Bookmarks

     

    Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν στη γραμματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας τις αιτήσεις τους προκειμένου να παρακολουθήσουν τη νέα σχολή διαιτησίας η οποία θα λειτουργήσει τον μήνα Οκτώβριο. Πρόθεση της διοργανώτριας αρχής αλλά και της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι στη νέα σχολή διαιτησίας που θα λειτουργήσει τον Οκτώβριο να λάβουν μέρος όσοι περισσότεροι νέοι διαιτητές γίνεται προκειμένου αυτή να έχει επιτυχία. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό δίνονται μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή και στο οποίο σημειώνεται παράλληλα ότι οι προπονήσεις προεπιλόγης για τη συγκρότηση των μικτών ομάδων θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου τόσο για τους παίδες όσο και για την ομάδα των νέων.


    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας και αναλυτικά το περιεχόμενό του είναι το εξής:

     

    1. Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους παράγοντες των σωματείων μας οι οποίοι λαμβάνουν το δελτίου τύπου της Ε.Π.Σ.Κ. πριν την έναρξη κάθε αγώνα, να το διαβάζουν εκείνη τη στιγμή προκειμένου να προλάβουν κάποια από τα λάθη που πιθανόν να κάνουν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα τους.

     

    2. Η Επιτροπή τμημάτων υποδομής (Αντωνίου,Ελευθεριάδης, Σιορίκης, Πασχαλίδης και Μυστρίδης) εισηγήθηκε και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. αποφάσισε να γίνει συγκέντρωση όλων των εκπροσώπων τμημάτων υποδομής την Τρίτη 24-9-2013 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες διεξαγωγής των σχετικών πρωταθλημάτων.

     

    3. Υπενθυμίζουμε σε όλα τα σωματεία ότι δεν έχει δικαίωμα παραμονής στον πάγκο τους ο προπονητής τους, αν προηγουμένως δεν έχει προμηθευτεί από την Ε.Π.Σ.Κ. το δελτίο πιστοποίησης προπονητή.

     

    4. Από τη Δευτέρα 23-9-2013 μπορούν να καταθέτουν στη γραμματεία της Ένωσης τις αιτήσεις όλοι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη νέα σχολή διαιτησίας που πρόκειται να λειτουργήσει τον μήνα Οκτώβριο.

     

    5. Οι προπονήσεις προεπιλογής για τη συγκρότηση των μικτών μας ομάδων θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 23-9-2013, ώρα 3.15.μ.μ. οι παίδες και ώρα 4.30.μ.μ. οι νέοι.

     

    6. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Θράκη Γραβούνας κ. Χουβαρδάς Αθ.

     

    7. Όλα τα αιτήματα των σωματείων, που αφορούν τον προγραμματισμό των αγώνων τους απαραιτήτως θα πρέπει να καταθέτονται εγγράφως και πριν την έκδοση του προγράμματος. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν, αλλά και δεν θα τροποποιείται το πρόγραμμα.

     

    8. Σύμφωνα με τον κανονισμό προπονητών ποδοσφαίρου, όλοι οι προπονητές που εργάζονται σε τμήματα υποδομής είναι υποχρεωμένοι να αποκτήσουν δελτίο πιστοποίησης προπονητή. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτρέπεται να ασκούν τα καθήκοντα τους.

     

    9. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της Α.Ε Πιερέων με Βρασίδα Ν.Περάμου και Μ.Α. Αντιφιλίππων θα διεξαχθούν στο γήπεδο Ελευθερούπολης, λόγω έργων που γίνονται στο γήπεδο Μελισσοκομείου.

     

    10. Ενημερώνουμε όλα μας τα σωματεία, ότι η Ε.Π.Σ.Κ. έχει τυπώσει εισιτήρια αγώνων για το τοπικό πρωτάθλημα και κύπελλο, όσα από αυτά επιθυμούν, μπορούν να τα προμηθευτούν από τη γραμματεία της Ένωσης.

     

    11. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

     

    Κώτσιου Π. Μακεδονικός Αμισιανών 1 αγωνιστική

    Τσίκο Έρβις ΠΟ Κεραμωτής 1 αγωνιστική

    Γρηγοριάδης Χ. Οι Λύκοι 1 αγωνιστική

    Μπαλάσης Νικ. ΠΑΟ Καβάλας 1 αγωνιστική

    Καλαμάρης Ν.            Εθνικός Ν. Καρυάς 1 αγωνιστική

    Δανόγλου Δ. Άρης Πρίνου 1 αγωνιστική

    Σαλπιγκτίδης Θ. Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου 2 αγωνιστικές

    Ζέρβας Ι. Αετός Ορφανού 3 αγωνιστικές

    Μαστρολάμπρου Χ. ΑΟ Φάρος Μαριών 1 αγωνιστική».

    One Response to “Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα κατατίθενται στη γραμματεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στη νέα σχολή διαιτησίας που θα λειτουργήσει μέσα στον Οκτώβριο”