Bookmarks

     

    Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τον προπονητή της Θωμά Νίκου έδωσε το προηγούμενο Σάββατο (28/9) η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αυτή τη φορά στις Σέρρες με αντίπαλο τον τοπικό Ίκαρο Σερρών. Όπως και στο παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» έτσι και το προηγούμενο Σάββατο (28/9), η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα αυτή τη φορά εκτός έδρας με σκορ (47-52).

     

    Το συγκρότημα του Θωμά Νίκου παρουσιάστηκε καλύτερο και πιο ουσιαστικό και στις 4 περιόδους και παρά το γεγονός ότι το σκορ κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα οι παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έβρισκαν ελεύθερους διαδρόμους προς το καλάθι του Ίκαρου Σερρών. Το σίγουρο είναι ότι ο Θωμάς Νίκου και σ’ αυτό το φιλικό παιχνίδι έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     

    Ένωση Καβάλας: Κρστέφσκι 9, Τότσιος 6, Καλαμπάκας 3(1), Κατσαρές 3(1), Αγγελακόπουλος 5(1), Καραποστόλου 10(1), Γκέλιος,  Καραθανάσης 5, Βελισσαρίου 7(1), Καλαϊντζίδης 4(1), Αράπης.

    One Response to “Νέα νίκη της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αυτή τη φορά στο εκτός έδρας παιχνίδι στους Ίκαρους Σερρών με σκορ (47-52)”