Bookmarks

    Το τέταρτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι του έδωσε σήμερα (Τετάρτη (4/9)  το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο Α.Ο.Κ., παρουσία 300 περίπου φιλάθλων, με αντίπαλο τον Φωστήρα με το τελικό σκορ (0-0) να «καθρεφτίζει» πλήρως την απόδοση των δύο ομάδων τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν μία φιλική αναμέτρηση, η σημαντικότερη μέχρι τώρα για τους «Αργοναύτες» και το σίγουρο είναι ότι ο Γερμανός προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ είχε τη δυνατότητα να δει για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι τους παίκτες του να αγωνίζονται, βγάζοντας αρκετά και θετικά συμπεράσματα, για την απόδοσή τους είτε σε ατομικό είτε βέβαια και σε συλλογικό επίπεδο.

     

    Στο συγκεκριμένο φιλικό με τον Φωστήρα, ο Γερμανός προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας και μερικοί εξ αυτών μάλιστα όπως άλλωστε είναι γνωστό και από τα τρία προηγούμενα φιλικά του Α.Ο.Κ., ξεχώρισαν αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Την ίδια ώρα ο Γερμανός προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ και ο βοηθός τουυ Γιάννης Τσιφόπουλος είδαν και τα κενά της ομάδας.

     

    Θέλει δουλειά ακόμη ο Α.Ο.Κ.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. μπορεί κατά διαστήματα να άφησε καλές εντυπώσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές του να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους αλλά ωστόσο έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά ακόμη, σε όλους τους τομείς, σε όλες τις κατευθύνσεις. Έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης αλλά και ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.

     

    Το φιλμ της αναμέτρησης

    Οι δύο ομάδες έμειναν στο (0-0), χωρίς σε γενικές γραμμές να δημιουργηθούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες. Στο 10′ ο Πάλλας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την αντίπαλη εστία. Δύο λεπτά μετά, ο Πάλλας έβγαλε τη σέντρα, ο Αλεξίου έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά αστόχησε. Επόμενη καλή στιγμή αυτή του 36‘, όταν το γυριστό σουτ του Κόντη απομάκρυνε με εντυπωσιακό τρόπο ο τερματοφύλακας της Καβάλας, Γιαννίκογλου. Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 48‘, το σουτ του Πάλλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, είναι η σπουδαιότερη φάση της φιλικής αναμέτρησης σημειώθηκε στο 65′, όταν ο Καζάλας αστόχησε σε τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Για λογαριασμό της Καβάλας έχει αφιχθεί στη μακεδονική πόλη και ο 25χρονος Τούρκος αμυντικός Χακάν Ουκάν, ο οποίος παρότι ήταν στην αποστολή δεν αγωνίστηκε.


    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Μπροστά στον διαιτητή Φώτη Τερετίδη ο οποίος ήταν πολύ καλός και τους βοηθούς κ.κ. Λαζρή – Βερνέζη με 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Ρεθυθόπουλος, Βαλεριάνος, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Ντουτσαρίδης, Πάλλας, Παπαδόπουλος, Καρλόπουλος, Άρτσε, Αλεξίου. Έπαιξαν και οι: Παπαργυρίου, Γαβριηλίδης, Κουρέλλας, Τσιφλίδης, Γραμματικός. Ουκάν

     

    ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μοσχονάς, Αχείμαστος, Κάργας, Κάμπασης, Καζαλάς, Εμέκα, Γιαννούλης, Τεγούσης, Βούζας, Κόντης, Παναγιωτόπουλος. Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Κακαράς, Καζαμάς, Κιμανί.

     

     

     

    One Response to “Ο Α.Ο.Κ. σήμερα (Τετάρτη (4/9) παρουσία 300 περίπου φιλάθλων αναδείχθηκε ισόπαλος με αντίπαλο τον Φωστήρα (0-0) και έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης καθώς και ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις”