Bookmarks

     

    Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός για τις μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων της ΕΠΟ, την προηγούμενη Τετάρτη (16/10) στις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν, με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης. Μπορεί η ομάδα νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας να αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ (3-3) κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Ξάνθης ωστόσο σαρωτικό ήταν το πέρασμα της ομάδας παίδων με το εντυπωσιακό (0-7) κόντρα στους παίδες της Ξάνθης.

     

    Παίδες Ε.Π.Σ Ξάνθης-Ε.Π.Σ. Καβάλας 0-7

    Στο ενωσιακό αθλητικό κέντρο της Ξάνθης η μικτή ομάδα παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, διέλυσε στην κυριολεξία το αντίστοιχο συγκρότημα της Ξάνθης και το εντυπωσιακό σκορ (0-7) μιλάει από μόνο του. Η ευρεία νίκη που πέτυχαν οι παίδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας «φιλοδωρώντας» με 7 τέρματα τους γηπεδούχους ήταν η αποτελεσματικότητα που διέκρινε τους παίδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας σε συνάρτηση βέβαια με το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πλήρεις σε όλες τις γραμμές τους. Έτσι το εντυπωσιακό (0-7) καθρεφτίζει την απόδοση των δύο ομάδων γέρνοντας απόλυτα τη ζυγαριά προς την ομάδα παίδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Στο 1΄ ο Ζουμπουλίδης από θέση βολής με σουτ δε δυσκολεύτηκε να γράψει το (0-1) ενώ στο 24΄ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έγραψε το (0-2) για την ομάδα παίδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Στο 28΄ ο Σαλπιγγίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε (0-3) ενώ ο «χορός» των τερμάτων συνεχίστηκε στο 32΄ με το χατ τρικ του Ζουμπουλίδη ο οποίος έγραψε το (0-4). Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε μία τυπική διαδικασία για την ομάδα παίδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας η οποία στο 62΄ πέτυχε ένα ακόμη γκολ με τον Θωμαΐδη ο οποίος έγραψε το (0-5). Στο 71΄ ο Βεβρεληθάνος έγραψε το (0-6) ενώ το τελικό σκορ (0-7) διαμόρφωσε στο 76΄ ο Κουτσικοβαγγέλης.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γιαλαμουίδης της Ε.Π.Σ. Ξάνθης με βοηθούς του τους συμπατριώτες του κ.κ. Μπαχαρίδη και Κωνσταντινίδη. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Ε.Π.Σ. Ξάνθης: Μανιάς, Σαμαράς, Δόντσος, Τοπουζίδης, Τζεβελέκης Ζ., Θεοφυλάκης, Ξενοκώστας (29 Μαμαλίκατζης), Τζεβελέκης Φ., Λαζαρίδης (46 Μπριζολάκης), Κιολεΐδης, Καριπίδης (70’ Μαρκοσιάν).

     

    Ε.Π.Σ. Καβάλας: Παπάζογλου, Κεφαλαδέλης, Μαλαμίδης, Σπυρίδης, Γερμανίδης, Ζάνταλης, Αρτεμίου (59 Κουτσικοβαγγέλης), Διττόπουλος (46 Βερβελιθάνος), Ζουμπουλίδης (62 Μοσχόπουλος), Θωμαΐδης, Σαλπιγγίδης.

     

    Ισόπαλη με σκορ (3-3) η ομάδα νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Και ενώ το πέρασμα της ομάδας νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας ήταν εντυπωσιακό, την ίδια ώρα η ομάδα νέων αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ (3-3) απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα νέων της Ξάνθης. Ήταν μία αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, να παρουσιάζουν πολύ καλό θέαμα και συνολικά να πετυχαίνουν 6 τέρματα στην αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης. Στο 34΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσαπάρη ο οποίος έγραψε το (1-0) ενώ η ομάδα νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) στο 41΄ με το γκολ του Βακιρτζή. Οι γηπεδούχοι εκ νέου προηγήθηκαν στο σκορ αυτή τη φορά με τον Πεντεζίδη στο 61΄ που έγραψε το (2-1) και διεύρυναν ακόμη περισσότερο τη διαφορά των τερμάτων στο 63΄ με το γκολ του Θεοδωρίδη ο οποίος έγραψε το (3-1). Ωστόσο στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα η μικτή ομάδα νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε στο 73΄ να μειώσει σε (3-2) με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βακιρτζή. Το τελικό σκορ (3-3) διαμόρφωσε 10 λεπτά σχεδόν πριν τη λήξη του αγώνα ο Αθ. Δραγουδάκης ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-3) δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας.


    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Καλός στα σφυρίγματά του ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μπαχαρίδης της Ε.Π.Σ. Ξάνθης με βοηθούς του τους συμπατριώτες του κ.κ. Γιαλαμούδη-Κωνσταντινίδη. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Ε.Π.Σ. Ξάνθης: Μετεντζίδης, Αγγελίδης, Γεωργιάδης (70 Κατσούλης), Γκατζόγιας, Θεοδωρίδης (81 Κιουμουρτζής), Κυριαζάτης, Λαϊτσάς, Παπαδόπουλος, Πεντεζίδης, Τσαπάρης, Σαλή Μεμέτογλου (81 Ελμασίδης).

     

    Ε.Π.Σ. Καβάλας: Λεοντιάδης, Νταμπανλής, Λυμπεράκης (65 Παντάκας), Καλούδης, Κορδοκούζης (68 Μαϊδάνος), Μακατασίδης, Βακιρτζής, Θωμαΐδης (67 Πατέρας), Αθανασιάδης Πρ., Λαζαρίδης, Δραγουδάκης Αθ.

     

    Τα αποτελέσματα

    1η αγωνιστική (16/10/2013)

    Παίδες

    ΕΠΣ Θράκης- ΕΠΣ Δράμας 1-4

    ΕΠΣ Ξάνθης- ΕΠΣ Καβάλας   0-7

    Ρεπό: ΕΠΣ Έβρου.

     

    Νέοι

    ΕΠΣ Θράκης- ΕΠΣ Δράμας   1-4

    ΕΠΣ Ξάνθης- ΕΠΣ Καβάλας  3-3

    Ρεπό: ΕΠΣ Έβρου

     

    Βαθμολογία (1η αγωνιστική)

    Παίδες

    ΕΠΣ Καβάλας (7-0) 3

    ΕΠΣ Δράμας (4-1) 3

    ΕΠΣ Θράκης (1-4) 0

    ΕΠΣ Ξάνθης (0-7) 0

    ΕΠΣ Έβρου — –

     

    Νέοι

    ΕΠΣ Δράμας (4-1) 3

    ΕΠΣ Ξάνθης (3-3) 1

    ΕΠΣ Καβάλας (3-3) 1

    ΕΠΣ Θράκης (1-4) 0

    ΕΠΣ Έβρου — –

     

    Επόμενη αγωνιστική (2η, 23/10/13)

    ΕΠΣ Δράμας- ΕΠΣ Ξάνθης

    ΕΠΣ Καβάλας- ΕΠΣ Έβρου

    Ρεπό: ΕΠΣ Θράκης

     

     

     

     

     

    One Response to “Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός για τις μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων της ΕΠΟ, την προηγούμενη Τετάρτη (16/10) στις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν, με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης”