Bookmarks

     

    Στην τελική ευθεία έχει μπει το στάδιο της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» με τις καθημερινά διπλές προπονήσεις και σίγουρα βασικό μέλημα της τεχνικής ηγεσίας και ειδικότερα του Γερμανού προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ και του βοηθού του Νίκου Τζιφόπουλου είναι το καλύτερο δυνατό «πάντρεμα» των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το περσινό ρόστερ του Α.Ο.Κ. αλλά και εκείνων οι οποίο εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.

     

    Έτσι λοιπόν μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλεται αλλά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια ο Γερμανός προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ αφενός προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές αφετέρου να βγάλει όσο πιο χρήσιμα συμπεράσματα είτε σε ατομικό είτε και σε συλλογικό γενικότερα επίπεδο. Ήδη μάλιστα ο ίδιος άρχισε σιγά σιγά με τον άμεσο συνεργάτη του Νίκο Τζιφόπουλο να συγκροτεί τα πλάνα του σχετικά με την καλύτερη δυνατή 11άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. τόσο στην α΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδος μέσα στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση, όσο και στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Football League που ξεκινούν στις 29 Σεπτεμβρίου.

     

    Αύριο Τεταρτη (11/9-20.00) το φιλικό με τον Ορφέα Ελευθ.

    Έτσι λοιπόν το φιλικό παιχνίδι Τεταρτη (11/9) που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. στις 8 το βράδυ στο γήπεδο της Ελευθερούπολης υπό το φως των προβολέων κόντρα στον Ορφέα, αναμένεται να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε εν όψει των υποχρεώσεων της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά για την α΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Στο συγκεκριμένο φιλικό ο προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό του Α.Ο.Κ. προκειμένου ο ίδιος αλλά και ο Νίκος Τζιφόπουλος να βγάλουν τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα.

     

    Σε εξέλιξη τα μεταγραφικά

    Η αντίστροφη μέτρηση, για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές έχει ξεκινήσει και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9) θα πρέπει οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ Καβάλα και ειδικότερα τα πρόσωπα τα οποία έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας να ολοκληρώσουν τα μεταγραφικά τους και γενικότερα να ολοκληρώσουν το σχεδιασμό της ομάδας προκειμένου να συγκροτηθεί πλήρως το ρόστερ της. Το θέμα της έλευσης του Έκι Γκονζάλεζ στον Α.Ο.Κ. «ναυάγησε» λόγω της άρνησης της γυναίκας του να μετακομίσει στην Καβάλα. Την ίδια ώρα έχει παγώσει και το θέμα του Ισπανού μεσοαμυντικού Χουάν Μπεθάρεθ ενώ σε εξέλιξη σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές βρίσκονται οι συζητήσεις τόσο με τον Ροδόλφο Μποδίτο ο οποίος πέρσι αγωνίζονταν στη Χερέθ και είναι διά καής πόθος του Ντίτελμ Φέρνερ να έρθει στην Καβάλα όσο και με τον Αντόνιο Νιούνεθ με τον οποίο μάλιστα οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Από κει και πέρα οι ιθύνοντες στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ βρίσκονται εν αναμονή της άφιξης στην Καβάλα του 19χρονου επιθετικού, διεθνή με την εθνική νέων της Γκάνας, Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐντ όπως επίσης και του 20χρονου αμυντικού, διεθνή με την εθνική Νιγηρίας Μπασίρου Κονάτε, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανακοινώθηκαν επίσημα από την ΠΑΕ Καβάλα ότι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μ’ αυτήν.

    Comments are closed.