλάθλους για καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Την ίδια ώρα γίνονται γνωστά και κάποια θέματα αφορούν τα μέλη του συνδέσμου.

     

    Το δελτίο τύπου του Συνδέσμου

    Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας είναι το εξής:

     

    -«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Καβάλας με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων εύχεται στις ομάδες του Άρη Ακροποτάμου, Ορφέα Ελευθερούπολης, Νέστος Χρυσούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος καθώς και σε όλες τις ομάδες της League, Α΄, Β΄, στους παράγοντες, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους φιλάθλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

    – Όσοι διπλωματούχοι προπονητές απασχολούνται σε ομάδες και δεν έχουν πάρει τη βεβαίωση μέλους του συνδέσμου να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ταμία κ. Κεσαπίδη (τηλ. 6944-445.816).

    -Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του δελτίου πιστοποίησης προπονητή από την Ε.Π.Σ. Καβάλας είναι η βεβαίωση μέλους του συνδέσμου χωρίς το δελτίο πιστοποίησης κανένας προπονητής δεν θα εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο.

    – Όλες οι ομάδες league, Α΄ υποχρεούνται να προσλάβουν και να απασχολούν προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA βάσει του άρθρου 7 του κανονισμού ποδοσφαίρου ΕΠΟ. Ομάδες που δεν τηρούν τις διατάξεις του κανονισμού προπονητών ΕΠΟ τιμωρούνται με επιβολή χρηματικού προστίμου 400-1500 ευρώ. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης εντός 45 ημερών από την έγγραφη ειδοποίηση του οικείου φορέα (ΕΠΟ-ΕΠΣ Καβάλας) η ποινή του χρηματικού προστίμου διπλασιάζεται.

    – Διπλωματούχοι προπονητές δεν έχουν το δικαίωμα να κάθονται στον πάγκο των αναπληρωματικών και την τεχνική περιοχή με ιδιότητα άλλη εφόσον δεν έχουν παραιτηθεί και καταθέσει το δίπλωμά τους. Σε αντίθετη περίπτωση δηλαδή κάθοντας στον πάγκο ή στην τεχνική περιοχή με άλλη ιδιότητα πλην αυτής του προπονητή είτε αυτεπάγγελτα είτε μετά από καταγγελία υποχρεωτικά ανακαλείται το δίπλωμά τους, το ίδιο μπορεί να συμβεί με διπλώματα προπονητών που εργάζονται παράνομα (μη διπλωματούχοι) με στόχο μόνο ευκαιριακής διευκόλυνσης (ομάδας-μη πτυχιούχου προσώπου)».

    Comments are closed.