Bookmarks

    Νοκ άουτ φαίνεται πως τίθενται οι τρεις ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. οι οποίοι τραυματίστηκαν την προηγούμενη Δευτέρα (14/10) στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα οι Γιώργος Βαλεριάνος, Γιάννης Ντόσης και Κύδων Καρλόπουλος οι οποίοι δεν υπολογίζονται στα πλάνα του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη για τη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή (20/10) με τον Εθνικό Γαζώρου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και το βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι τεράστιο για τους «Αργοναύτες» μετά τις δύο εκτός έδρας συνεχόμενες ήττες στη Ζάκυνθο και με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.

     

    Πλήγμα αναμφισβήτητα η απουσία των τριών

    Το σίγουρο είναι ότι σε αγωνιστικό επίπεδο, για τον Α.Ο.Κ. τεράστιο είναι το πλήγμα μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Βαλεριάνου, Καρλόπουλου και Ντόση με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη, δικαιολογημένα να «πονοκεφαλιάζει» και να ψάχνει τους αντικαταστάτες τους για τη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου. Μάλιστα στο χρονικό σημείο που προήλθαν οι συγκεκριμένοι 3 τραυματισμοί, είναι ότι το χειρότερο για τους «Αργοναύτες» αφού πολυτέλειες δεν υπάρχουν και τα περιθώρια για την ανεύρεση εκείνων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους τραυματίες δεν είναι και πολλά. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Γιώργου Βαλεριάνου να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έχει διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα του τραυματισμού του είναι αρκετά μεγάλο. Ένα πρόβλημα το οποίο θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους τουλάχιστον για ένα μήνα με τον Γιώργο Βαλεριάνο να χάνει τις αναμετρήσεις με τον Εθνικό Γαζώρου, τον Πιερικό και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι τραυματισμοί των Γιάννη Ντόση και Κύδωνα Καρλόπουλου είναι λιγότερο σοβαροί σε σχέση με εκείνον του Γιώργου Βαλεριάνου. Οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν υποστεί τράβηγμα, ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας αλλά πάρα πολύ δύσκολα θα προλάβουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου.


    Σε εξέλιξη είναι ηπροετοιμασία του Α.Ο.Κ.

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (17/10) στο γήπεδο του Χαλκερού δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. με τους τρεις τραυματίες ποδοσφαιριστές να απουσιάζουν. Το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και των συνεργατών του έπεσε κυρίως σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης αλλά και σε θέματα τακτικής λόγω των τριών απουσιών που θα υπάρχουν για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Η προετοιμασία των «Αργοναυτών» έχει μπει στην τελική της ευθεία και την προπόνηση της Παρασκευής (18/10) ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης αναμένεται να ολοκληρώσει τα πλάνα του για την 11άδα την οποία θα κατεβάσει κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

     

    Η ερχόμενη 4η αγωνιστική

    Τύρναβος-Αναγ. Καρδίτσας

    Καβάλα-Εθνικός Γαζώρου

    Δόξα Δράμας-Κέρκυρα

    Ζάκυνθος-Πιερικός

    Ηρακλής-Αναγ. Γιαννιτσών

    Βατανιακός-Αιγινιακός

    Νίκη Βόλου-Απόλλων Καλ.

     

    Η βαθμολογία

    1. Κέρκυρα (7-1) 9

    2. Απόλλων Καλαμαριάς (4-0) 9

    3. Νίκη Βόλου (4-1) 6

    4. Αναγέννηση Καρδίτσας (3-1) 6

    5. Τύρναβος (4-2) 6

    6. Εθνικός Γαζώρου (4-2) 6

    7. Αιγινιακός (3-1) 4

    8. Ηρακλής (4-3) 4

    9. Καβάλα (3-4) 3

    10. Δόξα Δράμας (1-3) 3

    11. Ζάκυνθος (1-5) 3

    12. Πιερικός (0-1) 2

    13. Αναγέννηση Γιαννιτσών (0-5) 0

    14. Βατανιακός (1-10) 0

    Comments are closed.