Bookmarks

     

     

    «Αυτή η ομάδα στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε δεν έχει γιατρειά». Με αυτές τις κουβέντες ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον Α.Ο.Κ., μετά την 4η συνεχόμενη ήττα που γνώρισαν οι «Αργοναύτες» την προηγούμενη Κυριακή (27/10) στο γήπεδο της Κατερίνης από τον Πιερικό με σκορ (1-0). Μία ήττα η οποία δικαιολογημένα προκάλεσε τον προβληματισμό εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων με τον ποδοσφαιριστή της Καβάλας Νίκο Κουρέλα να υπογραμμίζει στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ότι μέσα από τα λάθη όλοι θα πρέπει να διορθωθούν ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα σημειώνοντας ότι ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει να κερδίζει παίζοντας για τη φανέλα και για τους Καβαλιώτες φιλάθλους που τη στηρίζουν.

     

    Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη

    Προβληματισμένος σε μέγιστο βαθμό παρουσιάστηκε στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού γηπέδου της Κατερίνης ο προπονητής των «Αργοναυτών» Απόστολος Χαραλαμπίδης ο οποίος δήλωσε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ:

    -«Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο και το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη γιατί είχαν μείνει πίσω στον πίνακα της βαθμολογίας, προκειμένου να ανακάμψουν σε πολλά επίπεδα. Εμείς ήμασταν μακριά από τις νίκες τις 3 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ενώ από την πλευρά του η ομάδα του Πιερικού δεν είχε κάνει καμία νίκη. Κατά συνέπεια τους τρεις βαθμούς της νίκης τους ήθελαν και οι δύο ομάδες για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύω ότι είχαμε ένα ημίχρονο πάρα πολύ καλό, δημιουργήσαμε στην αντίπαλη εστία φάσεις για να πετύχουμε γκολ αλλά «η τύχη και πάλι μας γύρισε την πλάτη» όταν στην προσπάθεια του Αλεξίου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Πιερικού. Ειλικρινά στο 2ο ημίχρονο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πέσαμε τόσο πολύ. Ο Πιερικός ήταν καλύτερος, διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, μας έβαλε στην εστία αλλά είναι το τρίτο παιχνίδι που η ομάδα μου χάνει βαθμό ή βαθμούς μετά το 80΄ αφού δεχτήκαμε γκολ λίγο πριν από την εκπνοή του αγώνα με τον Πιερικό. Ειλικρινά προς το παρών δε βλέπω γιατρειά. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, δεν έχουμε πολλές λύσεις, η ομάδα χτίστηκε λάθος, μάλλον δεν πρόλαβε να χτιστεί αφού μέσα σε 2-3 μέρες τα πρόσωπα τα οποία ανέλαβαν τις τύχες της επιχείρησαν να βρουν ποδοσφαιριστές για να ξεκινήσει ο Α.Ο.Κ. τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο της Football League. Το σίγουρο είναι πως έτσι ούτε γίνονται ούτε χτίζονται οι ομάδες και γι’ αυτό το λόγο έχουμε τις 4 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε και να κάνουμε υπομονή μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να πάρουμε παίκτες και το έμψυχο δυναμικό μας να ενισχυθεί. Και αυτό γιατί θα πρέπει να ανέβει το επίπεδο της ομάδας γιατί η Καβάλα είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα και θέλει παίκτες με προσωπικότητα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και οι παίκτες που αποτελούν το ρόστερ χρειάζεται να έχουν μεγάλη εμπειρία».

     

    Οι δηλώσεις του Νίκου Κουρέλα

    Τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Κουρέλας ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε τα εξής:

    -«Σε ένα ακόμη παιχνίδι το οποίο θέλαμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Σε τέτοια παιχνίδια αν δεν είσαι 90 λεπτά συγκεντρωμένος δεν μπορείς να φτάσεις στο στόχο που έχεις θέσει, δηλαδή να πάρεις τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε σωστή τακτική στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε απειλητικές στιγμές στην αντίπαλη εστία, είχαμε δοκάρι αλλά και πάλι ήμασταν άτυχοι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά. Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια, πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του, πρέπει να σκεφτούμε και κυρίως να διδαχθούμε μέσα από τα λάθη μας ώστε αυτά να μην επαναληφθούν στη συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά του και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σηκώνοντας το κεφάλι ψηλά γιατί η Καβάλα είναι μία μεγάλη ομάδα. Θα πρέπει πάση θυσία να έρθουν οι νίκες και η ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά τόσο για μας όσο και γι’ αυτό τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο της Κατερίνης και μας στήριξε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό προκειμένου να φτάσουμε στην κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος. Αυτοί οι φίλαθλοι έδειξαν ότι στηρίζουν την ομάδα, πιστεύουν σε μας και εμείς εκείνο το οποίο οφείλουμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε παίζοντας για τη φανέλα και παίζοντας και για τους Καβαλιώτες φιλάθλους».

    Comments are closed.