Bookmarks

    Η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση του Γερμανού προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πλέον το κλίμα το οποίο έχει διαμορφωθεί σε βάρος του είναι ιδιαίτερα βαρύ με τους υποψήφιους επενδυτές στην ΠΑΕ Καβάλα να αναζητούν πλέον τον αντικαταστάτη του στο «τιμόνι» του Α.Ο.Κ.. Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις είναι θέμα χρόνου πότε θα λυθεί η συνεργασία της Καβαλιώτικης ΠΑΕ με τον Γερμανό προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ την ώρα που οι φήμες φουντώνουν περί έλευσης στην Καβάλα του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη. Μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αναπτύχθηκε εντονότατη φημολογία γύρω από το όνομα του συγκεκριμένου προπονητή χωρίς ωστόσο από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα να έχει εκφραστεί δημόσια κάποια επίσημη τοποθέτηση.

     

    Τα βρίσκουν Τσάκας-Χαραλαμπίδης;

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι οποίες διέρρευσαν ο εκπρόσωπος των υποψηφίων νέων επενδυτών στην ΠΑΕ Καβάλα Βλάσσης Τσάκας συζήτησε με τον Έλληνα προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά προκειμένου να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους. Ο γεννημένος το 1970 Έλληνας προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει εμπειρία στα πρωταθλήματα της Football League και της Football League 2 ενώ τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε ως προπονητής της κυπριακής ομάδας Νέας Σαλαμίνας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το θέμα του νέου προπονητή στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ έχει μπει στο τελευταίο του στάδιο και είναι θέμα χρόνου πότε θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από τους ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Ερωτηματικό 6 ποδοσφαιριστές

    Και ενώ το θέμα του νέου προπονητή βρίσκεται σε εξέλιξη 6 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Α.Ο.Κ. μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουν την τύχη τους σε κάποιο άλλο σύλλογο αφού το μέλλον τους στην ομάδα παραμένει αβέβαιο. Η αναφορά μας γίνεται στον Σωτήρη Θεοδωρίδη καθώς επίσης στους Γραμματικό, Γαβαλά, Τσιφλίδη, Χατζηλαζαρίδη καθώς και στον 20 Αλβανό αμυντικό Έλτον Σπάτα.

     

    Με ενδιαφέρον το φιλικό με τον Βατανιακό

    Και ενώ οι προπονήσεις των «Αργοναυτών» συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Football League και στην πρεμιέρα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο Α.Ο.Κ. το Σάββατο (22/9) στο γήπεδο Βατάν του Νομού Πιερίας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τεστ την ομάδα του Βατανιακού. Πρόκειται για μία αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας πιθανολογείται ότι το παρών του θα δώσει και ο νέος προπονητής της ομάδας ο οποίος θα έχει μία εικόνα για την κατάσταση των παικτών οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας είτε σε ατομικό είτε και σε συλλογικό επίπεδο. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα με τους Ντόση και Πάλλα να εξακολουθούν να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να αποθεραπευτούν ώστε να είναι πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Football League και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

    One Response to “Η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση του Γερμανού Ντίτελμ Φέρνερ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη – O Βλάσσης Τσάκας συζήτησε με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά προκειμένου να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους – Θεοδωρίδης, Γραμματικός, Γαβαλάς, Τσιφλίδης, Χατζηλαζαρίδης και Έλτον Σπάτα είναι έτοιμοι να περάσουν την πόρτα της εξόδου της ΠΑΕ Καβάλα”