Bookmarks

   

  Η σύγχυση και η αβεβαιότητα η οποία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μέσα στα αποδυτήρια της Καβάλας, αποτέλεσμα των ραγδαίων εξελίξεων σε Διοικητικό επίπεδο και της έλευσης 15 και πλέον νέων ποδοσφαιριστών μέσα σε αυτά, τα τελευταία 24ωρα, επηρέασαν αν μη τι άλλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, κατά τη διάρκεια του τελευταίου φιλικού που έδωσε στη Χρυσούπολη με αντίπαλο τον τοπικό Νέστο. Οι ραγδαίες εξελίξεις στα Διοικητικά και η ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ Καβάλα από τους Βλάσση Τσάκα, Φάνη Ελευθεριάδη και Σάκη Παπαδόπουλο σε συνάρτηση με την έλευση πολλών ποδοσφαιριστών, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα αποδυτήρια αφού οι πρώτες ημέρες έδειξαν ότι το παλιό «αίμα» με το νέο δεν προσαρμόστηκε καθόλου.

   

  Ισόπαλος ο Α.Ο.Κ. στη Χρυσούπολη

  Έτσι λοιπόν ο Α.Ο.Κ. με τον βοηθό προπονητή Γιάννη Τζιφόπουλο να κάθεται στον πάγκο και με πολλά νέα πρόσωπα στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάζοντας ένα μετριότατο σε γενικές γραμμές σύνολο αναδείχθηκε ισόπαλος στη Χρυσούπολη με σκορ (1-1) με τον τοπικό Νέστο. Ο Α.Ο.Κ. στο συγκεκριμένο φιλικό φανερά επηρεασμένος από τις τελευταίες εξελίξεις δεν έδειξε τίποτε από τα θετικά στοιχεία των δύο πρώτων φιλικών αγώνων που έδωσε με τις άνετες νίκες που σημείωσε σε βάρος του Κεραυνού Πέρνης (0-5) και επί της Α.Ε. Καβάλας με σκορ (0-6). Σε όλες τις γραμμές του ήταν ασύνδετος, οι περισσότεροι παίκτες ψάχνονταν μεταξύ τους, η ομάδα δεν είχε αγωνιστική ισορροπία, βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Μαχαιρούδη και ισοφάρισε με το γκολ του Αλεξίου ο οποίος πλέον ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας προερχόμενος από την ομάδα U20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

   

  Προβληματισμός στα αποδυτήρια

  Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει προβληματισμός στα αποδυτήρια της Καβαλιώτικης ΠΑΕ και η έλλειψη συνεννόησης που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες μεταξύ παλαιών και νέων παικτών έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας μεταξύ τους. Δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουμε ότι κοιτάζονται μεταξύ τους, ο ένας δε γνωρίζει τον άλλο και η αβεβαιότητα που υπάρχει χαρακτηρίζεται ως δικαιολογημένη. Την ίδια ώρα ανάλογος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από το περσινό ρόστερ της ομάδας αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένουν για να μάθουν εάν θα παραμείνουν στο ρόστερ του Α.Ο.Κ. ή όχι. Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται αύριο Δευτέρα (2/9) στις 2 το μεσημέρι και το μέλλον θεωρείται αβέβαιο για κάποιους παίκτες από το περσινό ρόστερ όπως είναι οι Θεοδωρίδης, Καπνόπουλος αλλά και κάποιοι άλλοι.

   

  Στην Καβάλα βρίσκεται ο Φέρνερ

  Εξάλλου στην Καβάλα βρίσκεται από σήμερα Κυριακή (1/9) ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Ντίτελμ  Φέρνερ. Το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας ήρθε στην πόλη μας το πρωί και ακολούθως συνοδευόμενος από τα νέα πρόσωπα που ανέλαβαν το μάνατζμεντ της ομάδας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Εκεί είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο Α.Ο.Κ. και από αύριο Δευτέρα (2/9) ο Γερμανός προπονητής αναλαμβάνει δουλειά.

   

  Σύγχυση στην κοινή γνώμη

  Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να παρατηρήσουμε είναι το  γεγονός ότι σύγχυση επικρατεί στη φίλαθλη κοινή γνώμη της Καβάλας μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που είδαν το «φως» της δημοσιότητας. Ειδικότερα στα πηγαδάκια των φιλάθλων εκδηλώνεται ανησυχία για το ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας, περιμένοντας άπαντες τις νέες κινήσεις, των προσώπων που έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας.

  Comments are closed.