Bookmarks

    Η αντίστροφη μέτρηση για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. στη Ζάκυνθο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα την ερχόμενη Κυριακή (6/10) έχει ξεκινήσει και στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας, εν όψει της πρώτης εκ των δύο συνεχόμενων εξόδων των «Αργοναυτών» στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και του γυμναστή Αντώνη Ανδρουλάκη κατά τη διάρκεια της απογευματινής (Πέμπτη 3/10) προπόνησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού, το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

     

    Ενοχλήσεις για Πρίττα, Καπνίδη και Καρλόπουλο

    Την ίδια ώρα ο προπονητής των «Αργοναυτών» Απόστολος Χαραλαμπίδης είδε τρεις από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκαν. Η αναφορά μας γίνεται στους Θανάση Πρίττα, Αντώνη Καπνίδη και Κύδων Καρλόπουλο οι οποίοι πέραν της ατομικής προπόνησης, ακολουθούν και ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι στα πλάνα του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν υπολογίζεται ο Εμίλιο Γκουέρα ο οποίος δε λαμβάνει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις και είναι θέμα χρόνου η από κοινού λύση του συμβολαίου με την ΠΑΕ Καβάλα λόγω οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Κατά τα άλλα ο Έλληνας τεχνικός των «Αργοναυτών» δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα και στην προπόνηση της Παρασκευής (4/10), μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στη Ζάκυνθο.

     

    Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη

    Την ίδια ώρα είναι γνωστό ότι ο προπονητής των «Αργοναυτών» Απόστολος Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης επιχείρησε να κατεβάσει τους τόνους, μέσα στα αποδυτήρια τονίζοντας ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά. Χαρακτηριστικά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είχε δηλώσει:

    -«Εγώ εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι ότι πρέπει να κατεβάσουμε τα κεφάλια, σίγουρα η νίκη μας απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης είναι μία μεγάλη νίκη αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά γιατί ναι μεν οι τρεις βαθμοί της νίκης μας δίνουν ψυχολογία αλλά πάνω απ’ όλα θα πρέπει να τη διαχειριστούμε σωστά. Και αυτό γιατί, τώρα χτίζουμε την ομάδα και το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να κατεβάσουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε πάρα πολύ. Αφού χαρούμε τη νίκη θα πρέπει όταν μπούμε στο γήπεδο για την προπόνηση να ξεχάσουμε τα πάντα για να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου η ομάδα να πάει μπροστά. Τα παιδιά θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ομάδα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά γιατί ο 2ος όμιλος της Football League θα είναι πραγματικά ένας μαραθώνιος».

     

    Οι δηλώσεις του Φάνη Ελευθεριάδη

    Από την πλευρά της η νέα Διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο νέος Πρόεδρος της ομάδας Φάνης Ελευθεριάδης στις πρώτες δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε ότι ο Α.Ο.Κ. μπορεί να φτάσει στην υλοποίηση του στόχου ενώ αναφερόμενος στη στήριξη που θα πρέπει να έχει η ομάδα από τους Καβαλιώτες φιλάθλους ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    -«Το σίγουρο είναι ότι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στόχος μας είναι αρχικά να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη 4άδα του 2ου ομίλου της Football League και ακολούθως με πολλές αξιώσεις να διεκδικήσουμε την επιστροφή της Καβάλας στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Καβάλα είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρέπει να πάει μπροστά και θα πάει. Εκείνο το οποίο θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω είναι το ότι εμείς ως νέα Διοίκηση της ομάδας θα καταβάλλουμε όποιες προσπάθειες απαιτούνται για το συμφέρον του Α.Ο.Κ. ώστε η ομάδα να πετύχει στους στόχους που έχει εξ αρχής θέσει. Ο κόσμος της Καβάλας είναι γεγονός ότι βοήθησε αρκετά την ομάδα για να φτάσει στην κατάκτηση ενός «τρίποντου» που είναι τεράστιο από πολλές πλευρές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» την προηγούμενη Δευτέρα αλλά σίγουρα ο κόσμος δεν ήταν εκείνος που έπρεπε σε αριθμό προσέλευσης. Οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να ανταποκριθούν σ’ αυτή την προσπάθεια, να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας που είναι ιδιαίτερα προσιτό, να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στον Α.Ο.Κ. για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος την υλοποίηση του στόχου μας που είναι η επιστροφή της ομάδας στη Superleague».

     

    Ο Γεώργιος Μπλάνας σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. στη Ζάκυνθο

    Ο διαιτητής Γεώργιος Μπλάνας ο οποίος ανήκει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Ζακύνθου με τον Α.Ο.Κ. για τη 2η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σταύρος Λαμίας και Παναγιώτης Σερεμέτης με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Χρήστο Κούλη της Ε.Π.Σ. Ηλείας και παρατηρητή διαιτησίας τον Ανδρέα Λαγό της Ε.Π.Σ. Αχαΐας. Εξάλλου στην αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με την Αναγέννηση Καρδίτσας τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Καβαλιώτης διαιτητής Φώτης Τερετίδης, ενώ παρατηρητές διαιτησίας ορίστηκαν, ο Βασίλης Κυριακούδης στην αναμέτρηση του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον Εθνικό Γαζώρου και ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης στο παιχνίδι του Αιγινιακού με τον Πιερικό.

     

    11 Responses to “Η αντίστροφη μέτρηση για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. στη Ζάκυνθο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα την ερχόμενη Κυριακή (6/10) έχει ξεκινήσει και στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας – Ενοχλήσεις για Πρίττα, Καπνίδη και Καρλόπουλο”