Bookmarks

    Με την προγραμματισμένη διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (Πέμπτη 5/9) στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Football League και το σίγουρο είναι ότι ο Γερμανός προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ και οι συνεργάτες του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Φωστήρα την προηγούμενη Τετάρτη (4/9) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» (0-0). Η ομάδα της Καβάλας μπορεί να διατήρησε ανέπαφη την εστία της στο συγκεκριμένο φιλικό αλλά ωστόσο δεν έπεισε με την απόδοσή της και έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης αλλά και στον τομέα της τακτικής ενώ παράλληλα δείχνει ότι χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες γραμμές στην 11άδα της.

     

    Είναι γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. παρουσιάστηκε βελτιωμένος σχετικά με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι το οποίο έδωσε στη Χρυσούπολη με αντίπαλο τον Νέστο αλλά το σίγουρο είναι ότι στη φιλική αναμέτρηση με τον Φωστήρα δεν έπεισε η ομάδα του Ντίτελμ Φέρνερ και από κει και πέρα στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί μέχρι την πρώτη σέντρα άπαντες όσοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά, μεθοδικά και αποτελεσματικά προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να φανεί έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Το σίγουρο είναι ότι ο νέος προπονητής της Καβάλας Ντίτελμ Φέρνερ θα πρέπει να δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις προκειμένου να γίνει το καλύτερο δυνατό «πάντρεμα» μεταξύ των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το περσινό ρόστερ της ομάδας αλλά και εκείνων οι οποίοι εντάχθηκαν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε. Αυτό για να γίνει θα πρέπει να υπάρξει άψογη λειτουργικότητα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας και κυρίως θα πρέπει η ομάδα να δουλέψει πάρα πολύ ώστε μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις να βελτιώσει τα κενά και τις αδυναμίες της και ταυτόχρονα με το πέρασμα του χρόνου η προσαρμογή των νέων ποδοσφαιριστών να γίνει ευκολότερη.

     

    Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται με καθημερινά διπλές προπονήσεις το πρόγραμμα της προετοιμασίας με το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του Γερμανού προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ και των συνεργατών του να πέφτει σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Μοναδικός απών τις τελευταίες ημέρες είναι ο τερματοφύλακας Γιάννης Τιγγιρίδης ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του αλλά ωστόσο από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο νεαρός και ταλαντούχος γκολκίπερ των «Αργοναυτών» αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Και ενώ οι Γιώργος Καπνόπουλος και Τάσος Τσομπανόπουλος αποτελούν παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ., την ώρα που ο Δημήτρης Κάμπατζης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη Ακροποτάμου, ερωτηματικό παραμένει για το τι θα γίνει τελικά με την περίπτωση του επιθετικού Σωτήρη Θεοδωρίδη. Ο ποδοσφαιριστής δε δέχτηκε να λύσει το συμβόλαιό του με τους «Αργοναύτες» όπως ανακοινώθηκε από τα πρόσωπα τα οποία ανέλαβαν το μάνατζμεντ της ομάδας, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις αλλά άγνωστο παραμένει το αν τελικά ο Γερμανός προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ τον υπολογίζει στα πλάνα του.

     

    Comments are closed.