Bookmarks

     

    «Έφτασε στη βρύση αλλά τελικά δεν κατάφερε να πιει νερό» ο Α.Ο.Κ. ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Football League γνώρισε την ήττα μέσα στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση με σκορ (1-0). Ένα αποτέλεσμα το οποίο σε γενικές γραμμές και με βάση την εικόνα την οποία έδειξε ο Α.Ο.Κ. μετά το πρώτο 20λεπτο του αγώνα, αδικεί το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη το οποίο, λύγισε με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα, στα τελευταία 3 λεπτά της αναμέτρησης.

     

    Επέστρεψε «νοσοκομείο»

    ο Α.Ο.Κ. από την Καρδίτσα

    Σε αγωνιστικό επίπεδο στην κυριολεξία «νοσοκομείο» επέστρεψε από την Καρδίτσα η αποστολή της Καβάλας και σήμερα Τρίτη (15/10), με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Εθνικό Γαζώρου την Κυριακή (20/10). Πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «Αργοναύτες» είναι τεράστιο και μετά τις εκτός έδρας ήττες στη Ζάκυνθο και στην Καρδίτσα, μοναδικός στόχος είναι το «τρίποντο» σε βάρος της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη.

     

    Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. επέστρεψε με χίλια μύρια αγωνιστικά προβλήματα από την Καρδίτσα αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα υποχρεώθηκε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών. Πιο συγκεκριμένα. Τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν οι Βαλεριάνος, Καρλόπουλος και Ντόσης οι οποίοι σήμερα Τρίτη (15/10) επισκέφθηκαν τον γιατρό της ομάδας Γιώργο Τσοκτουρίδη προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος, των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Τόσο ο Κύδωνας Καρλόπουλος όσο και ο Γιάννης Ντόσης, υπέστησαν ελαφριάς μορφής θλάσεις ενώ για τον Γιώργο Βαλεριάνο τα πράγματα μάλλον είναι χειρότερα. Και αυτό γιατί ο Γιώργος Βαλεριάνος υπέστη θλάση στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου για ένα μήνα.

     

    Απόστολος Χαραλαμπίδης: «Ήμασταν άτυχοι»

    Προβληματισμένος από τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα που γνώρισε ο Α.Ο.Κ. παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα της Καρδίτσας ο προπονητής των «Αργοναυτών» Απόστολος Χαραλαμπίδης. Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε:

    -«Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και βελτιώσαμε την απόδοσή μας, από τα μέσα του πρώτου 45λεπτου και μετά. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αρκετά, είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε καλό ρυθμό, δημιουργήσαμε απειλητικές στιγμές στην αντίπαλη εστία αλλά δεν καταφέραμε να παραβιάσουμε την εστία της Καρδίτσας. Οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές, λόγω προβλημάτων τραυματισμών που προέκυψαν σίγουρα μας δυσκόλεψαν το έργο μας. Βλέπετε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μετά το πέναλτι που υποδείχθηκε, εμείς δεν είχαμε πολύ χρόνο για να αντιδράσουμε με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα. Θεωρώ πάντως ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων και στα δύο ημίχρονα, είναι η ισοπαλία. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε μιας και δεν έχουμε περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλειας και στόχος μας στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου είναι μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης».


    Βλάσσης Τσάκας: «Το κάναμε για να αλλάξουμε το γούρι»

    Έντονος θόρυβος δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ωρα στις τάξεις της Καβαλιώτικης φίλαθλης κοινής γνώμης λόγω του ότι ο Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας αγωνίστηκε με πράσινες φανέλες και όχι με τις κυανόλευκες ως ίθυσται. Ο Βλάσσης Τσάκας σήμερα Τρίτη (15/10) κατέθεσε το δικό του σχόλιο για όλα όσα ακούστηκαν και για τις αντιδράσεις οι οποίες υπήρξαν τονίζοντας χαρακτηριστικά:

    -«Το κάναμε για γούρι. Με τις μπλε φανέλες χάσαμε μέσα στη Ζάκυνθο και σκεφτήκαμε να τις αλλάξουμε, μήπως και αλλάξει το γούρι. Θέλω να δεσμευτώ και να πω ότι οι πράσινες αυτές φανέλες δε θα ξαναφορεθούν εκτός αν η αντίπαλη ομάδα φοράει μπλε φανέλες. Εκείνο που μας καίει περισσότερο είναι ότι περιμέναμε τουλάχιστον 4 βαθμούς να πάρουμε από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τη Ζάκυνθο και μέσα στην Καρδίτσα αλλά δεν πήραμε ούτε έναν. Έτσι θα πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης μέσα στο γήπεδό μας, σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου».

    Comments are closed.