Bookmarks

     

    Για όλους και για όλα μίλησε στο www.kavalagoal.gr ο γνωστός προπονητής Στέλιος Κατρακυλάκης ο οποίος, λίγο πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (1ος όμιλος) ανέλαβε τις τύχες της ομάδας του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, μετά την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Στρατηλάτη. Ο Στέλιος Κατρακυλάκης μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για το άριστο κλίμα το οποίο επικρατεί εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων του Βυζαντίου, υπογράμμισε ότι το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες και στάθηκε στο πολύ έντονο ενδιαφέρον και στην απεριόριστη αγάπη την οποία δείχνουν οι άνθρωποι του χωριού και οι παράγοντες γι’ αυτή την ομάδα.

     

    Αυτός μάλιστα είναι και ο βασικότερος λόγος που τον ώθησε για να αναλάβει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

     

    Η συνέντευξη του Στέλιου Κατρακυλάκη στο www.kavalagoal.gr

    Αναλυτικά ο διάλογος τον οποίο είχαμε με τον προπονητή του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Στέλιου Κατρακυλάκη έχει ως εξής:

     

    -Κύριε Κατρακυλάκη με την έναρξη του νεοσύστατου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος μπήκε με το «δεξί» και τις καλύτερες προϋποθέσεις. Θα θέλαμε ένα σχόλιο επ’ αυτού.

    -«Σίγουρα κάθε αρχή είναι δύσκολη αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μου κατάφερε και αναπεξήλθε στις απαιτήσεις και θέλω να σας δηλώσω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι σε μία ομάδα η οποία εκπέμπει υγεία και μεταξύ των μελών της υπάρχει τεράστια αγάπη και αλληλοκάλυψη. Γενικότερα θα ήθελα να σας πω ότι βρίσκομαι σε μία ομάδα η οποία λειτουργεί μέσα σε ένα κλίμα άριστο και νομίζω ότι με υπομονή αλλά και πολλή δουλειά θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας στο φετινό πρωτάθλημα».

     

    -Αναλάβατε μία ομάδα λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με την προετοιμασία του Βυζαντίου να γίνεται υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Στρατηλάτη. Το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στο έργο σας;

    -«Σίγουρα είναι δύσκολο όταν αναλαμβάνεις μία ομάδα την προετοιμασία της οποίας δεν έχεις κάνει εσύ. Και να μην είσαι αυτός ο οποίος έχεις παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του ρόστερ της. Όμως θέλω να σας πω ότι επειδή ήμουν αρκετά κοντά στην ομάδα του Βυζαντίου λόγω των πολύ καλών σχέσεων και της φιλίας που έχω με τους ανθρώπους της Διοίκησης, συνέβαλα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου για να γίνουν κάποιες μεταγραφές και γενικότερα για να γίνουν οι καλύτερες επιλογές, στην επιλογή ποδοσφαιριστών. Με βάση όλα αυτά πιστεύω ότι και από την αρχή να ήμουν δε θα άλλαζα πολλά πράγματα σε ότι έχει να κάνει με τη συγκρότηση του ρόστερ του Κοκκινοχώματος το οποίο θεωρώ ότι είναι πλήρες. Μάλιστα το γεγονός ότι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος υπάρχει ένα ρόστερ πλήρες πιστεύω ότι αυτό θα είναι το μεγάλο ατού της ομάδας. Και αυτό γιατί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας είναι μεγάλο και θεωρώ πως οι ομάδες οι οποίες διαθέτουν βάθος στο ρόστερ τους, θα αντέξουν στην πίεση, στους τραυματισμούς, στις κάρτες και στο τέλος θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».

     

    -Εκτίμησή σας δηλαδή κ. Κατρακυλάκη είναι ότι το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας σας μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος που διανύουμε και κατά κάποιο τρόπο κρύβει μυστήριο;

    -«Ναι πιστεύω ότι μπορεί το ρόστερ αυτό να ανταποκριθεί αλλά σίγουρα χρειάζεται μεγάλη υπομονή από όλους, πολλή δουλειά και με δεδομένη τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Κοκκινοχώματος θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις στο Βυζάντιο και ταυτόχρονα οι προδιαγραφές για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

     

    -Διανύουμε τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κ. Κατρακυλάκη και θέλουμε να σας ρωτήσουμε ποιοι είναι οι στόχοι;

    -«Οι στόχοι μας έχουν καθοριστεί από την αρχή και ανάλογα δημιουργείται το ρόστερ μιας ομάδας και πιστεύω ότι στη φάση την οποία βρίσκεται το Βυζάντιο και συμμετέχοντας για πρώτη φορά στα χρονικά και στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ο στόχος είναι δεδομένος απ’ την αρχή, ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι η παραμονή στην κατηγορία. Σίγουρα είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλές και δυνατές ομάδες και πιστεύω ότι δε θα υπάρχει ούτε ένα εύκολο παιχνίδι για κανέναν αντίπαλο. Κάποιες βαθμολογικές διαφορές αν δημιουργηθούν αυτές θα γίνουν λόγω του ότι μια δυο ομάδες δείχνουν να ξεχωρίζουν στο όμιλό μας. Γενικότερα πιστεύω ότι θα γίνει μία πολύ σκληρή μάχη από όλες τις ομάδες οι οποίες έχουν στόχο την παραμονή και θα παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος».

     

    -Το προσωπικό στοίχημα του Στέλιου Κατρακυλάκη αναλαμβάνοντας το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος ποιο ήταν;

    -«Είμαι σε μία φάση, είμαι σε μία περίοδο που νομίζω ότι δεν χρειάζεται να βάλω προσωπικά στοιχήματα στην επαγγελματική μου δραστηριότητα ούτε με τον εαυτό μου ούτε με κανέναν. Θεωρώ πως έχω κάνει μία διαδρομή αξιόλογη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και γενικότερα στο χώρο, έχω περάσει σχεδόν από όλα τα πόστα και από κει και πέρα με εξιτάρει η όλη κατάσταση η οποία υπάρχει στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που δέχτηκα για να αναλάβω τις τύχες της ομάδας. Το πάρα πολύ δηλαδή έντονο ενδιαφέρον και η απεριόριστη αγάπη την οποία δείχνουν οι άνθρωποι όλου του χωριού και οι παράγοντες της ομάδας γι’ αυτή την ομάδα. Αυτό θεωρώ ότι από μόνο του θα προέτρεπε στον καθένα και μάλιστα με χαρά δίνοντάς του ένα μεγάλο κίνητρο για να ασχοληθεί με αυτή την ομάδα».

    Comments are closed.