Bookmarks

     

    Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα Τρίτη (29/10) το απόγευμα, οι παίκτες της Καβάλας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια των Αργοναυτών είναι ιδιαίτερα βαρύ, μετά την 4η συνεχόμενη ήττα της ομάδας, αυτήν την φορά στην Κατερίνη από τον Πιερικό για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League. Μάλιστα η βαθμολογική συγκομιδή μόλις 3 πόντων στις πέντε (5) πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, χαρακτηρίζεται ως η ελάχιστη για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος ναι μεν στην πρεμιέρα νίκησε τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με (3-2) αλλά από κει και πέρα τον πήρε η κατηφόρα με τις 4 συνεχόμενες ήττες.

     

     Η «πόρτα της εξόδου» είναι ορθάνοιχτη

    Την ίδια ώρα άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν στην συνέχεια, η ομάδα να μαζέψει τους βαθμούς που πρέπει και σιγά σιγά να πάρει το δρόμο της. Όμως για να γίνει αυτό και ο Α.Ο.Κ. να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούν γιατί ο Ιανουάριος είναι πολύ κοντά και τότε θα τους περιμένει η «πόρτα της εξόδου» ορθάνοιχτη. Την ίδια ώρα τόσο σε Διοικητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας, ο προβληματισμός που υπάρχει στην ΠΑΕ Καβάλα είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένος, μετά την συνεχόμενη ήττα της ομάδας με τους ιθύνοντες να είναι αποφασισμένοι «να φτάσουν το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο» προκειμένου κάποιοι ποδοσφαιριστές να ξυπνήσουν και μάλιστα άμεσα. Άλλωστε πολλά περιθώρια έχουν στενέψει και ενδεχόμενη 5η ήττα στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, θα αποδειχθεί καταστροφική.

     

    Αμετακίνητος ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι κύκλοι προσκείμενοι στην διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα σημειώνουν ότι όχι μόνο δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. αλλά υπάρχει αμέριστη στήριξη προς το πρόσωπο του. Με την Καβαλιώτικη ΠΑΕ να αναζητεί στο πρόσωπο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, το πρόσωπο που θα αναλάβει να εκτελεί χρέη Γενικού Αρχηγού.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (29/10) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ξεκίνησε ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας για την εντός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Παρασκευή (1/11) κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για την αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, πραγματικός «τελικός» για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι πάσι θυσία θέλουν το «τρίποντο» προκειμένου να ξεκινήσει η ανάκαμψη σε όλα τα επίπεδα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, σε όλα τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο Καστοριανός προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης προστέθηκε και εκείνο του Αλεξίου ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πιερικό. Ο παίκτης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του για να τεθεί στη διάθεση Απόστολου Χαραλαμπίδη στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Στα αγωνιστικά ατομικό πρόγραμμα εξακολουθούν να ακολουθούν οι Βαλεριάνος, Καρλόπουλος και Ντόσης λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αλλά πολύ δύσκολα κάποιος εξ’ αυτών θα προλάβει να αποθεραπευτεί προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσεις στις 6 το απόγευμα και η ΠΑΕ Καβάλα έβαλε Γενική Είσοδο 5 ευρώ προκειμένου να δώσουν το παρών τους όσοι περισσότεροι φίλαθλοι γίνονται στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη».

     

    10 Responses to “Αμετακίνητος ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τον οποίον απόλυτα στηρίζει η ΠΑΕ Καβάλα – Αντίθετα η «πόρτα της εξόδου» είναι ορθάνοιχτη για κάποιους παίκτες – Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα Τρίτη (29/10) το απόγευμα, οι παίκτες της Καβάλας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια των Αργοναυτών είναι ιδιαίτερα βαρύ, μετά την 4η συνεχόμενη ήττα της ομάδας, αυτήν την φορά στην Κατερίνη από τον Πιερικό”