Bookmarks

    Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκαν το πρωί της προηγούμενης Κυριακής (8/9) στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» οι εκλογές της Ε.Π.Σ. Καβάλας και για την ανάδειξη του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου με τις εκλογές να διεξάγονται κανονικότατα και τη μη εκλογή του επί σειρά ετών παράγοντά της Κώστα Αγγελίδη. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης της Ε.Π.Σ. Καβάλας αποδείχθηκαν εκ των πραγμάτων εύκολη υπόθεση για τον σημερινό Πρόεδρο Χαράλαμπο Ευσταθιάδη αφού δεν υπήρξε κάποιος αντίπαλός του.

     

    Το νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εξελέγη αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα την Τρίτη (10/9) στις 6.30 το απόγευμα. Οι εκπρόσωποι των σωματείων μελών της Ένωσης δεν μπήκαν σε δίλημμα στη σημερινή διαδικασία καθώς ήταν μόνο ψηφοδέλτιο, ένας υποψήφιος για τη θέση του προέδρου ο Χαράλαμπος Ευσταθιάδης ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των εκπρόσωπων των ερασιτεχνικών σωματείων που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία πήρε τους περισσότερους ψήφους (55).

     

    Οι δηλώσεις του Χ. Ευσταθιάδη

    Πριν ξεκινήσει η διαδικασία των εκλογών ο απερχόμενος πρόεδρος του Χαράλαμπος Ευσταθιάδης είπε προς τους εκπροσώπους των σωματείων:

    -«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική περίοδο σε όλους. Για κάθε έναν από εμάς τους υποψήφιους η σημερινή μέρα είναι συγκινητική αφού είναι ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο και αυτό το οφείλουμε σε όλους μας εμπιστεύονται. Μας υποχρεώνουν έτσι να δουλέψουμε περισσότερο από ‘δω και πέρα».

     

    Ο απερχόμενος πρόεδρος Χαράλαμπος Ευσταθιάδης ανακοίνωσε επίσης, ότι:

    -«Στο επόμενο διάστημα, θα συναντηθούν όλοι οι παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου στον ίδιο χώρο για να διασκεδάσουν, να γνωριστούν μεταξύ τους και να συζητήσουν».

     

    Έγκυρα όλα  τα ψηφοδέλτια

    Κατά τη διάρκεια της εκλογής για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. όλα τα ψηφοδέλτια τα οποία βγήκαν από την κάλπη ήταν έγκυρα. Συνολικά ψήφισαν 58 σωματεία και όλα τα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε γύρω στη μια το μεσημέρι με τους εκλεγμένους να ανταλλάσουν ευχές για καλή θητεία. Νέα πρόσωπα στο 11μελές διοικητικό συμβούλιο είναι ο Αντώνης Αντωνίου και ο Βασίλης Ραφτόπουλος (από 49 ψήφους). Εκτός έμεινε ο Κώστας Αγγελίδης μετά από πολλά χρόνια παρουσίας ενώ ο Χρήστος Χρυσαλίδης δεν ήταν υποψήφιος λόγω υποχρεώσεων στο δήμο Νέστου. Παρόντες ήταν ο αρχιδιαιτητής Βασίλης Κυριακούδης αλλά και ο γιατρός της Ένωσης Κώστας Παπαδόπουλος. Αναλυτικά:

     

    Οι ψήφοι για τα τακτικά μέλη Διοικητικού Συμβουλίου (εκλέγονται 11)

    Χαράλαμπος Ευσταθιάδης 55 ψήφοι

    Γιώργος Σουφλέρης 54

    Παναγιώτης Ηλιάδης 52

    Εμμανουήλ Πατέρας 52

    Ιωάννης Βαμβακάς 51

    Γιώργος Μαυρουδής 51

    Μιχάλης Παπαδόπουλος 50

    Ιωάννης Τσετίνης 50

    Αντώνης Αντωνίου 49

    Βασίλης Ραφτόπουλος 49

    Δημήτρης Χατζηχρήστου 47

    Παναγιώτης Διακουμής 41

    Κώστας Αγγελίδης 37

     

    Αναπληρωματικά μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

    Κώστας Πετρόπουλος 53

    Αναστάσιος Στεφανίδης 50

    Ιωάννης Λαζαρίδης 47

    Ηλίας Κιαχίδης 43

    Ιωάννης Χατζής 42

    Θεόφιλος Ποδάρας 42

    Ιωάννης Ελευθεριάδης 41

    Δημήτρης Σταμίδης 40

    Ελισάβετ Ρουμελιώτου 39

    Ματθαίος Κανατάς 38

    Αδάμ Μυστρίδης 38

    Δημήτρης Ξούνχιας 38

    Γιώργος Παπαγεωργίου 37

    Παναγιώτης Καραντωνίου 36

    Εξελεγκτική επιτροπή (εκλέγονται 3)

    Δημήτρης Ψυχουδάκης 49

    Νίκος Τζιτζιφάκος 47

    Σταμάτης Τσαμάρης 47

    Κωνσταντίνος Στεφανίδης 31

     

    Αναπληρωματικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής

    Κωνσταντίνος Κανάκης 36

    Δημήτρης Ζήκος 34

    Βασίλης Κουτρουλός 34

    Κυριάκος Σιδηρόπουλος 26

    Βασίλης Ελευθεριάδης 24

    Comments are closed.