Bookmarks

     

    Στο τελευταίο στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας (30/9) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Football League και το γεγονός ότι το ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας είναι λευκό διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη προκειμένου να σχεδιάσει τα πλάνα του εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και στο «στρατόπεδο» της Καβάλας δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και βασική επιδίωξη είναι, ο Α.Ο.Κ. να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του «γηραιού» να πάρει το «τρίποντο» και να δει με πιο αισιόδοξο μάτι την περαιτέρω εξέλιξη του πρωταθλήματος.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη και μέρα με τη μέρα, μέχρι την ώρα του αγώνα τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ του Α.Ο.Κ.. Ο ίδιος μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του αμυντικού-στόπερ Θωμά Γκαρακλίδη ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε στον τετρακέφαλο.

     

    Σε δύο γκρουπ οι προπονήσεις

    λόγω του μεγάλου αριθμού των παικτών

    Την ίδια ώρα κάποια αρνητικά σχόλια είδαν το φως της δημοσιότητας στον γραπτό αλλά και στον ηλεκτρονικό τύπο λόγω του ότι οι προπονήσεις των «Αργοναυτών» διεξάγονται σε δύο γκρουπ. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο συνολικός αριθμός των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας ανέρχεται στους 36 και για τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη αλλά και για οποιονδήποτε προπονητή είναι τεράστιο πρόβλημα το να σχεδιάζει τα πλάνα του με το συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών. Έτσι λοιπόν ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης επέλεξε τη δημιουργία δύο γκρουπ μέσα από τα οποία ο ίδιος θα επιλέγει ποιοι παίκτες είναι σε θέση να προσφέρουν στο εκάστοτε χρονικό σημείο και ποιοι όχι. Το σίγουρο είναι πως πλην κάποιων μεμονομένων περιπτώσεων ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο ρόστερ και δεν υπολογίζονται στα πλάνα και οι οποίοι ως γνωστών κλήθηκαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο Α.Ο.Κ. και ο ίδιος θα κρίνει ποιος μπορεί να προσφέρει, πότε και ποιος όχι.

     

    Πιστεύει στο ταλέντο τους

    Το σίγουρο είναι ότι ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Απόστολος Χαραλαμπίδης πιστεύει πολύ στο ταλέντο των νέων παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό μας δήλωσε:

    -«Διαπίστωσα ότι υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας οι οποίοι διακρίνονται για το ταλέντο τους και μέσα από τη σκληρή δουλειά, βασική μας επιδίωξη είναι να δημιουργήσουμε ένα ικανότατο σύνολο. Πίστη μας αλλά και ελπίδα μας είναι οι ποδοσφαιριστές αυτοί αρκετά γρήγορα να αφομοιώσουν όσα πράγματα θα τους δείξουμε στις καθημερινές προπονήσεις προκειμένου να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Football League. Στόχος μας δηλαδή είναι να δημιουργήσουμε εκείνο το σύνολο το οποίο αφενός να παίζει καλό ποδόσφαιρο αφετέρου να μαζεύει βαθμούς είτε στα εντός είτε και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

     

     

    «Κατασκοπεία» στο Καυταντζόγλειο

    Στο Καυταντζόγλειο στάδιο θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη (26/9) ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και της Σκόντα Ξάνθη, «κατασκοπεύοντας» με τον τρόπο αυτό τον αντίπαλο των «Αργοναυτών» την ερχόμενη Δευτέρα (30/9) στο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Στο ξενοδοχείο «Galaxy»η παρουσίαση της ΠΑΕ Καβάλα

    Συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έχει προγραμματίσει να δώσει αύριο Πέμπτη (26/9) στις 1 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Galaxy» στην Καβάλα και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα «Φίλιππος», για την παρουσίαση της ομάδας 2013-14. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση στην οποία κλήθηκαν να παραστούν εκπρόσωποι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και τάξεων και σ’ αυτή θα γίνει η παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα, η παρουσίαση του πλάνου της ΠΑΕ Καβάλα για την αναδιάρθρωση και την ανάπτυξη της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα θα γίνει η παρουσίαση του προπονητικού τιμ και όλων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ.. Θα παρουσιαστούν επίσης οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League καθώς το χορηγικό και διαφημιστικό πρόγραμμα όπως επίσης και τα εισιτήρια διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14.

    Comments are closed.