Bookmarks

     

    Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα για τους παράγοντες αλλά και για τους προπονητές των ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας όταν βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως υπογραμμίζεται μέσα από το δελτίο τύπου το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής Ένωσης. Σύμφωνα με τους κανονισμούς μάλιστα όποιος εξ αυτών δε συμμορφώνεται τότε θα απομακρύνεται από τον πάγκο της ομάδας του με εντολή του διαιτητή ή του παρατηρητή αγώνα εκτός του αγωνιστικού χώρου.

     

    Η διευκρίνιση αυτή γίνεται γνωστή μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και στο οποίο επίσης σημειώνεται ότι τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα υποδομής (Κ17), (Κ15) και (Κ13) να δηλώσουν συμμετοχή το ταχύτερο. Για το λόγο αυτό διανέμεται ειδικό έντυπο συμμετοχής από τη γραμματεία της ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αυτά μεταξύ των άλλων αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή και αναλυτικά το περιεχόμενό του είναι το εξής:

    1. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Α.Ε. Πιερέων-Μ.Α. Αντιφιλίππων θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ελευθερούπολης.

     

    2. Ο ποδοσφαιριστής Ζέρβας Ι. του σωματείου Αετός Ορφανού έχει τιμωρηθεί με τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες και όχι με τρεις (3) όπως εκ παραδρομής είχε κοινοποιηθεί στα σωματεία μας μέσω του δελτίου τύπου.

     

    3. Παρακαλούνται τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα υποδομής (Κ17), (Κ15) και (Κ13) να δηλώσουν συμμετοχή το ταχύτερο. Για το λόγο αυτό διανέμεται ειδικό έντυπο συμμετοχής από τη γραμματεία της ένωσης. Μετά το πέρας των δηλώσεων η Ε.Π.Σ.Κ. θα προχωρήσει στη συγκρότηση ομίλων.

    4. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Μ.Α. Μεσορόπης-Κεραυνός Καλλιράχης θ’ αρχίσει στις 11.45, ενώ ο αγώνας Κεραυνός Ελευθερών-Δόξα Θεολόγου στις 15.45.

     

    5. Επειδή έχει παρατηρηθεί το δυσάρεστο φαινόμενο πολλοί προπονητές ποδοσφαίρου καθώς και παράγοντες, που βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, να καπνίζουν. Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας τους ενημερώνει ότι το φαινόμενο αυτό απαγορεύεται από τους κανονισμούς ποδοσφαίρου και σε περίπτωση που παρατηρηθεί σε έναν αγώνα, αυτόματα ο παραβάτης θα απομακρύνεται από τον πάγκο της ομάδας του, με εντολή του διαιτητή ή παρατηρητή αγώνα και θα βγαίνει εκτός γηπέδου. Στη συνέχεια δε θα του επιβάλλεται από την διοργανώτρια αρχή, οι προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.

     

    6. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη σχολή διαιτητών ποδοσφαίρου που πρόκειται να λειτουργήσει στην Ε.Π.Σ. Καβάλας παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καταθέτοντας στη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Κ. την έντυπη αίτηση που θα την παραλάβουν από τα γραφεία της ένωσης.

     

    7. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Ν.Μ.Α. Ορφανίου κ. Λαζαρίδης Κυρ.

     

    8. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Απόλλων Χρυσοχωρίου κ. Ποδάρας Θ.

     

    9. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Απόλλων Χρυσοχωρίου κ. Τσάκωνας Δ.

     

    10.Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Χατζηιωαννίδης Δ. Ποσειδών Καβάλας 1 αγωνιστική

    Ασλανίδης Δ. Καβάλα 2004 3 αγωνιστικές

    Φιλίππου Φιλ. Καβάλα 2004 3 αγωνιστικές

    Παπαϊωαννίδης Θ. Ν. Μ.Α. Ορφανίου 3 αγωνιστικές

    Λικολλάρι Λ. Μακεδονικός Αμισιανών 2 αγωνιστικές

    Παπαδόπουλος Θ. Χελιδόνια 1 αγωνιστική

    Παλούσης Χρ. Ατρόμητος Ακροβουνίου 1 αγωνιστική

    Παπάδης Ε. Ατρόμητος Ακροβουνίου 1 αγωνιστική

    Μάλλιος Ι. Απόλλων Χρυσοχωρίου 1 αγωνιστική

    Γερογιάννης Ι. ΑΟ Φάρος Μαριών 1 αγωνιστική

    Τσεμπελίδης Δ. Απόλλων Χρυσοχωρίου 1 αγωνιστική».

    Comments are closed.