Bookmarks


    Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/9) η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου Ελλάδος για τις ομάδες στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας με τις  αναμετρήσεις να διεξάγονται στις 15 Σεπτεμβρίου. Έτσι λοιπόν οι 4 εκπρόσωποι του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα Άρης Ακροποτάμου, Ορφέας Ελευθερούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Νέστος Χρυσούπολης προετοιμάζονται τόσο για τις υποχρεώσεις τους, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου όσο και για τις αναμετρήσεις που θα δώσουν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για το κύπελλο Ελλάδος, για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

     

    Στον Έβρο Σουφλίου ο Ακροπόταμος

    Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου, ο Άρης Ακροποτάμου θα ταξιδέψει στην έδρα του Σουφλίου προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Έβρο και σίγουρα στόχος για το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη είναι να ξεπεράσει με επιτυχία το συγκεκριμένο εμπόδιο προκειμένου να προχωρήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η προετοιμασία του Άρη Ακροποτάμου συνεχίζεται κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχει ενταχθεί εκ νέου με τη μορφή δανεισμού από τον Α.Ο.Κ. ο Κάμπατζης ο οποίος ωστόσο θα παρακολουθείται από τους ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Το ευχάριστο είναι ότι η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Καραμπετάκη κυλάει ομαλότατα μέχρι τώρα ενώ στόχος του Προέδρου Χρήστου Παρασκευά είναι η ενίσχυση με έναν ακόμη παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Μάλιστα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου που ολοκληρώθηκε ο Άρης Ακροποτάμου απόκτησε τον 22χρονο μέσο Γιώργο Αντωνίου και τον 21 ετών πρώην ποδοσφαιριστή του Εθνικού Σιδηροκάστρου Φίλων Στάθη. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη έχει προγραμματίσει στο άμεσο μέλλον να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη (4/9) υποδέχεται στο γήπεδο του Πλατανοτόπου την ομάδα του Παραλιμνίου ενώ το Σάββατο (7/9) στο Βερούλειο γήπεδο θα αγωνιστεί με τον Ηρακλή Καβάλας. Μία ημέρα αργότερα η αποστολή του Άρη Ακροποτάμου θα ταξιδέψει στο γήπεδο της Χρυσούπολης για το ιδιαίτερα δυνατό τεστ κόντρα στον τοπικό Νέστο.

     

    Τον Διγενή Λακκώματος υποδέχεται το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Με στόχο τη νίκη πρόκριση το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον Διγενή Λακκώματος και ήδη στο έμψυχο δυναμικό του συγκροτήματος του Γιώργου Στρατηλάτη έχει ενταχθεί ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Καπνόπουλος ο οποίος ως γνωστών έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο.Κ.. Ο 21 ετών μέσος Γιώργος Καπνόπουλος, επιστρέφει σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια μετά από 4 χρόνια απουσίας ενώ στο δυναμικό του Βυζαντίου εντάχθηκε και ο Γιώργος Τσορμπαντζής ο οποίος τα 4 τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου. Σε όλα τα παραπάνω βέβαια να σημειωθεί το γεγονός ότι ποδοσφαιριστής του Κοκκινοχώματος είναι και ο τερματοφύλακας Παύλος Αγαθόπουλος του οποίου η εμπειρία αναμένεται να αποδειχθεί πολύτιμη στην προσπάθεια που θα καταβάλλει το συγκρότημα του Γιώργου Στρατηλάτη τόσο στο θεσμό του κυπέλλου όσο και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Με τον Ηρακλή Αμπ. ο Ορφέας Ελευθ/λης

    Στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος, εντός έδρας θα αγωνιστεί και ο Ορφέας Ελευθερούπολης και στόχος για το συγκρότημα του Νίκου Καραμπιμπέρη είναι να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Ηρακλή Αμπελοκήπων και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η προετοιμασία της ομάδας του Ορφέα συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς και το σίγουρο είναι πως ο Νίκος Καραμπιμπέρης έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό παιχνίδι το οποίο έδωσε η ομάδα του, στο γήπεδο του Ευόσμου με τον Αγροτικό Αστέρα με το τελικό αποτέλεσμα (3-3) να «καθρεφτίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.


    Με τον Αγρ. Αστέρα ο Νέστος Χρυσούπολης

    Στα δύσκολα μπαίνει από την αρχή ο Νέστος Χρυσούπολης του Θάνου Χατζηαθανασίου, για το κύπελλο Ελλάδος, και στις 15 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Νέστου θα ταξιδέψει στον Εύοσμο προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση κόντρα στον τοπικό Αγροτικό Αστέρα. Την ίδια ώρα ο προπονητής Θάνος Χατζηαθανασίου είχε τη δυνατότητα να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του με τον Α.Ο.Κ. και στο οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με (1-1) ενώ την ίδια ώρα η ομάδα του Νέστου προχώρησε στην αυλαία της μεταγραφικής περιόδου σε δύο ακόμα μεταγραφές. Πιο συγκεκριμένα ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον 25χρονο αμυντικό πρώην ποδοσφαιριστή του Βύζαντα Μεγάρων Αυγερινό Κατράνα όπως και τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Χαριτίδη ο οποίος αγωνίζονταν στο συγκρότημα του Εθνικού Γαζώρου.

     

    Το πρόγραμμα του 1ου ομίλου

    1η αγωνιστική (15/9/2013)

    Μακεδονικός-ΠΑΟ Κοσμίου (1)

    Πανσερραϊκός-Κιλκισιακός (2)

    Ορφέας Ελευθερούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων (3)

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Διγενής Λακκώματος (4)

    Δόξα Πετρούσας-Εθνικός Αγιονερίου (5)

    Έβρος Σουφλίου-Άρης Ακροποτάμου (6)

    Αγροτικός Αστέρας-Νέστος Χρυσούπολης (7)

    Εθνικός Σιδηροκάστρου-Μουδανιά (8)

    One Response to “Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία των 4 εκπροσώπων του Νομού Καβάλας για το κύπελλο Ελλάδος και για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής”