Bookmarks

     

    Την ερχόμενη Παρασκευή (13/9) πέφτει η αυλαία των μεταγραφών για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και μέχρι το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, τα πρόσωπα τα οποία έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ Καβάλα θα πρέπει να βρουν τις καλύτερες και πλέον ιδανικότερες επιλογές προκειμένου να δυναμωθεί και μάλιστα αρκετά το ρόστερ της ομάδας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι «Αργοναύτες» στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Φωστήρα (0-0) ο Γερμανός προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ και ο βοηθός του Νίκος Τζιφόπουλος διαπίστωσαν ποια κενά υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ., είδαν τις αδυναμίες του και με βάση όλα αυτά ο μεταγραφικός σχεδιασμός στους «Αργοναύτες» βρίσκεται σε εξέλιξη.

     

    Έτσι λοιπόν μέρα με τη μέρα ο μεταγραφικός «πυρετός» όλο και μεγαλώνει στην ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου οι μεταγραφικοί στόχοι που έχουν εντοπιστεί να πάρουν «σάρκα και οστά» και ο Α.Ο.Κ. να ενισχυθεί και μάλιστα αρκετά.

     

    Αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις

    Έτσι λοιπόν το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (13/9) αναμένονται στα νέα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. αφίξεις νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και ταυτόχρονα αποχωρήσεις κάποιων άλλων οι οποίοι ήδη ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά όπως όλα δείχνουν η άφιξη του Έκι Γκονζάλες στην Καβάλα μάλλον «ναυαγεί» λόγω της άρνησης της συζύγου του να μετακομίσει στη Γαλάζια Πολιτεία με ολόκληρη την οικογένειά του. Την ίδια ώρα ερωτηματικό παραμένει εάν θα έρθει ο Μπεθάρεθ ενώ έντονη είναι η φημολογία η οποία έχει αναπτυχθεί περί μερικής συμφωνίας με τον Αντόνιο Νιούνεθ. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες τα πρόσωπα τα οποία έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας της ΠΑΕ Καβάλα έχουν προχωρημένες συζητήσεις με τον Αντόνιο Νιούνεθ. Την ίδια ώρα διά καής πόθος του Γερμανού προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ είναι να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. τον ποδοσφαιριστή Ροδόλφο Ντοβίτο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι στον Α.Ο.Κ. κινούνται τις επόμενες ημέρες για την ολοκλήρωση συμφωνιών τουλάχιστον τριών έμπειρων παικτών οι οποίοι με την παρουσία τους θα «δέσουν» στον βασικό άξονα της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες έχει ξεκινήσει και πρόθεση-μέλημα των προσώπων που έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας είναι η απόκτηση δύο-τριών έμπειρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα κάνουν αίσθηση ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσουν και μάλιστα σημαντικά, σύμφωνα με τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα του υπάρχουν ρόστερ του Α.Ο.Κ.. Από κει και πέρα παίκτης των «Αργοναυτών» θεωρείται και ο 25χρονος Τούρκος κεντρικός αμυντικός Χακάν Ουκάν ο οποίος από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας συμμετέχει στις καθημερινές προπονήσεις της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Την Τετάρτη (11/9) το φιλικό με τον Ορφέα Ελευθ.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Καβάλας με καθημερινά διπλές προπονήσεις και λίγο πριν από τον αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη (11/9) στις 8 το βράδυ, υπό το φώς των προβολέων, ο Α.Ο.Κ. έχει προγραμματίσει το πέμπτο κατά σειρά φιλικό του παιχνίδι, στην Ελευθερούπολη αυτή τη φορά με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα. Μάλιστα στο συγκεκριμένο φιλικό ο Γερμανός προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ αναμένεται να τεστάρει όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ του Α.Ο.Κ., σε μία φιλική αναμέτρηση, πρόβα τζενεράλε πριν από τον αγώνα για την α΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Μάλιστα να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς τεχνικής ηγεσίας στις καθημερινά διπλές προπονήσεις, πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.

     

    Εν αναμονή των διαρκείας

    Και ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» τις επόμενες ημέρες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε δηλαδή, αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Καβάλα για το νέο πρωτάθλημα της Football League αλλά και για το κύπελλο Ελλάδος. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά διά στόματος του εκπροσώπου των επενδυτών στην ΠΑΕ Καβάλα, Βλάσση Τσάκα οι τιμές των νέων διαρκείας εισιτηρίων θα είναι ιδιαίτερα προσιτές για τους Καβαλιώτες φιλάθλους. Στη Θύρα 4 του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» που μετακομίζουν τα μέλη του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» η τιμή του διαρκείας θα είναι 40 ευρώ. Στην κερκίδα που βλέπει στη θάλασσα, δηλαδή στις κερκίδες 1, 2 και 12 το κάθε διαρκείας εισιτήριο θα κοστίζει 60 ευρώ ενώ στις κερκίδες 6, 7 και 8 η τιμή του διαρκείας θα είναι 80 ευρώ. Τέλος να σημειώσουμε ότι στη σειρά των καθισμάτων που βρίσκονται κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», στις κερκίδες 7 και 8 το κάθε διαρκείας θα κοστίζει 100 ευρώ.

    Comments are closed.