Bookmarks

     

    Με κανονικούς ρυθμούς προπόνησης συνεχίζεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης το ερχόμενο Σάββατο (19/10) μέσα στη Βέροια με αντίπαλο τον τοπικό Φίλιππο. Μία αναμέτρηση με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και στόχος για το συγκρότημα του Θωμά Νίκου είναι η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου ροζ φύλλου αγώνα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     Επιστρέφουν στις προπονήσεις

    Δ. Μαρμαρινός και Θ. Αράπης

    Η αντίστροφη μέτρηση για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μέσα στην έδρα του Φίλιππου Βέροιας έχει ξεκινήσει και ο Θωμάς Νίκου βλέπει τους Δημήτρη Μαρμαρινό και Θωμά Αράπη να επιστρέφουν σε ρυθμούς προπόνησης, μετά την ίωση την οποία προσβλήθηκαν και η οποία τους κράτησε, για σύντομο χρονικό διάστημα εκτός παρκέ στις προπονήσεις της Καβαλιώτικης ΚΑΕ. Το σίγουρο είναι ότι τόσο ο Δημήτρης Μαρμαρινός όσο και ο Θωμάς Αράπης υπολογίζονται στα πλάνα του Θωμά Νίκου εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης μέσα στη Βέροια. Κατά τα άλλα ο Θωμάς Νίκου δεν αντιμετωπίζει κάποια άλλα επιπρόσθετα προβλήματα και το γεγονός αυτό τον βοηθάει ακόμη περισσότερο στο σχεδιασμό των πλάνων του.

     

    Θωμάς Νίκου: «Φαβορί είναι η Βέροια»

    Από την πλευρά του πάντως ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας που αποτύπωσε τις αδυναμίες της ομάδας του παρά τη νίκη με (61-49) σε βάρος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, χρίζει ως φαβορί την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μάλιστα ο ίδιος στις δηλώσεις τις οποίες έκανε στο www.kavalagoal.gr μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

    -«Εμείς δουλεύουμε καθημερινά προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στη Βέροια, μία ομάδα η οποία διαθέτει έμπειρους παίκτες, προέρχεται από ήττα και στη μεταξύ μας αναμέτρηση θα επιδιώξει να κατακτήσει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα. Θα επιδιώξει να είναι ανταγωνιστική και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Εμείς οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και κυρίως να φανούμε συγκεντρωμένοι μέσα στο παιχνίδι εφαρμόζοντας κατά γράμμα αυτά τα οποία κάνουμε στην προπόνηση. Σίγουρα είναι μία αναμέτρηση δύσκολη αλλά πιστεύω ότι θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό για να πάρουμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, σε ένα παιχνίδι που η Βέροια είναι το φαβορί».

     

    2η Αγωνιστική – 19/10/13
    ΓΣ Λαυρίου – Ίκαροι Σερρών
    Κόροιβος Αμαλιάδας – Αρκαδικός
    Φιλαθλητικός – Ερμής Λαγκαδά
    Ηρακλής – ΚΑΠ
    Φίλιππος Βέροιας – ΕΚ Καβάλας
    ΑΕΚ – Παγκράτι
    ΑΕ Ψυχικού – ΟΦΗ

    Comments are closed.