Bookmarks

     

    Τέσσερις από τις 5 αναμετρήσεις για τη β΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας διεξήχθησαν σήμερα Τετάρτη (23/10)  με τις ομάδες της Α.Ε. Καβάλας, του Ηρακλή Καβάλας, του Μακεδονικού Αμισιανών και του Μ.Α. Αντιφιλίππων να παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης. Η 5η και τελευταία αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου.

     Οι 4 αγώνες του κυπέλλου

    της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Η σπουδαιότερη αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο Βερούλειο γήπεδο με τις ομάδες του Ηρακλή Καβάλας και της Α.Ε. Πιερέων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους». Τελικά το συγκρότημα του Κώστα Βακιρτζή πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» αφού αξιοποίησε την ανωτερότητα του με σκορ (3-1). Για τους γηπεδούχους 2 γκολ πέτυχε ο Καραπατσιάς, 1 ο Μπότσι ενώ για την Α.Ε. Πιερέων μείωσε ο Μπαμπατζάνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Εξίσου σημαντική πρόκριση πήρε στο γήπεδο Κρυονερίου η Α.Ε. Καβάλας με τη νίκη που πήρε σε βάρος της ομάδας Χελιδόνια με σκορ (0-1) με σκόρερ τον Στέλιο Αγγελίδη. Στο γήπεδο των Αμισιανών ο τοπικός Μακεδονικός υποδέχθηκε τον Κεραυνό Κρηνίδων, το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο (0-0) και στην παράταση οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση με  σκορ (1-0). Τέλος στο γήπεδο των Αντιφιλίππων ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος που υποδέχθηκε τη Δόξα Λυδίας πήρε τη νίκη πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ (3-2) αφού (0-0) έληκε η κανονική διάρκεια του αγώνα και (1-1) η παράταση.

     

    Τα αποτελέσματα

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τεσσάρων αναμετρήσεων που έγιναν σήμερα Τετάρτη (23/10)  για τη β΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι τα εξής:

     

    Ηρακλή Καβάλας-Α.Ε. Πιερέων 3-1

    Χελιδόνια-Α.Ε. Καβάλας 0-1

    Μακεδονικός Αμισιανών-Κεραυνός Κρηνίδων 0-0 καν. 1-0 παράταση

    Μ.Α. Αντιφιλίππων-Δόξα Λυδίας 0-0 καν. 1-1 παράταση 3-2 πέναλτι

     

    ***Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η β΄ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας και στο γήπεδο του Χρυσοχωρίου στις 3.15 το μεσημέρι ο τοπικός Απόλλωνας θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Λιμεναρίων.

     

    Οι 11ομάδες που ευνοήθηκαν από την κλήρωση

    Συνολικά 21 ομάδες λαμβάνουν μέρος στη β΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκ των οποίων οι 11 ευνοήθηκαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε και «σφράγισαν», άνευ αγώνα το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     

    Οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: Δόξα Θεολόγου, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου, Μαίανδρος Γέροντα, Εθνικός Νέας Καρυάς, Ασπίδα Πολυστύλου, Α.Ο. Ποταμιάς, Δόξα Αμυγδαλεώνα, Μυρμιδόνες Καβάλας, Αετός Ερατεινού και Αετός Ορφανού.

    One Response to “Τέσσερις από τις 5 αναμετρήσεις για τη β΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας διεξήχθησαν σήμερα Τετάρτη (23/10) με τις ομάδες της Α.Ε. Καβάλας, του Ηρακλή Καβάλας, του Μακεδονικού Αμισιανών και του Μ.Α. Αντιφιλίππων να παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης”